Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Ben odam küçük olduğu için ufak bi şey istiyodum tesadüfen e bebekte indirim vardı ölçüsü 63*105 ama genişliği çok güzel kraft denver aldım Anne yanı da oluyo yorumlar da çok iyi di.

Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Ben tahini balla karıştırıyorum güzel oluyor, belki bir de öyle deneyebilirsin veya tahinli muz
Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldu 🤣 reyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim 🤣 Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum 🤣 giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Al benden de o kadar, hamile için 2 tane pantolonum var o kadar. Birini de o kadar giydim ki tüylendi artık. Havalar iyice ısınsın elbise alışverişi yaparım artık

Canım pekmez çok fena yapıyor tahin tek yersen iyi geliyor. ❤️

Ya çevreye bakmayın boşverin. Etkilenmeyin de. Eda koyacağız bilip duruyorlar. Neymiş güzel bir şey koyalımmış eski gibiymiş.. Eda koyacağız kesinlikle karar verdik dedim. Eski de değil alıştık biz dedim. Bitti gitti.
Çok haklısın canım umursamamak lazım zaten içimize sinen hangisi olursa onu koyacağız çevreye bakmadan ☺️
Ayrıca Eda gayet güzel ve eski değil hala çok koyulan isimlerden 😍
Adıyla gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻

Kızlar boğazım çok kötü ağrıyor kuru öksürük var ama öksürdüğümde sanki yırtılmış gibi ağrı yapıyor rahat yutkunuyorum ama öksürdüğümde ağrı oluyor ıhlamur evde kalmamış limonlu su içtim ama geçecek gibi değil 😏
Geçmis olsun canım valla bilmiyorum ki başka ne rahatlatır boğazını. İnşallah en kısa zamanda geçer gider 🤲❤️

Bunu dün denedim gerçekten çok güzel bir pantolon. Ama yine göbeğimin üstüne gelecekti lastikli kısmı rahat edemem diye almadım yaaaa
Ben aşağıda giyiyorum kesmiyorda aşırı rahat gerçekten hatta kot gibi olan da vardı ondan da aldım bugün giydim yok gibi üstümde tayttan çok sıkıldım çünkü yazda malum hala gelmedi elbiseye geçemedik 😂 birazda bunlarla idare ederim dedim.

Benim de gerçekten hiç bi şeyim yok işe giderken giyecek. Hiç bi scrubs olmuyor üstüme. Xl bi beyaz önlük buldum onu giyiyorum ama içine giyecek pantolonum da yok delircem 🤣🤣

Offf hepimiz aynıymışız demek ki 🥲

Biz de yıllardır Eylül koymak istiyoruz. Daha doğrusu ben 1 Eylül doğumluyum Eylül ismini nedense hep çok severdim, eşim de çok seviyormuş. Kızımız olursa Eylül koyarız demiştik 🥰 ama şimdi iş ciddiye binince bi acaba olduk. Bize de herkes eylülde mi doğuyor niye Eylül diye soruyor. Yanına anlamlı bir isim olsun istedik. Ben meva nın anlamını çok beğendim. Ama onu da eşim istemedi. Duru bence de çok güzel bir isim benim listemde de var. Hala çok kararsızız malesef 😔
Bizim Eylül ayıyla hiç alakamız yok ama isim olarak çok beğendik hatta bebeğimiz olmadan önce kızımız olursa Eylül Sare koymayı düşünüyorduk 🙃 aynı dediğin gibi oldu iş ciddiye binince eylül de doğmadığından saçma gibi tepkiler aldık 😕
Bizde çok kararsızız zormuş bu isim meselesi sanki 🥲

Çok haklısın canım umursamamak lazım zaten içimize sinen hangisi olursa onu koyacağız çevreye bakmadan ☺️
Ayrıca Eda gayet güzel ve eski değil hala çok koyulan isimlerden 😍
Adıyla gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Aminnn canım benim inşallah. İsim öyle bir şey ki. İşte bu diyorsun bu güzel diyorsun içine siniyor, kalbine, beynine işliyor ve bir daha başka bir şey begenemiyorsun. Büyük kızımda da öyle oldu başka hiç bir isim güzel gelmedi sanki.. ❤️🥰 Yazı mı diyim kader mi.. ne dersen de artık kalbine girip kalıyor ve başka bir şey dusunemiyor insan ❤️🥰 inşallah kalbinize sinen bir isim olsun çevreye takılmaya gerek yok ne derseniz bir kılıf bulurlar ❤️🥰

arkadaşlar gece gece aklıma takıldı biz hastane çantasını neye hazırlıcağız alacağımız anne bebek çantasına mı ayrı bir valize mi
Neye sigdirirsan 😂 küçük boy valiz olur el çantası olur, ne varsa elinin altında, anne bebek cantasina hayatta sığmaz 😊

Kızlar boğazım çok kötü ağrıyor kuru öksürük var ama öksürdüğümde sanki yırtılmış gibi ağrı yapıyor rahat yutkunuyorum ama öksürdüğümde ağrı oluyor ıhlamur evde kalmamış limonlu su içtim ama geçecek gibi değil 😏
Evde sirke varsa sulandır ve gargara yap o da çok iyi geliyor. Bi de bal ye sonra. Ben genelde taze zencefil bulunduruyorum evde arada minik minik kesip sürekli ağzıma atıyorum o da çok iyi geliyor kuzum

Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz bende çok merak ediyorum bu hıçkırık olayını acaba benmi hissetmiyorum yada bilmediğimden mi anlamıyorum 😂
Ay pit pıt pıt sabit bı noktadan vuruş hissediyorsun bı süre boyunca, acayip rahatsız edici bence😂😂 normal hareketi ne kadar keyifliyse o hıçkırık tek noktadan sabit şekilde fiske atar gibi olduğu için rahatsızlık veriyor 🤦🏻‍♀️😂

Ay pit pıt pıt sabit bı noktadan vuruş hissediyorsun bı süre boyunca, acayip rahatsız edici bence😂😂 normal hareketi ne kadar keyifliyse o hıçkırık tek noktadan sabit şekilde fiske atar gibi olduğu için rahatsızlık veriyor 🤦🏻‍♀️😂
Bugün 2 3 dkk boyunca tek bı yere pıt pıt vurdu durdu dedimki acaba hıçkırık dedikleri bumu demekki o buymuş 😂

Back
X