2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
merhabalar herkese. Dünkü Kan sonucum da çıktı şükürler olsun 🙏 10 gün sonrası İçin çağırdılar. Pazartesi arayıp randevumu netleyecekler. Şu an SAT’a göre 4+3üz.
Beta hcg testim 340 çıktı. Acaba kese ne zaman görülür? Kan atışı kaçıncı haftada duyulur? O kısmı kavrayamadım bir türlü…
Hayırlı olsun bebeğiniz kese 5. Haftada kalp 6. Atışı 6. Hafta da görülüyor genellikle

Merhabalar, biz cuma günü keseyi gördük çok şükür. 2 düşüğüm var kan pıhtılaşmasındandan dolayı. İğne kullanarak 4 yıl önce kızımı kucağıma aldım çok şükür. Şimdiki gebeliğimde de her gün iğne kullanıyorum. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider :KK36:

merhabalar herkese. Dünkü Kan sonucum da çıktı şükürler olsun 🙏 10 gün sonrası İçin çağırdılar. Pazartesi arayıp randevumu netleyecekler. Şu an SAT’a göre 4+3üz.
Beta hcg testim 340 çıktı. Acaba kese ne zaman görülür? Kan atışı kaçıncı haftada duyulur? O kısmı kavrayamadım bir türlü…
Merhaba benim perşembe 313 çıktı değerim cuma 527 çıktı pazar günü de 1561 çıktı. Doktor kese için normalde çarşamba günü çağırmıştı o gün gittim sadece rahmim ters olduğu için karından değil vajinal ultrasonla gözüktü kese. Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum.
Benim bu arada 313 çıktığında 4+5ti.
5+4te keseyi gördüm. Sizinde 1 haftaya gözükür kese. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyorlar ☺️

Selam kızlar hepinize sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum🥰🙏🏻🤲🏻
Umarım bende buraya katılabilirim. 🥰
3 şubatta beta 23,79
5 şubatta 39,6 bir düşüğüm bir dış gebeliğim var bu nedenle tedirginliklerim var 😌
En az yüzde 66 lık bir artış olmalı siz bunu tam sınırda elde etmişsiniz çok şükür sağlıkla illerle İNŞALLAH tüm bebekler

Merhaba benim perşembe 313 çıktı değerim cuma 527 çıktı pazar günü de 1561 çıktı. Doktor kese için normalde çarşamba günü çağırmıştı o gün gittim sadece rahmim ters olduğu için karından değil vajinal ultrasonla gözüktü kese. Aklınızda fikir olsun diye yazıyorum.
Benim bu arada 313 çıktığında 4+5ti.
5+4te keseyi gördüm. Sizinde 1 haftaya gözükür kese. Kese göründükten 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışı için çağırıyorlar ☺️
Merhaba diloş, hayırlı olsun. Böyle bilgileri duymak benim için iyi oluyor teşekkür ederim. O zaman benim günümle uyumlu test sonucum. Sevindim 🙏❤️

Ben… yani afedersiniz sanki altıma kaçırmışım gibi oluyor bazen. Sürekli çamaşır değişiyorum. 🤷🏻‍♀️
Bende günlük ped kullanmak da istemiyorum ama habire ıslaklık var beyaz akıntı var. Progesteron artıyor ya ondan herhalde. Siz progestan yada duphaston falan kullanıyor musunuz?

Bende günlük ped kullanmak da istemiyorum ama habire ıslaklık var beyaz akıntı var. Progesteron artıyor ya ondan herhalde. Siz progestan yada duphaston falan kullanıyor musunuz?
Günlük ped kesinlikle kullanma zaten. Çok zararlı. Sık sık çamaşır değiş. Progestan iğne de kullanıyorum, proluton depot da kullanıyorum.

Merhabalar, 5+1 deyiz. Bugün bir sivilcem çıktı, bir de aniden cinsel isteğimde çok artış oldu. Rahmim kasılıyordur diye korkuyorum. ağrılarımda gitti gibi. Ne bir bulantı ve koku hassasiyeti. Normal midir böyle olması?

X