Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Benim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Allah kolaylık versin bende 1.72 89 kiloyum başta zayıfladım biraz şimdide yine aynı kilodayim bel ağrısı bendede var ayakta kalmak benide cok yoruyor cok oturunca da kötü oluyorum

Benim 17+1 de hareketlerini hissetmem normal mi 🙂 gıdıklama gibi bir his oluşuyor 1 kere de kayma hissi oldu 💕
Normal tabiki bende 17 de hissetttim. Zaten 16 dan sonra hissediliyor ve farklı bir his olduğunu anlıyorsunuz. Önce seğirmeyle başlıyor sonra daha sert tekli tok vuruşlara dönüşüyor bazende dışarıdan dalgalı dalgalı gözükecek şekilde kayıyor çok tatlı bir his ♥️

Kızlar detaylı ultrasonda yüzünü 3D gösterirler değil mi? ☺️☺️ benim normal rutin kontrollerde bile rica ettiğimde 3 boyutlu gösteriyordu detaylıda hayli hayli gösterir diye düşünüyorum. Ancak detaylıyı yapan başka bir doktor olduğu için güvenemiyorumda göstermeyedebilir ters biriyse cshdjfjf

Kızlar detaylı ultrasonda yüzünü 3D gösterirler değil mi? ☺️☺️ benim normal rutin kontrollerde bile rica ettiğimde 3 boyutlu gösteriyordu detaylıda hayli hayli gösterir diye düşünüyorum. Ancak detaylıyı yapan başka bir doktor olduğu için güvenemiyorumda göstermeyedebilir ters biriyse cshdjfjf
3 boyutlu gösterdi Dr bana ama bolca tatlı yiyip gidin ☺️ bebeğin hareketli olmasını istiyorlar

Gösteriyorlar 2-3 fotoğrafını çıktı alıp verdiler bana mail adresimi alıp mail de attılar 😍

Sol göğsümde koltuk altina dogru baya bi agri var geceden beri. Göğüs ağrım geçeli çok olmuştu niye başladı anlamadim 🤷‍♀️

Benim bir de belim ağrıyor ya hep kilodan işte kilolu haöile kaldım zaten 1.58 boyum 70 kiloydum muhtemelen şimdi bi 73 felan oldu ayakta durunca belim ağrıyor şimdiden .ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum vallahi
Boyumuz kilomuz ayniymis 😁 bnmde kasiklarim belim agriyo cok egilince is yapinca baya da gecmiyo bugün buyuk süpürgeyi acmaya cesaret edemedim mini supurgeyle cektirdim gördüğüm yerleri bugün dolap silcektm bide sözde 🫠

Boyumuz kilomuz ayniymis 😁 bnmde kasiklarim belim agriyo cok egilince is yapinca baya da gecmiyo bugün buyuk süpürgeyi acmaya cesaret edemedim mini supurgeyle cektirdim gördüğüm yerleri bugün dolap silcektm bide sözde 🫠
Aynıymışız demek ay valla son samanlar ne olur bilemiyorum bu halde . Beni robot kurtarıyor ta bende bugün silip süpürürcektim süpürgeyi gözüm kesmedi robot yaptı bende sildim

Aynıymışız demek ay valla son samanlar ne olur bilemiyorum bu halde . Beni robot kurtarıyor ta bende bugün silip süpürürcektim süpürgeyi gözüm kesmedi robot yaptı bende sildim
Ben ilk hamileligimde ilk 3 ay yatmistim agridan bulantidan ama sonrasi cok enerjiktim dogumdan 2 gun once sabah hali yikayip aksamina piknige gitmistim 😂 yaslandik galiba ne bilim ben bide 35 tw yaparim 2. Yi diyodum bekleseymisim tekerlikli sandalyeyle gezermisim herhalde😂😂😂

Aksam yemekleri icin meyve mi yesem acaba diye düşünmeye basladim her aksam ayni sey yemek yiyorum sonra 1 saat mide agrisi karin agrisi gaz sancisi 🫠

Bugün bi akrabam bebek hediyesi yurutec alayim mi dedi hic aklimin ucunda yoktu ilk oglum yurutecten dusmustu cenesinde hâlâ dikis izleri var 🥲 istemiyorum yurutec kullanmicam kendi çabasıyla yürüsün dedim büyük kurtarici ama düştü duscek korkusu yasamaktansa almamak daha iyi galiba salonda salincak yeri var hoppala alirim belki onla oyalanir ama o da erkek cocuklari icin iyi değil deniyo

Günaydın bu sabah tetanoz aşısı olmaya gittim sonra da doktordan rapor aliyim belki ise gittigimde agrir diye düşündüm. Kadina direkt böyle dedim ve suratima karşı baya bi kahkaha atti. Bunun icin rapor yazilmaz vs ilk defa duymus gibi biseyler yapti. Ben de cok şaşırdım tepki de veremedim😅 gerek yok bence yazmiyorum dese tamam ama ilk defa boyle bisey isteyen oldu da mi bu kadar yarıldı anlamadim 😅

Günaydın bu sabah tetanoz aşısı olmaya gittim sonra da doktordan rapor aliyim belki ise gittigimde agrir diye düşündüm. Kadina direkt böyle dedim ve suratima karşı baya bi kahkaha atti. Bunun icin rapor yazilmaz vs ilk defa duymus gibi biseyler yapti. Ben de cok şaşırdım tepki de veremedim😅 gerek yok bence yazmiyorum dese tamam ama ilk defa boyle bisey isteyen oldu da mi bu kadar yarıldı anlamadim 😅
Nasıl ya benim doktorum özellikle çalışıyorsan cuma gel 1 gün ben istirahat yazarım cmt pzr dinlenirsin tetanoz ağır bi aşı dedi sağlık ocağı doktorları kafasına göre çalışıyor galiba

X