Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar yarın sabah 8’de doğuma gireceğim. Dua edin olur mu? Heyecanlı ve biraz gerginim. Şuan en büyük dileğim sağlıkla kızıma kavuşup sonra da oğlumla tanıştırmak. İnşallah herşey kolayca hallolur 🌼🫠
Canım sağlıkla, kolaylıkla gelsin 🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍

Kızlar artık yan da yatamıyorum, alt karnım çok ağrıyor. Bi şekilde uyuyorum ama ağrıyla uyanıyorum. Benim karnım aşırı büyüdü vücuduma göre gerçekten kocaman duruyor o yüzden mi bilmiyorum. Doğuma da daha 17 gün var. 😓😓😓😓😓

Kızlar artık yan da yatamıyorum, alt karnım çok ağrıyor. Bi şekilde uyuyorum ama ağrıyla uyanıyorum. Benim karnım aşırı büyüdü vücuduma göre gerçekten kocaman duruyor o yüzden mi bilmiyorum. Doğuma da daha 17 gün var. 😓😓😓😓😓
Bende yan yatamıyorum kaburgam batıyor

Şu şekil uyumayi özledim

Eklentiler

• 1000371302.webp
    1000371302.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar 35+5teyim. Yaklaşık 3 gündür vajinamda batma, ağrı gibi bir his oluyor mesela yana yattım dönerken bile vajinam ağrıyor batıyor gibi, yada en ufak harekette böyle… Eşimde sen erken doğuracaksın diyip duruyor erken doğum belirtisi falan değil değil mi bu ?

Kızlar 35+5teyim. Yaklaşık 3 gündür vajinamda batma, ağrı gibi bir his oluyor mesela yana yattım dönerken bile vajinam ağrıyor batıyor gibi, yada en ufak harekette böyle… Eşimde sen erken doğuracaksın diyip duruyor erken doğum belirtisi falan değil değil mi bu ?
Değil canım bebek baş aşağı dönünce olabilecek durumlar ben de 35+4 deyim 2 hafta kadardır aynı durumdayım doktorum normal dedi🙃

Korkma canım 35 haftalıkkenden beri erken gelecek diye bekliyorum 40 hafta oldu yok gece sancı batma kaç haftadır mahvoldum

Akşam akşam sinir tepeme çıktı kaynanam ve kızları eltimler konferans yapmışlar benide eklemişler neyse açtım hala niye gelmedi hani 15 dogumdu Mayıs geldi falan kaynanam susmadı neyse dedim Dr 15 sonra bekle dedi sonuçta sezeryan değil belirli bı günümü olur bunun dedim sustu niye devlete gitmiyorsun özele gidiyorsun boşuna masraf hepsi bir yorum yapıp durdu eltimler gorumcemler özelde yapti hepsi kalkmışlar bana akıl veriyolar sinirimden girdim mutfağa buzdolabıni sildim o hisimla yarının yemeğini hazırladım gerçekten doğumda asla istemiyorum uzaktan bile yetiyolar😡

Back
X