İnşallah hafifler canım, gerçekten çok yorucu oluyor. Annem oluyor yanımda ama o da çok tutamıyor kolu ağrıyor kadının. Yine sağ olsın yemek yapıyor o da olmasa napardım bilmiyorum, ama benden başka kimsede durmuyor bebek.
Canımın içi, yemin ederim keşke memede dursa diyorum artık çünkü kızımda reflü çıktı ve 5 gündür meme istemiyor
hep memede bari uyuturdum, artık memede durmak istemiyor çok hırpaladı bu süreç beni.
Reflüsüne neden olan şey muhtemelen tazyikli sütüm, buna bir türlü çözüm bulamadım yavrum içerken sürekli tıkanıyor yemin ederim o kadar özeniyorum ki güzel güzel tıkanmadan emebilen bebeklere
ilaç başladık şimdi, ciğerinde de hırıltı varmış reflüden ötürü yine, hava verdi nebülizatör sipariş ettik. Apse yapabilir dedi çok korkuyorum nefesi duracak diye
Ben de Bilge mememde uyuyakalırdım önceden şimdi onun bile kıymetini anladım canım, çünkü artık kızım meme de istemiyor
sadece memede uyuyprdu bu çocuk ama kusmalarından sonra midesi ağrıyor sanırım istemiyor meme, nasıl uyutacağımı şaşırdım çok zordu zaten süreç, iyice zorlaştı. Ağlıyor meme istiyor azıcık alıyor sonra itiyor iyice ağlıyor memede bile sakinleşmiyor artık
Canım aynı şekilde 9 gün sonra 3 aylık olacak benimki de. Sanırım bu bir atak süreci. İnşallah geçecek. Gündüz benimki hiç uyumuyor artık resmen uykuya dalamıyor çocuk, masaj yapıyorum burnunu açıyorum emzirmeye çalışıyorum yok
6 ayı yarıladık, umarım 3. Aya girdikten kısa bir süre sonra toparlarlar yoksa kafayı yeriz gerçekten
Ben de çok endişeliyim canım hep böyle mi olacak diyorum. Bana ısrarla diyorlar ki bu hallerini özleyeceksin. Ben bu sorunlardan, hastalıklardan, sütümün tazyik sorunundan, sırt bel ağrılarımdan çocuğuma doya doya zaman ayıramıyorum aklımda hep sonraki adım var diye de çok üzülüyorum. En basitinden gündüz bazı zamanlar içime bu gece uyuyacak mı acaba kaygısı çörekleniyor. Bunun önüne geçmek zor, biliyorum geçecek hep böyle kalmayacaklar ama şu an bununla mücadele etmek bana zor geliyor diye mutsuz olmaya da hak tanıyorum kendime. Ben de bugün kreşe giden çocuklar gördüm kızı doktora götürdüğümün dönüşünde dedim ki bu kadar büyüyünce rahat olacak, gece daha çok uyuyacak di mi dedim kendime. Böyle böyle geçecek herhalde günler...