Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
Canım kanaman da başlamış direk mi gitsen ki acaba kahvaltıyı yolda da yaparsın, hastanede de
Sağlıkla al bebişini kucağına, güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🌸

Kızlar yatarken karnimdan sanki bişey kopmuş gibi ses geldi sonra kanamam başladı suyla sizce kahvaltımı yapıp mi gideyim
Hadi gözün aydın canım yemeğini ye aç gitme canım enerjin olsun kolay doğumun olsun inşallah

Çok yoğun bı şekilde su ve kan geliyo o ses neden çıkmis olabilir sanki içimden bişey koptu sonra kan geldi
Su kesesi patladıysa belki onun sesidir bilemedim canım 🤷 sinirlendirmeleri ilk defa Bi işe yaradı herhalde keşke öyle olmasaydı ama inş güzelce doğurursun

Hadi gözün aydın canım yemeğini ye aç gitme canım enerjin olsun kolay doğumun olsun inşallah
Korktum o ses gelince bebek emzikten falan ayrıldı sandım ama kalp atışı falan gayet yerinde açım hiç bişey yemedim sancım hafif var 2 cm açıklık var kaç haftadır çekiyorum sadece 2 cm 😥

Mutlaka biseyler ye çok enerji kaybedeceksin takadin kalmaz. Seninki konfeti patlata patlata geliyor😁 hadi hayırlısıyla bir avazda inşallah sağlıkla kurtulsun
Amin inşallah ya hastane çok yakındı hemen geldik burda da bişey vermiyolar duruma göre dediler uykusuzum korktuğum başıma geldi Allah yardım etsin bana

Evet kesenin patlama sesiymis ama korktum ya keşke atistirip gelseydim 3 .de olsa başına gelmeyince anlamıyorsun bide hiç hareket etmedi oda korkuttu
Canım insan zaten panikle sağlıklı düşünemiyor ki bu durumlarda. İnşallah en kolay ve hızlı şekilde olur doğumun. Haftalardır 2cm mi olmuş 🤦🏻‍♀️

Back
X