Profesyonel, yaptığı işi iyi yapıyor, ben kalbinde parlaklık vs var mı diye sormuştum. Biz onları söylemiyoruz bile, sizi tedirgin edecek bir şey değil dedi. Yani ne söylenir ne söylenmez, ne karşı tarafı boşuna tedirgin eder, bunları kafasında tartıyor demek ki. Gördüğü şeyleri size söylüyor, şimdi şuraya bakıyorum, burada şu var gibi. Bende modül tespit etti, 5 mm dedi, doğum sonrası kontrol ettirin dedi, onu tespit etmek için iyice sağa sola döndürdü vs. İyi bir doktor. Ama önceden bahsetmiştim, bende kasılma olduğu için fotoğraf veremedi, o işin şov kısmı dedi. Bir de ben Ali Bey'e, gittiğim doktor vasıtasıyla muayene oldum, yani ortaklaşa da çalışıyorlarmış. Ali Bey, o kadın doğumcunun muayenehanesine geldi, ve o şekilde detaylı ultrasona baktı. Normalde CD vs filan veriyormuş herhalde ama bende sadece yazdığı raporu var, önceki doğumlarımda da detaylı ultrason CDsi vs yok, bir eksikliğini de yaşamadım.
Eyüp Ekici'den de memnun kalmıştım, o da bilgili, ayrıca babacan bir doktor. Araştırıp uygun bir doktora gidebilirsiniz. Sağlıklı sonuçlar olsun inşallah.