- 15 Aralık 2023
- 240
- 277
- 30
Cok büyülü bir an bir kac gun hissedemeyebilirsiz panik yapmayin. Ben yapmıştım yavas yavas güçleniyor annesiAminnn çok güzel bir duygu biranlık bir şey ama çok büyülü ağlayasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok büyülü bir an bir kac gun hissedemeyebilirsiz panik yapmayin. Ben yapmıştım yavas yavas güçleniyor annesiAminnn çok güzel bir duygu biranlık bir şey ama çok büyülü ağlayasım geldi
Hissetmeden önce iyiydi şimdi bir daha ne zaman olacak diye sabursızlanıyorum açıkçası çok teşekkürler güçlensin miniğimCok büyülü bir an bir kac gun hissedemeyebilirsiz panik yapmayin. Ben yapmıştım yavas yavas güçleniyor annesi
Kolunuz falan ağrırsa zorlamayın biraz da ateş yapabiliyormuş sanırım öyle duymuştumvalla vermedi işe geldim tavrı da çok iticiydi -_-
Günaydın, bizde de benzer bir doktor var ki ben de senin gibi düşünüyordum, hiç sormayayım dahi :Svalla vermedi işe geldim tavrı da çok iticiydi -_-
kadın o kadar gülünce dedim ben anormal bir şey istedim herhalde , insan gibi söyleseler sanki anlamayacağızGünaydın, bizde de benzer bir doktor var ki ben de senin gibi düşünüyordum, hiç sormayayım dahi :S
Ben de bizim doktora grip aşısını yapabilir miyiz diye sorma gafletinde bulunmuştum. Kadın beni azarlayarak oyle bir uygulama olmadığını eczaneden kendim almam gerektiğini söyledi. yani bugüne kadar hep yaptırmış olsam ve her seferinde aynı hatayı yapsam anlaşılır da bu kızgın tavrı beni sinir etmişti.
O pusetler genelde 6 aydan sonra kullanılmıyor küçük kaldığı için ayrı bir oto koltuğu lazım olacakBebek arabasi pusetli olanlardan alip oto koltugu almamak mi , ikisini de almak mi kafam cok karisti siz nasil yaptiniz
Hahahaha bende bu hafta icin saglik ocagina rapor almaya gittim 5 gunluk raporumu aldim. Hocam haftaya tetanoz asisi olucam o zaman da rapor verebilir misiniz dedim. O da ayni sekilde guldu daha dur bakalim bi asini ol belki de kolun agirmaz dediGünaydın bu sabah tetanoz aşısı olmaya gittim sonra da doktordan rapor aliyim belki ise gittigimde agrir diye düşündüm. Kadina direkt böyle dedim ve suratima karşı baya bi kahkaha atti. Bunun icin rapor yazilmaz vs ilk defa duymus gibi biseyler yapti. Ben de cok şaşırdım tepki de veremedim gerek yok bence yazmiyorum dese tamam ama ilk defa boyle bisey isteyen oldu da mi bu kadar yarıldı anlamadim
Iyi bi tek benimki gülmemişHahahaha bende bu hafta icin saglik ocagina rapor almaya gittim 5 gunluk raporumu aldim. Hocam haftaya tetanoz asisi olucam o zaman da rapor verebilir misiniz dedim. O da ayni sekilde guldu daha dur bakalim bi asini ol belki de kolun agirmaz dedi