2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz iki gittiğimizde de aynı gün çekildi. Hele 2. De hiç beklemedik bile. Bir ay sonra tekrar kontrolümüz var. İnşallah sizinki düzelmişti. Pavlik bandaj çok zormuş. Sarilamiyorum bile doya doya. Oynayamiyoruz oyuna başlayınca heyecanlaniyo ayaklarını çırpmaya çalışıyor ve çok ağlıyor

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce kurtulur yavrum bu aparattan.

Kuzum ben de hep yan yatırdım bu zamana kadar yatağı da reflü yatağı değil ama rampalı oldu baş kısma yatıra yatıra. İnşallah geçecek, sabır gerek. Allah beterinden korusun ne diyelim
Denedim kuzum bazen işe yarıyor ama çoğunlukla kalıyor yine boğazında, genzi yanıyor herhalde bir de bit kere kalınca yer mi ediyor nedir o seansta birkaç kez daha kalıyor. İnşallah zamanla düzelir...

Mutlu yıllar teyzelerim
Amaa ben yerimm bu çocuğu maşallah mutlu yıllarımız olsun
Geçecek insallah

internette videolar var ya öyle kapıda çocuklar ayrılmıyor ağlıyor içeri benide al diye
çok tatlı olacaklar o kapının ennaltı varya minik parmaklar olacak çabuk cık diye
cnm fiziğe nerde başladınız bu hafta alcımız çıkıcak ortopedi dr. u gerek yok dedi ama cocuk dr. uyla konustm aldırsanz iyi olur dedi 3ay snçta ayağı alcılıydı dedi. memnunmusnz

Yönetiş yanak gururla sunar maşAllah subhanallah ömründe kendin gibi güzel olsun Mehmet bey nice mutlu yılların olsun inşallah güzel anne

yüz üstü yatırabılıyormusn? Allahım gecici şifası olan şeler versin, gecicek üzülme bzm 5 gunumuz kaldı bitti cok şükür. sizinde öyle

yüz üstü yatırabılıyormusn? Allahım gecici şifası olan şeler versin, gecicek üzülme bzm 5 gunumuz kaldı bitti cok şükür. sizinde öyle
Amin canım Buna hamdolsun diyorum. Yüz üstü yatıramiyorum yan zaten yaramıyor. Sırt üstü pozisyonunu korumalıymışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…