Hayırlı olsun bebeğiniz kese 5. Haftada kalp 6. Atışı 6. Hafta da görülüyor genelliklemerhabalar herkese. Dünkü Kan sonucum da çıktı şükürler olsun10 gün sonrası İçin çağırdılar. Pazartesi arayıp randevumu netleyecekler. Şu an SAT’a göre 4+3üz.
Beta hcg testim 340 çıktı. Acaba kese ne zaman görülür? Kan atışı kaçıncı haftada duyulur? O kısmı kavrayamadım bir türlü…
Yas 36, ilk bebekBen de 34 ilk çocuk bende varım:)))
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerlerSelam kızlar hepinize sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum
Umarım bende buraya katılabilirim.
3 şubatta beta 23,79
5 şubatta 39,6 bir düşüğüm bir dış gebeliğim var bu nedenle tedirginliklerim var
Merhaba benim perşembe 313 çıktı değerim cuma 527 çıktı pazar günü de 1561 çıktı. Doktor kese için normalde çarşamba günü çağırmıştı o gün gittim sadece rahmim ters olduğu için karından değil vajinal ultrasonla gözüktü kese. Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum.merhabalar herkese. Dünkü Kan sonucum da çıktı şükürler olsun10 gün sonrası İçin çağırdılar. Pazartesi arayıp randevumu netleyecekler. Şu an SAT’a göre 4+3üz.
Beta hcg testim 340 çıktı. Acaba kese ne zaman görülür? Kan atışı kaçıncı haftada duyulur? O kısmı kavrayamadım bir türlü…
En az yüzde 66 lık bir artış olmalı siz bunu tam sınırda elde etmişsiniz çok şükür sağlıkla illerle İNŞALLAH tüm bebeklerSelam kızlar hepinize sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum
Umarım bende buraya katılabilirim.
3 şubatta beta 23,79
5 şubatta 39,6 bir düşüğüm bir dış gebeliğim var bu nedenle tedirginliklerim var
İnşallah teşekkür ederimEn az yüzde 66 lık bir artış olmalı siz bunu tam sınırda elde etmişsiniz çok şükür sağlıkla illerle İNŞALLAH tüm bebekler
Merhaba diloş, hayırlı olsun. Böyle bilgileri duymak benim için iyi oluyor teşekkür ederim. O zaman benim günümle uyumlu test sonucum. SevindimMerhaba benim perşembe 313 çıktı değerim cuma 527 çıktı pazar günü de 1561 çıktı. Doktor kese için normalde çarşamba günü çağırmıştı o gün gittim sadece rahmim ters olduğu için karından değil vajinal ultrasonla gözüktü kese. Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum.
Benim bu arada 313 çıktığında 4+5ti.
5+4te keseyi gördüm. Sizinde 1 haftaya gözükür kese. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyorlar
Evet gayet uyumlu maşallahhMerhaba diloş, hayırlı olsun. Böyle bilgileri duymak benim için iyi oluyor teşekkür ederim. O zaman benim günümle uyumlu test sonucum. Sevindim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bebeğiniz kese 5. Haftada kalp 6. Atışı 6. Hafta da görülüyor genellikle
Amin inşallahEvet gayet uyumlu maşallahhinsallah kese ve kalp atışını da duymak nasip olur
Ben… yani afedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi oluyor bazen. Sürekli çamaşır değişiyorum.Kızlar beyaz akıntısı olan var mı?
Bende günlük ped kullanmak da istemiyorum ama habire ıslaklık var beyaz akıntı var. Progesteron artıyor ya ondan herhalde. Siz progestan yada duphaston falan kullanıyor musunuz?Ben… yani afedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi oluyor bazen. Sürekli çamaşır değişiyorum.
Benim de çoğaldı bayaKızlar beyaz akıntısı olan var mı?
Günlük ped kesinlikle kullanma zaten. Çok zararlı. Sık sık çamaşır değiş. Progestan iğne de kullanıyorum, proluton depot da kullanıyorum.Bende günlük ped kullanmak da istemiyorum ama habire ıslaklık var beyaz akıntı var. Progesteron artıyor ya ondan herhalde. Siz progestan yada duphaston falan kullanıyor musunuz?
Bende duphaston onlarda etkilidir. Bebekler sağlıklı olsun daGünlük ped kesinlikle kullanma zaten. Çok zararlı. Sık sık çamaşır değiş. Progestan iğne de kullanıyorum, proluton depot da kullanıyorum.