- 9 Ağustos 2021
- 15.063
- 51.194
doğru gerçekten çok kötü o bulantılarAynen öyle bende öyle diyorum bi duysak kalbini allahin izniyle
İyi bari inşallah hiç olmaz canım benim sabahları biraz var bi de çok fena mide yanmam var aman kimse yaşamasın valla
Aynen canım benim bulantidan çok şuan yanmam var o da çok kötü insan ne atsa ağzına hemen yanıyordoğru gerçekten çok kötü o bulantılar
acaba daha büyük olabilir mi bebeğiniz beş veya altı haftalık ?Herkese merhaba. 4+5’te kese gördük. Bugün ilk kan testi sonucum çıktı. Beta hcg 18880 çıktı. 5. Haftadayız. Çok yüksek geldi bana, çok korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
ayy o da zor olurAynen canım benim bulantidan çok şuan yanmam var o da çok kötü insan ne atsa ağzına hemen yanıyor
Bilmiyorum ki. Ultrasona girmeden sat’ı sormadılar, direkt ekranda 4+5 çıktı, ki bu satla uyumluydu. Biz de hiç onu sorgulamadık ama dediğiniz gibi de olabilir, inşallah öylediracaba daha büyük olabilir mi bebeğiniz beş veya altı haftalık ?
acaba ikiz olabilirBilmiyorum ki. Ultrasona girmeden sat’ı sormadılar, direkt ekranda 4+5 çıktı, ki bu satla uyumluydu. Biz de hiç onu sorgulamadık ama dediğiniz gibi de olabilir, inşallah öyledir
Hay Allah tabi belirtiler kişiden kişiye değişiyordur. Ama ağrılar ilk günkü gibi kalmıyor en azından benim öyle. Endişe etmeyin normalmiş. Ama iştah sıkıntısı çekmiyorum ben aksine ne bulsam yiyecek durumdayım da zor tutuyorum kendimi. Az da olsa yemeye çalışın vitamin almak için, bağışıklığınız düşmesin malum kış ayındayız. İnşallah 3 ay sonra bu sıkıntılar geçer de tadını çıkarırız hamileliğin bol bol :)her ağrı girdiğinde korkuyorum ya evet bu göğüs hassasiyeti gerçekten adet öncesi olandan çok farklıymış benim de göğüslerim sızlıyor mu desem yanıyor mu desem çok değişikler bir de iştahsızlık başladı hemen dün hiçbi şey yiyemedim karnım aç ama canım istemiyordu kaç defa uykudan uyandım bugünde hiç iştahım yok
Hay Allah doğrudur, benim pek bilgim yok bu konularda yeni yeni öğreniyorum. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)Beta hcg bile kişiden kişiye değişiyor canım benim catlamanin 11. Günü 12 çıkmıştı başkasının çıkmaz ertesi gün çıkar o bile değişiyor yani. Insallah göreceksin Allahin izniyle
Ne demek sağ salim gelsin insallah bebislerHay Allah doğrudur, benim pek bilgim yok bu konularda yeni yeni öğreniyorum. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Zor valla canım inşallah 9 ay boyunca çekmemayy o da zor olur
İkiz olsa çok sevinirimacaba ikiz olabilirmi doktor ne dedi değerinize
doktordan emin değilseniz başka bir doktora da görünün
evet bence de öyle yapın önemli olan sizin içiniz rahat olsunİkiz olsa çok sevinirimevet olmazsa dediğiniz gibi yaparız. Testleri aile hekimine yaptırdım, henüz kendi doktorumu görmedim. Mantıklı bir açıklama yapmazsa başka bir doktora da danışırız artık.
Ayyy heyecan dorukta çift çizgiye uyanmak nasip olsun kuzumYarın sabah bi erken gebelik yapmak için kendimi haIrlıyorum
Beta hcg 6.salınmaya başlıyormuş.. 7.gün idrarda gören çokmuş.. olmazsa 12 ye kadar yolu var
Merhaba canım.. seninde bebişin hayırlı olsun sağlıklı sihatli gebelik doğum nasip etsin Rabbim :) tansiyonunuz şeker troid vs kronik bir rahatsızlığınız varsa tabiki doktorunuz beslenme şeklinizi ona göre belirler. inşallah yokturMerhaba hanımlar,
Öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun:) benim de tahmini doğum tarihim eylül sonu-ekim başı.
Kan testi pozitif çıktı ama daha ultrason için doktora gitmedim. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz? beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz? Folik asit olarak neye göre seçtiniz-hangi marka kullanıyorsunuz? İlk 3 ay mı kullanılıyordu? kafamda deli sorular... birlikte bilgi alışverişi yapsak da bilgilensek :)
Canim dongun kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladigini biliyor musun adet duzensizligin var mı? Ya da geç yumurtlamis olabilir misin bat tan hemen once? Benim sat 27 aralik şuan iki kati bhcg hesaplamalarina gore 4000 olması gerek bugün. Moralini bozmak istemem ama biraz düşük geldi tek açıklaması olabilir adetten hemen önce yumurtlayan arkadaşlar bunu yakalayanlar oluyor geç döllenme vs.. inşallah öyledirKızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsinSat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?