Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de söylemekten nefret ediyorum görüyorsun yani yap hep söylememi bekliyor. 😂 Ay benimki de çok sever öyle bardak tabak bırakmayı.... dün tatlı yapmıştım yemiş tabağı sudan geçirmeden bırakmış tezgaha 🫠. İş kolaylastirmadan çok yoruyorlar bazen 😂
en sevmediğim ya kuruyor ya bir de 😂 aynen öyle en azından zorlastırmasalar yeter

Riskli bir durum yok canım 2. Gebeliğim bu ama insan herşeyi unuturmus ilk gebeligimde de olmuştu aslında 14 le 17 arası hızla büyürlermis rahim yukarı cikarmis sanırım ondam bu ağrılar 🙂
Riskli değilsen normaldir canım, aynen bana da öyle söyledi doktor. Magnezyum ağrılara iyi geliyormuş magnezyum takviyesi verdi

Size katiliyorum, asla dogru degil ya :) Benim yakin bir arkadasim hamileliginin ilk aylarinda hep uyumus, o donem calismiyordu zaten. Ben ofise geliyorum dedigimde cok sasirmisti, nasil gidebiliyorsun diye. Yine sansliyiz bence, en azindan gunluk hayatimi minimumda da olsa idame ettiriyorum :)
Esim ev isleri konusunda paylasimci (yardimci denmesini sevmiyorum, sanki sadece benim isim de yardim ediyormus gibi anlasildigini dusunuyorum) bazen yemek yapiyor, makinaya yerlestirmeyi fln da bazen o yapiyor.
Gerçekten de zorlayıcı bir dönem, halsizlik hat safhada oluyor. Buna rağmen birçok şeye yetisebiliyoruz. Nazar değmesin diyelim ☺️
Eşini tebrik ediyorum, ben aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Hakkını yiyemem arada yapıyor ama çoğunlukla ben söylersem akıl eder 🥲 ben de iş buyurmayı sevmiyorum. Kayınvalidem sağ olsun hiç iş yaptırmamış zamanında. Ben de olması gerekeni anca anlatabiliyorum ama işte olduğu kadar.

Ay inşallah ondandır. Korkuttu beni açıkçası siz kaç haftalıksınız acaba
Ben 16 haftaligim neredeyse ve hala ara ara sizliyor. Normal oldugunu dusundum hep doktora sormak aklima gelmedi. Bahsettiginiz meme degil mi? Cunku eger gogusse kalp ciger vs. bi sikinti olmasin, doktora bi gorunun😉

X