Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Eğer kendim yapmaya uğraşamam ve almaya da imkanım var dersen hazır birçok model var ama fiyatlar çok uçuk maalesef. Yapabilirim dersen hem daha ucuza gelir hem de bebeğin için de çok anlamlı olabilir diye düşünüyorum. Bi ara kendim bu tür hediyelik şatışı yapıyordum elimde biraz malzeme vardı onlar değerlensin diye kendim yapmaya başladım birşeyler.
Bebek şeklinde silikon yapıda taş tozu dökmek için kalıplar var. Taş tozu kalıbı yazarsan bulabilirsin. Taş tozundan bebekler döküp boyuyorum. Taş tozu da trendyolda vs her yerde kolayca bulunuyor. Arkasına mıknatıs takıp magnet yapacağım. Bikaç güne bir örnek fotoğrafı eklerim buraya da yapmak isteyen olursa diye.
Ek olarak bebek görmeye gelenleri toplu ağırlamak amacıyla bebiş doğduktan sonra 1 aylıkken mevlüt yapmayı planlıyorum. Onun için de asetat kapaklı minik kutular aldım. İçine kendi döktüğüm gül şeklinde mum, taş tozundan magnet ve yine kendi yaptığım incili yıldız şeklinde anahtarlık koyup onu dağıtacağım.
Amacım hem elimdekiler değerlensin hem de kızım için anlamlı uğraşılmış bir hediye olsun 🥰
Hoşuma giden birkaç modeli örnek olsun diye ekleyeyim bir bakın.
Maşallah okurken duygulandım ne kadar hamaratsınız öyle ❤️ kızınız böyle bir annesi olacağı için bence çok şanslı 🌸

Sağol kuzucum desteğiniz o kadar kıymetli ki Allah razı olsun herkesten. Evet genelde 37-38 de zaten alıyorlarmış sezaryende. Kuzenim de 37+0 da değil de duruma göre 37+6 da alır belki öyle düşün sen dayanmaya bak dedi 🤣 ha 37+5 ha 38 sonuçta 😀
38+2de doğum yaptım ilkinde. Lohusa kafasıyla neden 39 u görmedim diye ağladım😁 ha 37+5 ha 38 önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı 🌸

Ay konu isimden açılmış , muhammed isminin yanına bir isim önerir misiniz? Tek başına çok ağır kalıyor yanına bişey koymak istiyoruz
Muhammed Talha
Muhammed Enes
Muhammed Emir
Muhammed Fatih
Muhammed Bera
Muhammed Musab
Muhammed Ali
Ay herşey yakışıyo bence ya 🫠🫠

Aminnn canım benim inşallah. İsim öyle bir şey ki. İşte bu diyorsun bu güzel diyorsun içine siniyor, kalbine, beynine işliyor ve bir daha başka bir şey begenemiyorsun. Büyük kızımda da öyle oldu başka hiç bir isim güzel gelmedi sanki.. ❤️🥰 Yazı mı diyim kader mi.. ne dersen de artık kalbine girip kalıyor ve başka bir şey dusunemiyor insan ❤️🥰 inşallah kalbinize sinen bir isim olsun çevreye takılmaya gerek yok ne derseniz bir kılıf bulurlar ❤️🥰
Evet canım çok haklısın gerçekten öyleymiş☺️☺️
Bir karar vereceğiz bakalım çok teşekkür ederim 💖💖

Ben de mcd nin bu modelini beğenmiştim ama çok mu hantal diye de düşünüyorum. Arkadaşlarım hep hafif çanta seç diye uyarıyor.
Yatak konusunda da biz çok yakın arkadaşımızdan aldık yatağı. Hiç araştırmadım o yüzden iyi mi kötü mü. Ama onlar çok memnundu. Fotoğrafını bırakıyorum 🥰
Kızımda chıcconun next to me sini kullanmıştık ama sonra 2 çocuk düşünmediğim için sattım :D şimdide ikinci elden seninkinden aldım çok güzel duruyor hafif sallanıyor olmasıda hoşuma gitti <3 şimdilik kızım bebeklerini uyutuyor. Sağlıkla gelsinlerde yatsınlar <3
Anne yanı çok az kullanılıyor ama benim elim ayağım olmuştu oda dan odaya dolaştırıyordum , yan yana yatıyorduk elim hep üstünde oluyordu uyurken <3

İsminiz çok şeker, sizde neyi eleştirdiler ki ❣️ biz Gökçe dedik KV.min aklında başka şeyler varmış götçe diye dalga geçerler bilmem ne başka düşünün dedi, eşim de senden başka da bunu diyen olmazdı dedi tersledi, biz sevdik başka dusunmeyecegiz sen de çok düşünme dedi bende kahvemi içtim bu tartışmalar esnasında :KK59:
Ahahah yaaa 40 yıllık isim için hiç aklıma bu gelmemişti :D Bence çok güzel bir isim Gökçe :KK200: Kv nin hayal gücüne sağlık :D

Eldorin Eldorin canım benim basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin bende geçen yıl babami kanser illetinden kaybettim çektiği acıları yakinen gördüm son ana kadar yanındaydım bende ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemiyorum rabbim acilarini öbür dünyada kefaret eylesin yattığı yer nur olsun sana sabırlar diliyorum ❤️

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Çok sarılıyorum size.

