Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vajinal enfeksiyon dediği mantar yada başka bişey mi canım. Vajinal siğil vs bundan bahsetti mi canım. Normal doğuma engelmis ve yakılması gerekiyormuş böyle bir durumda.
Enfeksiyon dedi canım temizlenmesi gerekiyor dedi kadın doğumcu temizlesin dedi bende sinir oldum adam zaten bilmiyor mu 23 haftalık olduk alttan bir şey mi yapmak istemiyor sürekli ilaç verip gönderdi artık sorasım bile gelmiyor başka bir kadın doğuma mı gidip halletsem diyorum ilki benim sezaryen olmuştu benim kız tersten geldiği için mecbur yine sezaryen olur ama insan tedirgin oluyor artık ilaç kullanasım da gelmiyor 🤦🏻‍♀️ Napcam bilmiyorum çok teşekkür ediyorum bu arada bilgi için 🌸😊

Kızlaaaar park yatağı aldım sonunda 🤗🤗 eleleden mandre modeli bekleyen vardı onu beklerken bonte modelindende oldum stok bitmişti teee mağazasına kadar gittim aldım bugün eleleden. çok mutluyum kurduk yatağı deneme amaçlı müthiş ötesi 🥰🥰🥰 Sizlerin alışveriş zamanı kaçırmıştım hep yoktum buralarda. Her birimiz evlatlarımız için aldıklarımızı güle güle sağlıklı günlerde kullanalım 🥰
Yaa hayırlı oldun gülerek kullanın 🥰🌸

Kızlar aranizda mide yanması yaşayanlar vardi. Ben hic yaşamadım nasil bse oldugunuda bilmiyordum. Dun aksam yemek borumdan agzima dogru alev cikiyor gibiydi. Sanki sıcak hava üfleniyor gibi degisik ve cok rahatsiz ediciydi. Bu mide yanmasımı oluyor ? Eger oyleyse bidaha olursa ne yapsam rahatlatir ? 😒
Bende alev alev yanıyorum yoğurtta bir tık iyi geldi bana gavson diye şurup varmış sanırım doktora gidince soracağım bir de rennie diyorlar ama ben emin olamadığım için kullanmadım yanmayı tercih ettim 🥹😁

Kızlaaarrr şöyle duygusal güzel bir Netflix filmi önerebilecek var mı sümkürerek ağlamalı falan 😀
Geçende bende evde tekim bir şeyler izleyeyim dedim geyşa diye bir film denk geldim 2 kız kardeşi balıkçı ailesi satıyor bakamadıklarından dolayı kızlarda birbirlerine bağlı daha bunlar ilk 10 dakika da oluyor benimde bir kız var bir kız daha oluyor onlar gibi aralarında yaş farkı da var ben ağla ağla ilk 10 dk da yalnız 🤣 Dedim benim bunu yüreğim kaldırmaz kapat aç bir gündüz programı ses olsun evde 🤣 netten film hakkındaki yorumlara nasıl bittiğine bile bakamadım moralim bozulmasın diye öyle bir duygusallık 😆

Yine ben döktürmüşüm benim kız sağolsun tepiklerle uyandırdı 4 ten beri uyanığım 🤦🏻‍♀️
Şimdi kalkıp süslenecem , dinlenemedim ama güzelleşicem bugün için (Bihter moddayım 😪)
Hepinize günaydınlar kıslar güzel bir gün olsun bizim için 🌸

Ben de bugün ofiste kurdum bile, ortamı sıcacık yapıyor bence 😍
Yaa sizin ofiste gelip akşama kadar vakit geçirebilir miyim😅 para almadan çalışırım da 😅😅
Yine ben döktürmüşüm benim kız sağolsun tepiklerle uyandırdı 4 ten beri uyanığım 🤦🏻‍♀️
Şimdi kalkıp süslenecem , dinlenemedim ama güzelleşicem bugün için (Bihter moddayım 😪)
Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonra😁 şimdiden hazırlıyorlar bizi😅

Günaydın kızlar herkese🍀

Ay al benden de o kadar ben de beşte uyandım uyuyamadım sonra😁 şimdiden hazırlıyorlar bizi😅

Günaydın kızlar herkese🍀
Bende sizdenim 😂 benimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler 🥰🥰 muhteşem geçsin günümüz 🌸

Bende sizdenim 😂 benimki 3ten beri uyutmuyor. Günaydın güzel anneler 🥰🥰 muhteşem geçsin günümüz 🌸
Benımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıde🥲ayy bu belım gecmeyecek sanırım gecelerı artıyor kıpırdayınca saplanıyor agrı,yandım 3 ay boyunca.the analık önümüzdeki bir yıl rahatı arayacagız bellii😀😍

Benımkı uyutuyor ama bel agrısı uyutmıyor benıde🥲ayy bu belım gecmeyecek sanırım gecelerı artıyor kıpırdayınca saplanıyor agrı,yandım 3 ay boyunca.the analık önümüzdeki bir yıl rahatı arayacagız bellii😀😍
Ah canım benim ❤️ bende bel ağrısı değilde kramp saplanıyor kalçamdan bacağıma. Magnezyumda içiyorum halbuki. Sende içiyor musun belki beline iyi gelir kuzum. Gündüz de belini boşlukta bırakma gece de bacak arana yastık koy ben öyle yapıyorum artık valla büyüdü bebişlerimiz rahat vermiyorlar. Bencede uykuyu arayacağız gibi 🥴

Ya bel ağrısı ara ara bana da geliyor ve uyutmadığı oluyor gerçekten. Bana sırt üstü yatmak iyi geldi çok ağrıdığında birkaç dk sırt üstü yatıyorum hafifliyor. Gün içinde de fırsat buldukça yürüyorum. Sabit kaldıkça saplanıyor çünkü. Minikler gelene kadar böyle idare edeceğiz artık☺️

Ah canım benim ❤️ bende bel ağrısı değilde kramp saplanıyor kalçamdan bacağıma. Magnezyumda içiyorum halbuki. Sende içiyor musun belki beline iyi gelir kuzum. Gündüz de belini boşlukta bırakma gece de bacak arana yastık koy ben öyle yapıyorum artık valla büyüdü bebişlerimiz rahat vermiyorlar. Bencede uykuyu arayacağız gibi 🥴
Cumartesı fızık tedavı dr una gittim hıcbır ılac veremıyorum gebelere (magnezyumda dahıl) dedı,kadın dogum doktorunla gorus dedı,cumartesı kontrolum var onu beklıyorum kuzucum🥰hamıle oldugumu gören asla ne dokunuyor ne recete yazıyor sanırım bu son haberlerde tuz bıber oldu doktorlar korkuyor bısey olacak dıye.tavsıyelerını uygulayacagım❤️

Ya bel ağrısı ara ara bana da geliyor ve uyutmadığı oluyor gerçekten. Bana sırt üstü yatmak iyi geldi çok ağrıdığında birkaç dk sırt üstü yatıyorum hafifliyor. Gün içinde de fırsat buldukça yürüyorum. Sabit kaldıkça saplanıyor çünkü. Minikler gelene kadar böyle idare edeceğiz artık☺️
Evet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılo🤭😍belımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek😍

X