Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben de öyle düşünüyorum. Annelerimiz sterilizatör bilmiyordu şükür sağlıklıyız. Bazı şeyleri de çok takıntı yapmamak rahat olmak lazım sanırım
Annem beni çok steril büyütmüş, yani sterilizatörü yoktur tabii de :)) o kadar sık hasta oluyomuşum ki doktora götürdüğünde doktor çocuğu az çamurla falan oynatın bu çocuğun mikroba da ihtiyacı var demiş. Sonra saldı Allah'tan 🥹

Bugün evdeki çekmeceler baza içini falan düzenledik annemle biraz ıvır zıvır attım hafifledim. Ve de hastane çantamı sonunda hazırladım😄anca sığdım çok abartmadığım halde

Eklentiler

• IMG_5730.jpeg
    IMG_5730.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 54
Vkim 30 üzeri ama dediğiniz şeyi bilmiyorum. Doktor da bişey demedi.

Benim boyum 161 şu an kilom 93 oldu ama tam anlamadım doktor böyle bir şeyde demedi ama
Bu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce ben de duymamıştım. Normalde kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Aile öyküsü de yok. Anlamadim.

LeyLA84db LeyLA84db arkadasın yolladığı wewell marka canım. Hem ısıtıyor hem kuruyor. Hem de sterilize ediyor, ben çok araştırdım en beğenilen buydu. Kasım ayında indirimde olabilir bir bak istersen. Fotoğrafı ekte.

Eklentiler

• IMG_2769.jpeg
    IMG_2769.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 36
Canım kilosu kötü değil ki bende 37+2 yim bugün 2800 çıktı bebek genel toplam 36+1 ile uyumlu. Doktor bugun alttan bile bakmadı artık şstediği zaman gelsin dedi. Gelişim olarak biraz geride ama kan akışı normal o yüzden sorun değil dedi
Çok iyi geldim bu haftalara ya çok şükür. Ben iki gündür ciğer geliştirici vuruldum yine. Yarın tam 35 hafta olacak. 6 mm E düşmüş kısalık ☹️

LeyLA84db LeyLA84db arkadasın yolladığı wewell marka canım. Hem ısıtıyor hem kuruyor. Hem de sterilize ediyor, ben çok araştırdım en beğenilen buydu. Kasım ayında indirimde olabilir bir bak istersen. Fotoğrafı ekte.
Hah kuzenimde bana direk bunu onerdi cok indirim yok gibi ama asiri da pahali degil ben bunu patlatirim :) ymuurta bilem yapiyomus 🤣🤣🤣 mama isitiyo fln mutlaka kullanirim , bulasik makinesine atmam ya ben o kadar da degil :)

Hah kuzenimde bana direk bunu onerdi cok indirim yok gibi ama asiri da pahali degil ben bunu patlatirim :) ymuurta bilem yapiyomus 🤣🤣🤣 mama isitiyo fln mutlaka kullanirim , bulasik makinesine atmam ya ben o kadar da degil :)
Ya biberon kullancağına emin olsam net alırdım herhalde ama belki kullanmazsak düşüncesi oluştu. Gerçi ben emmemişim mama çocuğuyum bana çekerse emmez diyebilir miyiz acaba emme de genetik bişey mi 😁

Bu hafta sezaryan planı yapıldı. Doktor bana söyledi konuşurken ama o an anlamadım. Doktor notlarında gördüm. Vücut kitle endeksi 30 > olduğu için sezaryan sonrası 10 gün tromboz profülaksisi uygulanacak diye not düşmüş. Türkçesini bulmaya çalıştım. " Tromboz profülaksisi (tromboprofilaksi), venöz tromboembolizm (VTE) adı verilen kan pıhtılaşması sorunlarını önlemek için uygulanan koruyucu tedavi yöntemidir. Bu süreç, genellikle risk faktörleri olan kişilerde (ameliyat geçirenler, gebeler, hareketsiz kalan hastalar gibi) kan pıhtılarının oluşmasını engellemeyi hedefler. " bu şekilde geçiyor. Bir sonraki randevuda ayrıntılı soracağım. Biz Türkiye'de değiliz. Daha önce ben de duymamıştım. Normalde kan sulandırıcı da kullanmıyorum. Aile öyküsü de yok. Anlamadim.
Yaa bizede söyle. Bende çok bilgi bulamadım bakayım dedim ama. Türkiye de hiç böyle bir şey söyleyen de duymadım

Kan sulandırıcı kullanmıyorsanız kan sulandırıcı kullandıracaktır bence. Benim kan pıhtılaşması sorunum var doğumdan sonra da bir süre daha kullanacağımı söyledi doktor. Ama tabi bilimsel adını bilmiyorum.

X