Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Google da 10 -12 mm olmalı falan yazıyor. Sanki sınır gibi belki ultrason cihazı farklı ölçtü. Sağlıkligi yerindedir. İçini ferah tut
Evet doktorum da 12 sınır dedi şuanlık endişe edicek bir durum yok büyüme gözlemlersek farklı konuşuruz dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Hemen diğer doktoruma gittik tüp bebek sürecinde takipli olduğum doktoruma gittik o biraz rahatlattı ama perinatolojiye yönlendirdi yinede bir git baksın diye. Birde 28. Haftadayım kilosu 1465 çıktı ölçümlerde de 29+4 lerce çıktı bilmiyorum kilosu da fazla geldi gibi

Merhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı 28 haftalık olduk. Biraz korkup endişelenerek döndüm eve 😢 Haberler biraz kötü demiyim ama işte beni korkutmaya yetti. Beyindeki lateral ventrikül denilen boşluk 9 mm ölçüldü sınır 12 mm miş takibe alıcaz büyüme olup olmamasını kontrol edicez dedi.
Canım bence korkmana gerek yok doktorlar her şeyi ben söylemiş olayım diyerek söylüyor şüphelendiği bir şey başına dert olur diye. Takma yani sen beslenmene vs dikkat et yememezlik etme o fark neyse kapanıp gider. Takip edeceğiz dediği şey 2-3 kontrol sonra normale dönüyor genelde doktorların.

Sınır 12ymis zaten korkma canım Allah'ın izniyle ilerlemeden atlatır inşallah stres yapma ki bebek te etkilenmesin
İster istemez stres oldum ya sakinleşmek çalışıyorum gittim bide okudum bazı kişilerin hikayelerini iyi ilerleyen gibi kötü ilerleyenler de var onlar daha çok etkiledi

Canım bence korkmana gerek yok doktorlar her şeyi ben söylemiş olayım diyerek söylüyor şüphelendiği bir şey başına dert olur diye. Takma yani sen beslenmene vs dikkat et yememezlik etme o fark neyse kapanıp gider. Takip edeceğiz dediği şey 2-3 kontrol sonra normale dönüyor genelde doktorların.
İnşallah öyle olur ya dua edip bekliycez artık benim yapabileceğim bişey yokmuş 🙏🏻

X