Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Annem beni çok steril büyütmüş, yani sterilizatörü yoktur tabii de :)) o kadar sık hasta oluyomuşum ki doktora götürdüğünde doktor çocuğu az çamurla falan oynatın bu çocuğun mikroba da ihtiyacı var demiş. Sonra saldı Allah'tan 🥹
ay tamamen aynı şey olmuştu bana da. okula başladıktan sonra doktor sayesinde salmıştı:)

amaaaa ben tabii ki strelizatör aldım çoktan🤣 gerçi benimki biraz tembellikten; kaynatmakla falan uğraşamam diye. bi de işte emzikti, pompaydı, onlar için

Kan sulandırıcı kullanmıyorsanız kan sulandırıcı kullandıracaktır bence. Benim kan pıhtılaşması sorunum var doğumdan sonra da bir süre daha kullanacağımı söyledi doktor. Ama tabi bilimsel adını bilmiyorum.
Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Şimdiye kadar kullanmamı gerektirecek bir şey de olmadı açıkçası. Sebebi sadece planlı sezaryan (ben gün almak istediğim için yani onun da bir sebebi yok) ve vücut kitle endeksinin 31 olması.

Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Şimdiye kadar kullanmamı gerektirecek bir şey de olmadı açıkçası. Sebebi sadece planlı sezaryan (ben gün almak istediğim için yani onun da bir sebebi yok) ve vücut kitle endeksinin 31 olması.
Anlıyorum. Çok detaylı bilgim yok maalesef. Yazdıklarınızdan öyle bi çıkarım yapmıştım. Bi dahaki kontrolde detaylıca sorarsınız doktora

iamonmyway iamonmyway emin olmamakla birlikte kan sulandırıcı baslayacak olabilirler. Bende mesela tam kan pıhtılasması olmasa bile mthfr1298c homozigot var. Doktor doğumdan sonra iki hafta iğne kullanırsın dedi. Aslında kullanmamakta olurmus ama tedbir amaçlı istedi. Pıhtı atmaması gibi tedbir amaçlı olabilir, yine de doktoruna mutlaka danış canım

iamonmyway iamonmyway emin olmamakla birlikte kan sulandırıcı baslayacak olabilirler. Bende mesela tam kan pıhtılasması olmasa bile mthfr1298c homozigot var. Doktor doğumdan sonra iki hafta iğne kullanırsın dedi. Aslında kullanmamakta olurmus ama tedbir amaçlı istedi. Pıhtı atmaması gibi tedbir amaçlı olabilir, yine de doktoruna mutlaka danış canım
Bir sonraki randevuda soracağım. Dediğim gibi planlı sezaryan ve vki dışında hiçbir sebep şey yok 🤷🏼‍♀️

Prilam stoğum bitmiş, şu anda fark ettim. Yatmadan önce iki tane içiyordum. En son 1 tablete düşürdüğümde öğlen olmadan kusmaya başlamıştım, bakalım yarın kahramanımızı neler bekliyor ahflakkss

X