Merhaba bende 6+1deyim benimde ara ara kasık agrimdan başka bisey yok suan. Mide yanmam başlamıştı o da geçti 2 gündür bu şekildeyim sizinde çok erken dahaMerhabalar, 5+1 deyiz. Bugün bir sivilcem çıktı, bir de aniden cinsel isteğimde çok artış oldu. Rahmim kasılıyordur diye korkuyorum. ağrılarımda gitti gibi. Ne bir bulantı ve koku hassasiyeti. Normal midir böyle olması?
Teşekkür ederimMerhaba bende 6+1deyim benimde ara ara kasık agrimdan başka bisey yok suan. Mide yanmam başlamıştı o da geçti 2 gündür bu şekildeyim sizinde çok erken daha
Aynen öyle bunlar basit şeylerBende duphaston onlarda etkilidir. Bebekler sağlıklı olsun da
Hayırlı olsun hamileliğinizMerhabalar, 5+1 deyiz. Bugün bir sivilcem çıktı, bir de aniden cinsel isteğimde çok artış oldu. Rahmim kasılıyordur diye korkuyorum. ağrılarımda gitti gibi. Ne bir bulantı ve koku hassasiyeti. Normal midir böyle olması?
Hepimizin inşallahHayırlı olsun hamileliğinizbenim de cildimde sivilceler çıkıp sönüyor vücut değişerek devam ediyor bu döneme. Belki sen şanslı gruptan olacaksın mide bulantısı ve ağrısı olmayanlardan rahat düşün rahat ol
Canım ben kendimi bildim bileli günlük ped kullanırım en incesinden doktorumda söyler günde 2-3 değiştiriyorsan zaten sıkıntı yok. İç çamaşırında beklemeside sağlıklı değil kullandığın iç çamaşırı hele hele geçiş sağlamayansa daha sıkıntılı ama sürekli evdeysen sabah akşam iç çamaşırı değiştirmek hepsinden sağlıklısı. Benimde ara ara kasık ağrılarım akıntım oluyor şuan bide covid im vucudum isyanlarda bir bulaşık mak yerleştiriyorum soluk soluğa sanki benim mesaim çok erken bağladı 9 ay neler olcak bakalım:)Bende günlük ped kullanmak da istemiyorum ama habire ıslaklık var beyaz akıntı var. Progesteron artıyor ya ondan herhalde. Siz progestan yada duphaston falan kullanıyor musunuz?
Ah kiyamamCanım ben kendimi bildim bileli günlük ped kullanırım en incesinden doktorumda söyler günde 2-3 değiştiriyorsan zaten sıkıntı yok. İç çamaşırında beklemeside sağlıklı değil kullandığın iç çamaşırı hele hele geçiş sağlamayansa daha sıkıntılı ama sürekli evdeysen sabah akşam iç çamaşırı değiştirmek hepsinden sağlıklısı. Benimde ara ara kasık ağrılarım akıntım oluyor şuan bide covid im vucudum isyanlarda bir bulaşık mak yerleştiriyorum soluk soluğa sanki benim mesaim çok erken bağladı 9 ay neler olcak bakalım:)
Amin çok sağolunHepimizin inşallahAllah sağlıkla doğmalarını, hayırlı evlatlar olmalarıdır nasip etsin. Regl halim ile aynı olunca huzursuzlaştım bugün. Teşekkür ederim cevabınız için
Regl döneminde ağrılarım olmuştu. Gece dahi uyandırıyordu. Dönemi atlatınca geçicek demişlerdi. Gerçekten farkettirdiAmin çok sağolunbenim de tam regl dönemim. Burada konuştukça rahatlıyorum. Şu belirsiz dönemleri atlatırsak daha iyi olacağım inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Evdeyken takma ihtiyacı duymuyorum zaten de dışarı çıkıyorsam takmak istiyorum. İnşallah rahat geçer ben şimdiden tedirginim keseyi ve kalp atışını duyunca belki biraz rahatlarımCanım ben kendimi bildim bileli günlük ped kullanırım en incesinden doktorumda söyler günde 2-3 değiştiriyorsan zaten sıkıntı yok. İç çamaşırında beklemeside sağlıklı değil kullandığın iç çamaşırı hele hele geçiş sağlamayansa daha sıkıntılı ama sürekli evdeysen sabah akşam iç çamaşırı değiştirmek hepsinden sağlıklısı. Benimde ara ara kasık ağrılarım akıntım oluyor şuan bide covid im vucudum isyanlarda bir bulaşık mak yerleştiriyorum soluk soluğa sanki benim mesaim çok erken bağladı 9 ay neler olcak bakalım:)
Ah kiyamamçok geçmiş olsun canim . Bende lekelenmem oldugu icin progestana basladim simdi bakalim ilk defa kullanisim .
Çok teşekkür ederim cnm dışardayken yanına al 2-3 değiştir hiçbir şey olmaz. Bende perşembe gidiyyorum doktora 5+4 olcam bakalım kalp atışını duyabilcek miyiz benim adetten 6 gün önce beta 331 di belki erken yumurtlama oldu duyulur diye kendimi avutuyorum:)Çok geçmiş olsun canım. Evdeyken takma ihtiyacı duymuyorum zaten de dışarı çıkıyorsam takmak istiyorum. İnşallah rahat geçer ben şimdiden tedirginim keseyi ve kalp atışını duyunca belki biraz rahatlarım
Ooo çok iyi değer maşallah .Duyulur Allahın izniyleÇok teşekkür ederim cnm dışardayken yanına al 2-3 değiştir hiçbir şey olmaz. Bende perşembe gidiyyorum doktora 5+4 olcam bakalım kalp atışını duyabilcek miyiz benim adetten 6 gün önce beta 331 di belki erken yumurtlama oldu duyulur diye kendimi avutuyorum:)
Cnm önemli olan kaç olduğu değil 2 gün arayla 2 katına çıkıyor mu o önemli kan ne zaman vericeksin tekrar? Benim ilk 26 sonra 112 sonra 331 oldu doktor artık gerek yok dedi geç yumurtlamışsındır çoğu kadın regl ye yakın yumurtluyor bende o hesaplamalara göre 4 gün önce yumurtladım ama 2. Değerini muhakkak takip et ordan anlarsın zatenOoo çok iyi değer maşallah .Duyulur Allahın izniyleBenim 1 gün gecikmeyle 39.6 umarım sağlıkla ilerler
İlk önce 23,7 ydi iki gün sonrada 36,9 doktor iyi dedi ama yarın tekrar vericem kanCnm önemli olan kaç olduğu değil 2 gün arayla 2 katına çıkıyor mu o önemli kan ne zaman vericeksin tekrar? Benim ilk 26 sonra 112 sonra 331 oldu doktor artık gerek yok dedi geç yumurtlamışsındır çoğu kadın regl ye yakın yumurtluyor bende o hesaplamalara göre 4 gün önce yumurtladım ama 2. Değerini muhakkak takip et ordan anlarsın zaten
Tamam iyi haberlerini bekliyoruz eminim katlayacaktırİlk önce 23,7 ydi iki gün sonrada 36,9 doktor iyi dedi ama yarın tekrar vericem kan
Evet koyulaşmış.Kızlar sizce koyulaşmış mı
1. Adete 2 gün kala kan sonucum 20
2.adete 1 gün kala
3. Adet tarihi üzerinden 3 gün gecince
İnş kan değerimde artmıştırEvet koyulaşmış.
Regliniz geçtiyse kan verseniz?İnş kan değerimde artmıştır