2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ortamlara şu şekil girişimiz var 😍😂💃🏻
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alın 😘 Yanımda olduğunuz her an için teşekkürler 😍
Ayrıca benim gibi bugün doğan herkesin doğum günü kutlu olsun 🍾

Eklentiler

• A260503E-2C0E-4433-BE28-206C0F319C06.jpeg
    A260503E-2C0E-4433-BE28-206C0F319C06.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 127
Burada tanıdığım kalbi ve eminim kendisi çok güzel kızlar bu yıl yavrularımızla yeniyılı karşılayacağız kuzulardan bir öpücük benim için alın 😘 Yanımda olduğunuz her an için teşekkürler 😍

Oy paşaya bak seen 😍 nice güzel yaşların olsun canım eşinle oğluşunla sevdiklerinle ♥️♥️

Kızlaar hadi konu dağıtalım bu akşama nasıl sofralar kuracaksınız bakalım neler yapıcaksınız :)
Ahh geçen sene rakı tokuşturuyodum bu sene çaya talim 🙈 ben oğlumda birlikte kız uyudukça hazırlıklar yapmayı planlıyorum hatta video çekerek ve düzenleyerek kolaj yapıcam becerebilirsem bakalım 😀
Ayy sorma banada bu çok koyuyor 😂🤦🏻‍♀️

Spicelover Spicelover kuzumm sizin orada durumlar nasıl geçen haberde gördüm evler buz tutmuş 🥹
Biraz new year fotosu at oralardan içimiz açılsın 😍 Hele New Yorkta olan varsa çok daha makbule geçer 😂 Kafeinsiz kahvemi içerken bakarım 🥲😂

Maşallah 🧿 mehmet paşa 😍

Kızlaar hadi konu dağıtalım bu akşama nasıl sofralar kuracaksınız bakalım neler yapıcaksınız :)
Ahh geçen sene rakı tokuşturuyodum bu sene çaya talim 🙈 ben oğlumda birlikte kız uyudukça hazırlıklar yapmayı planlıyorum hatta video çekerek ve düzenleyerek kolaj yapıcam becerebilirsem bakalım 😀
ben de annemdeyim 🥴 herşeyi o hazırladı sağolsun♥️ tek yaptığım topik yapmak oldu 😁 kendisi Ermeni mezesi olup en sevdiklerimdendir 🤣 hey gidi içki 😗 özledim ben de 😴

Oy çok şüküür senden güzel haberler alınca çok seviniyorum ben 😍 kedi yavrusu aslan olacak annesi sağlıgı yerinde olsun paşamızında öyle bi güzel büyüyecek kii 🙏🏻😍 Eşime sürekli normal konusma, tartısma, dır dır etme derken sonunda sürece ortak ettim. Normalde çok tepki vermezdi babaya. Bide çocukla ilgilendikce cocukta ona tepki vermeye onu görünce heycanlanmaya başladı sürekli gülüyor filan bana gelmiş çocukla ilgilenince bana alışmaya başladı diyor. Başından berii sana anlatmaya çalıştım dedim bende yaptıgın bana değil çocuğunla arandaki bağ için yapacaksın diye. Akıllanacaklarda bizde yorulcaz işte biraz her zaman ki gibii 🤷🏻‍♀️ İnşallah eşinde sürece adapte olur seni üzmez 🙏🏻 Bende arada anneme kaçıyorum 2-3 gün dinlenip resetlenip geliyorum anneme gittiğimde aksamları bebeği anneme bırakıp kardeşlerimle dışarı cıkıyorum 1-2 saatliğine o kadar iyi geliyor ki kafam güzel dağılıyor. Emzirme işi bizim için beslenmeden cıktı kuzum sütümde ciddi oranda az artık sağmakla kıyaslamıycam ama iki meme 20 cc anca cıkıyor mama öncesi, uyumakta zorlandıgında, sakinleşmesi için vs gögsümde tutuyorum onun dısında mama miktarını artırdık kilo alımı bu aralar güzel gidiyor bakalım 3. Ay kontrolünde doktora gitcez işte ne diyecekler. Kusmamız biterse de insallah dhaa iyi olcaz
Bilmukabele canım hope. Senin yerin çok başka benim için de ♥️
İnşallah Mete kuşun kilo alımı gün geçtikçe artacak. 🙏 iyi yapıyorsun hiç bırakma ne olursa olsun meme emsin. O bağ bambaşka 🙏
kafanı toplaman annen ve kardeşlerin desteği ne güzel 🧿
Eşinin de kendine gelmesine sevindim. Büyüdükçe baba olduklarını daha iyi anlayacaklar. Eşim şimdilik çok iyi tabii yarın eve döneceğim için 😁 bakalım yarın macera başlıyor 🤪

Doğumgünün kutlu olsun Nurcum ♥️ bu küçük kuş ne güzel olmuş böyle yerim onun kıyafetini 🥲

Bilmukabele canım hope. Senin yerin çok başka benim için de ♥️
İnşallah Mete kuşun kilo alımı gün geçtikçe artacak. 🙏 iyi yapıyorsun hiç bırakma ne olursa olsun meme emsin. O bağ bambaşka 🙏
kafanı toplaman annen ve kardeşlerin desteği ne güzel 🧿
Eşinin de kendine gelmesine sevindim. Büyüdükçe baba olduklarını daha iyi anlayacaklar. Eşim şimdilik çok iyi tabii yarın eve döneceğim için 😁 bakalım yarın macera başlıyor 🤪
Her şey güzel olacak evinde olmak bambaşka bir şey çocuğunla 🥰 sakin mutlu anne = sakin mutlu bebek ♥️
Herkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla 😥😥
Oy kuzumaa Rabbim şifa versin insallh en yakın zamanda düzelir insallah 🙏🏻 İyi seneler canımm

Herkese iyi seneler kızlar. Biz de böyle giriyoruz yeni yıla 😥😥

Kuzum benin Allah sifa versin insallah
Sizin olcumleriniz alfa 57 degil miydi aslinda cok buyuk bir acida yok.demekki oturamyabiliyor yine de .son olcumleri nasildi annesi ne dediler biz de carsamba gidexegiz hangi gune kalca usg randevusu verirler bilmiyorum ayni gun de olabilir gidince gorecegiz.
1.ayimizda gelisim geriligi cikmisti

Kuzum benin Allah sifa versin insallah
Sizin olcumleriniz alfa 57 degil miydi aslinda cok buyuk bir acida yok.demekki oturamyabiliyor yine de .son olcumleri nasildi annesi ne dediler biz de carsamba gidexegiz hangi gune kalca usg randevusu verirler bilmiyorum ayni gun de olabilir gidince gorecegiz.
1.ayimizda gelisim geriligi cikmisti
Alfa 54 çıktı canım beta değeri de yükselmişti. Ölçüm değerleriyle pek ilgilenmedi hoca direk USG negatiflerini istedi ve karşılastirdi. Her kontrole hepsini getir dedi.

X