Başın sağolsun canım Rabbim sabırlar versin sizlere inşallah mekanı cennet olsun canım 🥹🤲🏻

Eldorin Eldorin Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah annenizin.... Okuyunca içim acıdı... Dualarımiz annen icin olsun 🤲🏻💐

Başınız sağolsun canım Rabbim size sabırlar versin.mekani cennet olsun inşallah

Başın sağolsun Allah sabırlar versin 🙏🏼
Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler versin 🙏🏼

Bilemiyorum 🤣 tok tutuyordu midemi rahatlatıyordu kilo kilo poşet poşet yemiştim bu hamilelikte çok yemedim armut yedim armut mideme iyi geliyor bağırsaklarımı çalıştırıyor

Süt , yumurta, tereyağ diyetinde iken canım hiç birşey çekmedi ama bayrama denk gelmişti en sevdiğim tatlı baklavayı löp löp götürmüşlerdi 😞 birde ozamanlar soğuk baklava yeni çıkmıştı farketmeden nekadar güzel olduğu tadının neye benzediği ile ilgili konuşuyorlardı çok üzülmüştüm ama diyet yapmayan birinin hassas olması zor 😬

Başın sağ olsun Eldorincim, toprağı bol, mekanı cennet olsun 🙏🏻 Sana ve ailene sabır diliyorum 😔

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah 🙏

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm canım :KK43:

Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum🙏

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah size sabırlar versin.

Ben gebeliğin başında yaşadım dut kürü çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ve boooolca su içmek.

Canlarım çok teşekkür ederim 🙏🏻 toparlanıp geleceğim aranıza bir iki güne ❤️

Rüzgarlı bir İstanbul sabahı ve 31. Haftadan selamlar.. :KK28:

IMG_5396.webp

Neyse ki güvendeyim :cool::KK14:

Son düzenleme:
Kızlarr isim konusunda karar verdiniz mi ☺️
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak 🥲🥲
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım 🙃
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar 😅
Bir de Duru düşünüyoruz 🙂
Rüya isminde çocukluk arkadaşım var şu an doktor. Epey sakin ve olgun bir kız küçüklüğünden beri hep öyle biraz da içine kapanıktır. Tek bir kişi tanıdığımdan geneli nasıldır bilmiyorum ama tabii yetiştirilme tarzı her şey çok etkili. Başka bir isim de verseniz umarım ismiyle güzel bir hayatı olur 😊

Geçmis olsun canım valla bilmiyorum ki başka ne rahatlatır boğazını. İnşallah en kısa zamanda geçer gider 🤲❤️
Teşekkür ederim canım benim ❤️
İnşallah üzüm zamandır hastalanmıyordum sonunda yakalandım kısa sürede atlatırım inşallah 😣🤲🏻
Evde sirke varsa sulandır ve gargara yap o da çok iyi geliyor. Bi de bal ye sonra. Ben genelde taze zencefil bulunduruyorum evde arada minik minik kesip sürekli ağzıma atıyorum o da çok iyi geliyor kuzum
Bal sevmem ama sırf şu hastalıktan dolayı yerim yeterki geçsin 😃😃 taze zencefil alayım deneyeyim onu da
Ses telleri gitmiş resmen kuru ver sert öksürükten 😣
Teşekkür ederim canımm❤️❤️

Rüya isminde çocukluk arkadaşım var şu an doktor. Epey sakin ve olgun bir kız küçüklüğünden beri hep öyle biraz da içine kapanıktır. Tek bir kişi tanıdığımdan geneli nasıldır bilmiyorum ama tabii yetiştirilme tarzı her şey çok etkili. Başka bir isim de verseniz umarım ismiyle güzel bir hayatı olur 😊
Bnmde tanıdığım bi rüya var oda aynen öyle. Çok içine kapanık kimseyle konuşmuyo nerdeyse. Çok çekingen. Minimum düzeyde insanlarla muhatap oluyor

Kızlar günaydın Umarım çok güzel bir hafta geçiririz 🥰
Sağ kalçamda siyatik ağrılar var 2-3 aydır düzenli magnezyum ve Buscopan kullanıyorum ama evde oturarak çalıştığım için sürekli bu ağrılar arttı Bir de bu süreçte her iki el bileğimde de karpal tünel olduğunu düşündüğüm ciddi ağrılar var bu süreçte evden ne kadar çalışsam da hareketsiz kalmak daha da kötü yaptı beni 32 haftamada daha var bu süreçte fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne gidip rapor alabilir miyim sizce Ortopediye sıra bulamıyorum hastanelerde

Kızlar benim kv makinası var o yüzden hep ona diktirip giyiyorum kışın hamileliğin başında eşofman takımı diktirmistim içi polarli bide peluş takım la bı eşofman takımı daha aldım kışın sonuna kadar onları giydim hep şimdi de bı hamile pantolonu dikti üzerine oversize tişört giyiyorum kurtarıcı oluyo karnım biraz daha büyüyünce viscon efil efil elbise diktirecegim ohh mis bı iç çamaşırı giyip elbiseyle günlerimi geçiririm diyorum da İstanbul'da hala havalar soğuk karnım büyüdükçe kıyafetler bol olsa bile darlaniyorum atlet vs giyeyim usutmeyim diye yaz gelse de evde efil efil dolassam hatta bugün eşime dedim hava sıcak olsa boğuluyorum böyle kat kat giyinmeye zaten karnım gergin ve büyük bide kıyafet taşımak zor geliyor eminim bı çoğunuz benim gibi düşünüyordur

Benim de en büyük şanslarımdan biri kv nin dikiş nakış yapması. Sağ olsun toplu olarak elbise pantolon yapıyor. 3 tane hamile pantolonu yaptı ilk yaptığında aaa bu çok büyük dedim.Şimdi içine tam sığıyorum :(
Bana kımıldamak o kadar zor geliyor ki bazen yaz gelirse daha fena olacağım gibi geliyor ve evde klima yok. O yüzden ne kadar geç gelirse sıcaklar o kadar iyi :D

Back
X