Değeriniz gayet güzel lütfen bunlara takılmayın artması önemliKızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsinSat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?
Aslında şöyle 18 ocakta tek ilişki oldu. O gün gebwlik oldu diye düşünüyorum başka bi tarihte olmadı çünkü not almıştım. Bu yüzden 2 haftalık bi gebelik söz konusu ama yinede bilmiyorum tabi bugün tam bir hafta oluyor gecikeli bana da biraz değer düşük gibi geliyor ama bakalım.Canim dongun kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladigini biliyor musun adet duzensizligin var mı? Ya da geç yumurtlamis olabilir misin bat tan hemen once? Benim sat 27 aralik şuan iki kati bhcg hesaplamalarina gore 4000 olması gerek bugün. Moralini bozmak istemem ama biraz düşük geldi tek açıklaması olabilir adetten hemen önce yumurtlayan arkadaşlar bunu yakalayanlar oluyor geç döllenme vs.. inşallah öyledirsen iki gün sonra muhakakk tekrarla artışı kontrol et derim
Anladım canım hayırlısı olsun sen ihmal etme tabi doktorunla görüş inşallah başka bı durum yokturAslında şöyle 18 ocakta tek ilişki oldu. O gün gebwlik oldu diye düşünüyorum başka bi tarihte olmadı çünkü not almıştım. Bu yüzden 2 haftalık bi gebelik söz konusu ama yinede bilmiyorum tabi bugün tam bir hafta oluyor gecikeli bana da biraz değer düşük gibi geliyor ama bakalım.
Merhaba bence çok çok iyi. Ben catlatma iğnesi atmıştım catlamanin 11. Gününde 12 çıktı değerim ordan da yükseldi hayirli uğurlu olsunMerhaba kızlar, bu ay aşılama yaptırmıştım. Bugün kan testi verdim tam 12. günde. 110 çıkmış değerim. Sizce sonuç iyi mi 12. güne göre
Hayirli olsun gebeliginiz. Bence çok güzel çıkmış inşallah sağlıkla katlanirMerhaba kızlar, bu ay aşılama yaptırmıştım. Bugün kan testi verdim tam 12. günde. 110 çıkmış değerim. Sizce sonuç iyi mi 12. güne göre
Yaaa çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. 3 tane kimyasal gebeliğim var, sevinmeye korkar oldum. Artik biraz sevinebilirim o zamanMerhaba bence çok çok iyi. Ben catlatma iğnesi atmıştım catlamanin 11. Gününde 12 çıktı değerim ordan da yükseldi hayirli uğurlu olsun
Çok sağolun, teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz ilerler.Hayirli olsun gebeliginiz. Bence çok güzel çıkmış inşallah sağlıkla katlanir
Ne demek canım burda bunun için varız birbirimize yardım etmekYaaa çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. 3 tane kimyasal gebeliğim var, sevinmeye korkar oldum. Artik biraz sevinebilirim o zamanBu arada sizinde bebişiniz hayirli uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Yaaa ne kadar tatlı ve iyisiniz, aklımda olacak hepsi.Ne demek canım burda bunun için varız birbirimize yardım etmekçatlamanın 11. Günü 12 çıktı 13. Günü 56 çıktı
6 gün sonra 313 çıktı hatta bende az artiyor demiştim. 313 çıktıktan ertesi gün tekrarladim 527 çıktı, 2 gün sonra yine tekrarladim 1561 çıktı, 3 gün sonra da kese ve yolk kesesini gördüm. Aklında fikir olsun diye söylüyoruminsallah bu sefer sağ salim kucağınıza almak nasip olur ❤
Estağfurullah, bende geçen ay aşılama yaptirmistim tutmamisti bu ay tekrar hsg çektirmeme rağmen hiç umudum yoktu ve oldu şükürler olsunYaaa ne kadar tatlı ve iyisiniz, aklımda olacak hepsi.Şu an burada bunları konuştuğuma bile inanamıyorum. Birkaç gün öncesine kadar tüm inancımı kaybetmiştim. Allahım çok büyük bazen bize yazılanı bilmeden kendimizi yıpratıyoruz. İnşallahh canım inşallah
Yaa maşallahEstağfurullah, bende geçen ay aşılama yaptirmistim tutmamisti bu ay tekrar hsg çektirmeme rağmen hiç umudum yoktu ve oldu şükürler olsunstreste çok etkiliyor herseyi stres yapmayın bebisiniz etkilenmesin 2 gün sonra tekrarlarsınız yine içiniz rahat olur
Güzel haberlerinizi bekliyorummYaa maşallahaynen 2 gün sonra tekrar kan vericem nasip artık, buraya yazar, yine sorarım ben
2 gün sonra birdaha yaptırınAslında şöyle 18 ocakta tek ilişki oldu. O gün gebwlik oldu diye düşünüyorum başka bi tarihte olmadı çünkü not almıştım. Bu yüzden 2 haftalık bi gebelik söz konusu ama yinede bilmiyorum tabi bugün tam bir hafta oluyor gecikeli bana da biraz değer düşük gibi geliyor ama bakalım.
Sonuç nedir ?2 gün sonra birdaha yaptırın
Benim 3. Hamileliğim 2. Kürtajla sonuçlandı hep belim ağrır benim adet olacakmış gibibu arada sizlerde de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu kasıklarda belinizde ?
Ne renk akıntı kahve gibiyse kardeşimde oldu hep yerleşme kanaması pembe kahve gibiKızlar selam bugün progestan iğneye başladım. Açıkçası kesemde herşey yolunda görünse de akintim bitmior ve artik paranoya yapiorm. Bu şekilde olan var mi?
Evet kahverengi bazen pembe bazen cok ince akıntının içinde kirmizinsj ama çok çok az. Ne kadar sürer acaba kaybetmekten korkuorm minigimiNe renk akıntı kahve gibiyse kardeşimde oldu hep yerleşme kanaması pembe kahve gibi