2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ortamlara şu şekil girişimiz var
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alın Yanımda olduğunuz her an için teşekkürler
Ayrıca benim gibi bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun

Eklentiler

• A260503E-2C0E-4433-BE28-206C0F319C06.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 127

Oy paşaya bak seen nice güzel yaşların olsun canım eşinle oğluşunla sevdiklerinle

Ayy sorma banada bu çok koyuyor

Spicelover kuzumm sizin orada durumlar nasıl geçen haberde gördüm evler buz tutmuş
Biraz new year fotosu at oralardan içimiz açılsın Hele New Yorkta olan varsa çok daha makbule geçer Kafeinsiz kahvemi içerken bakarım

Maşallah mehmet paşa

ben de annemdeyim herşeyi o hazırladı sağolsun tek yaptığım topik yapmak oldu kendisi Ermeni mezesi olup en sevdiklerimdendir hey gidi içki özledim ben de

Bilmukabele canım hope. Senin yerin çok başka benim için de
İnşallah Mete kuşun kilo alımı gün geçtikçe artacak. iyi yapıyorsun hiç bırakma ne olursa olsun meme emsin. O bağ bambaşka
kafanı toplaman annen ve kardeşlerin desteği ne güzel
Eşinin de kendine gelmesine sevindim. Büyüdükçe baba olduklarını daha iyi anlayacaklar. Eşim şimdilik çok iyi tabii yarın eve döneceğim için bakalım yarın macera başlıyor

Doğumgünün kutlu olsun Nurcum bu küçük kuş ne güzel olmuş böyle yerim onun kıyafetini

Her şey güzel olacak evinde olmak bambaşka bir şey çocuğunla sakin mutlu anne = sakin mutlu bebek
Herkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla
Oy kuzumaa Rabbim şifa versin insallh en yakın zamanda düzelir insallah İyi seneler canımm

Herkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla

Kuzum benin Allah sifa versin insallah
Sizin olcumleriniz alfa 57 degil miydi aslinda cok buyuk bir acida yok.demekki oturamyabiliyor yine de .son olcumleri nasildi annesi ne dediler biz de carsamba gidexegiz hangi gune kalca usg randevusu verirler bilmiyorum ayni gun de olabilir gidince gorecegiz.
1.ayimizda gelisim geriligi cikmisti

Alfa 54 çıktı canım beta değeri de yükselmişti. Ölçüm değerleriyle pek ilgilenmedi hoca direk USG negatiflerini istedi ve karşılastirdi. Her kontrole hepsini getir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…