Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım kanaman da başlamış direk mi gitsen ki acaba kahvaltıyı yolda da yaparsın, hastanede de
Sağlıkla al bebişini kucağına, güzel haberlerini bekliyoruz
Su kesesi patladıysa belki onun sesidir bilemedim canım sinirlendirmeleri ilk defa Bi işe yaradı herhalde keşke öyle olmasaydı ama inş güzelce doğurursun
Mutlaka biseyler ye çok enerji kaybedeceksin takadin kalmaz. Seninki konfeti patlata patlata geliyor hadi hayırlısıyla bir avazda inşallah sağlıkla kurtulsun
Ggofret0926
güzel haberlerle gel inşallah canım darısı 91nana91
e ve arkandan bekleyen tüm grup arkadaşlarımıza İnş sağlıklı doğumlarımız olsun mayıs bebesi kalacak mı bakalım
Korktum o ses gelince bebek emzikten falan ayrıldı sandım ama kalp atışı falan gayet yerinde açım hiç bişey yemedim sancım hafif var 2 cm açıklık var kaç haftadır çekiyorum sadece 2 cm
Mutlaka biseyler ye çok enerji kaybedeceksin takadin kalmaz. Seninki konfeti patlata patlata geliyor hadi hayırlısıyla bir avazda inşallah sağlıkla kurtulsun
Amin inşallah ya hastane çok yakındı hemen geldik burda da bişey vermiyolar duruma göre dediler uykusuzum korktuğum başıma geldi Allah yardım etsin bana