2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet kahverengi bazen pembe bazen cok ince akıntının içinde kirmizinsj ama çok çok az. Ne kadar sürer acaba kaybetmekten korkuorm minigimi
Kırmızı olmuyordu onda 5-6 haftalıkken oldu hatta düşük yapacak diye korkmuştu daha önce bir düşüğü vardı bu sürede ilk kalp atımını almıştı doktor doktor gezerken acilde

Merhaba hanımlar. Biz de bugün tam 35. Günde keseyi gördük. Doktorum 10 güne kalp atışı duyulur dedi. 4-5 mm çapında bi kesemiz mevcut
Geçmişte rahimde perde için bi ameliyat geçmişim ve çikolata kistim olduğu için doktorum progestan fitil ve proluton iğneye başlattı. İğneyi haftada bir yaptıracakmışım.
Allah isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• 9BFFD534-41E0-4CA6-9BD4-B906931FCF44.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 71
Gözünüz aydin saglikla kucağıiza alirsiniz inşallah.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle
Benimde 5+4te rahmim ters olduğu için vajinal ultrasonla gözüktü kesem. 6mm dedi kağıtta 0.68cm yazıyor kese boyutu.
Ve benim de çikolata kistim var ama doktor bana bisey demedi bisey de vermedi kistle ne alakası var ki ben adet olmayınca çikolata kistinde küçülme oluyor diye biliyorum

Gözünüz aydin saglikla kucağıiza alirsiniz inşallah.
Tüm gebelerimiz için İnşallah sağolun
Teşekkür ederim canım ilaç durumunu Bilmiyorum ki, benim kistler 3. Evre ufaklar ama çok yaygınlar. Riske atmak istemedi herhalde bilmiyorum kendisinden cok memnunum ameliyatımı da o yapmıştı, kendisine cok güveniyorum o yüzden kullanmaya başlayacağım bakalım.

Ameliyatta geçirmişsin ya belki ondan vermiştir canım, benimde bi tane 3cm vardı kistim. Insallah kalp atışını duymakta nasip olur

5+4te çarşamba günü görüldü kese ona bakarak haftaya gel dedi çarşamba perşembe günü giderim diye düşündüm insallah duymak nasip olur ya bekleyen herkese
İnşallah güzel haberlerle gel bizeee
Ben de perşembe günü gidicem kalp atışı için acayip heyecanlıyım ya... inşallah duymak nasip olsun bekleyen herkese
o zaman ikinizden de perşembe akşamı güzel mesajlar bekliyoruz

Hem de nasil ben 5. Haftaya girdigimden beri zaman cok yavaş gecior mide bulantilari kusmalar migren agrilari lekelenmeler.... gerçekten güzel bir kalp atışına ihtiyacım var
Bol bol dinlen canim bulantı için beyaz leblebi yiyebilirsin bende full hamileligin başından beri hastalıkla uğraşıyorum bagirsak enfeksiyonu burun tıkanıklığı mide yanması. Bu zamanda çok çok daha zor oluyormuş gerçekten. Insallah o minik kalbinin atışını duyarız haftaya

Selam kızlar hepinize sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum
Umarım bende buraya katılabilirim.
3 şubatta beta 23,79
5 şubatta 39,6 bir düşüğüm bir dış gebeliğim var bu nedenle tedirginliklerim var

Darısı kalp atışına olsun bende yarın gideceğim İNŞALLAH 36 günlük oluyor benimki de böyle bir görüntü olur ozaman muhtemelemen

Hepinize hayırlı uğurlu olsun ,sağlıkla kucaklayin yavrularinizi .

Ocak annesiyim,inşallah sizde bizim gibi kaka çiş gaz konuşuyor olursunuz

Kafanıza hiç bir şey takmayın, bu güzel zamanlarin tadını çıkarın .Her şey çok güzel olsun hepiniz için

merhabalar herkese. Dünkü Kan sonucum da çıktı şükürler olsun 10 gün sonrası İçin çağırdılar. Pazartesi arayıp randevumu netleyecekler. Şu an SAT’a göre 4+3üz.
Beta hcg testim 340 çıktı. Acaba kese ne zaman görülür? Kan atışı kaçıncı haftada duyulur? O kısmı kavrayamadım bir türlü…

Çok teşekkür ederiz. İnşallah sağlıkla sıhhatle büyütün bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…