Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam
Nasılsınız Bir kaç keredir farkediyorım göbeğim şerit halinde kıpkırmızı Atkıyla sarsam karnımı o kdar büyüklükte bir bölge kan daha yoğun sanki Üstlerde ten rengim daha farklı bilmiyorum anlatabildim mi Böyle bir durum yaşayan var mı
Canım tam anlayamadım ben ama benim de karnımda yer yer kırmızı izler oluyordu sonra atlet ve taytın izleri olduğunu fark ettim öyle birşey değil gibi anlattığın şeyler.

ParlayanGece ParlayanGece Korbeli ne güzel denk getirmişsin ya Çok mantıklı Bu arada benim bildiğim çöp poşetinin muadilleri varmış uygun fiyatlı olarak Onlardan devam edebilirsin Normal çöp poşeti değil sanırım anladığım
Dolapta daha uygun fiyatlarda var çöp kovası sonuçta 1000 TL vermek istemedim. Hepsiburada da var poşetler onlardan sipariş vereyim diyorum korbellerle uyumlu yazıyor sanırım muadiller

Kızlar selam
Nasılsınız Bir kaç keredir farkediyorım göbeğim şerit halinde kıpkırmızı Atkıyla sarsam karnımı o kdar büyüklükte bir bölge kan daha yoğun sanki Üstlerde ten rengim daha farklı bilmiyorum anlatabildim mi Böyle bir durum yaşayan var mı
Anladım ama bence doktoruna danış kuzum bi normal mi? Hiç öyle bir şey okumadım ama herkeste hamişlik farklı etki veriyor olabilir ☺️

X