2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba Allah hepinize sağlıklı minikler nasip etsin 🌸 Sat 29 aralık bugün kan verdim 139 çıktı. Daha yeni olabilir günlük kan ver dediler. Sonucum normal mi sizce? Sizde durumlar nasıl?
Değeriniz gayet güzel lütfen bunlara takılmayın artması önemli

Canim dongun kaç gün sürüyor ne zaman yumurtladigini biliyor musun adet duzensizligin var mı? Ya da geç yumurtlamis olabilir misin bat tan hemen once? Benim sat 27 aralik şuan iki kati bhcg hesaplamalarina gore 4000 olması gerek bugün. Moralini bozmak istemem ama biraz düşük geldi tek açıklaması olabilir adetten hemen önce yumurtlayan arkadaşlar bunu yakalayanlar oluyor geç döllenme vs.. inşallah öyledir 🤲 sen iki gün sonra muhakakk tekrarla artışı kontrol et derim 🤲
Aslında şöyle 18 ocakta tek ilişki oldu. O gün gebwlik oldu diye düşünüyorum başka bi tarihte olmadı çünkü not almıştım. Bu yüzden 2 haftalık bi gebelik söz konusu ama yinede bilmiyorum tabi bugün tam bir hafta oluyor gecikeli bana da biraz değer düşük gibi geliyor ama bakalım.

Aslında şöyle 18 ocakta tek ilişki oldu. O gün gebwlik oldu diye düşünüyorum başka bi tarihte olmadı çünkü not almıştım. Bu yüzden 2 haftalık bi gebelik söz konusu ama yinede bilmiyorum tabi bugün tam bir hafta oluyor gecikeli bana da biraz değer düşük gibi geliyor ama bakalım.
Anladım canım hayırlısı olsun sen ihmal etme tabi doktorunla görüş inşallah başka bı durum yoktur 🤲

Merhaba kızlar, bu ay aşılama yaptırmıştım. Bugün kan testi verdim tam 12. günde. 110 çıkmış değerim. Sizce sonuç iyi mi 12. güne göre 🙄🙄🙄
Merhaba bence çok çok iyi. Ben catlatma iğnesi atmıştım catlamanin 11. Gününde 12 çıktı değerim ordan da yükseldi hayirli uğurlu olsun🥰

Merhaba bence çok çok iyi. Ben catlatma iğnesi atmıştım catlamanin 11. Gününde 12 çıktı değerim ordan da yükseldi hayirli uğurlu olsun🥰
Yaaa çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. 3 tane kimyasal gebeliğim var, sevinmeye korkar oldum. Artik biraz sevinebilirim o zaman 🥰🥰🥰 Bu arada sizinde bebişiniz hayirli uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲😇😇

Yaaa çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. 3 tane kimyasal gebeliğim var, sevinmeye korkar oldum. Artik biraz sevinebilirim o zaman 🥰🥰🥰 Bu arada sizinde bebişiniz hayirli uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲😇😇
Ne demek canım burda bunun için varız birbirimize yardım etmek 🥰 çatlamanın 11. Günü 12 çıktı 13. Günü 56 çıktı
6 gün sonra 313 çıktı hatta bende az artiyor demiştim. 313 çıktıktan ertesi gün tekrarladim 527 çıktı, 2 gün sonra yine tekrarladim 1561 çıktı, 3 gün sonra da kese ve yolk kesesini gördüm. Aklında fikir olsun diye söylüyorum 🙏 insallah bu sefer sağ salim kucağınıza almak nasip olur 😍🙏

Ne demek canım burda bunun için varız birbirimize yardım etmek 🥰 çatlamanın 11. Günü 12 çıktı 13. Günü 56 çıktı
6 gün sonra 313 çıktı hatta bende az artiyor demiştim. 313 çıktıktan ertesi gün tekrarladim 527 çıktı, 2 gün sonra yine tekrarladim 1561 çıktı, 3 gün sonra da kese ve yolk kesesini gördüm. Aklında fikir olsun diye söylüyorum 🙏 insallah bu sefer sağ salim kucağınıza almak nasip olur 😍🙏
Yaaa ne kadar tatlı ve iyisiniz, aklımda olacak hepsi.🤩🤩 Şu an burada bunları konuştuğuma bile inanamıyorum. Birkaç gün öncesine kadar tüm inancımı kaybetmiştim. Allahım çok büyük bazen bize yazılanı bilmeden kendimizi yıpratıyoruz. İnşallahh canım inşallah 🤗🤗🤗

Yaaa ne kadar tatlı ve iyisiniz, aklımda olacak hepsi.🤩🤩 Şu an burada bunları konuştuğuma bile inanamıyorum. Birkaç gün öncesine kadar tüm inancımı kaybetmiştim. Allahım çok büyük bazen bize yazılanı bilmeden kendimizi yıpratıyoruz. İnşallahh canım inşallah 🤗🤗🤗
Estağfurullah, bende geçen ay aşılama yaptirmistim tutmamisti bu ay tekrar hsg çektirmeme rağmen hiç umudum yoktu ve oldu şükürler olsun 🥰 streste çok etkiliyor herseyi stres yapmayın bebisiniz etkilenmesin😍 2 gün sonra tekrarlarsınız yine içiniz rahat olur 😍

Estağfurullah, bende geçen ay aşılama yaptirmistim tutmamisti bu ay tekrar hsg çektirmeme rağmen hiç umudum yoktu ve oldu şükürler olsun 🥰 streste çok etkiliyor herseyi stres yapmayın bebisiniz etkilenmesin😍 2 gün sonra tekrarlarsınız yine içiniz rahat olur 😍
Yaa maşallah 🥰🥰 aynen 2 gün sonra tekrar kan vericem nasip artık, buraya yazar, yine sorarım ben😅😅

Bende pzt gününe randevu aldım 5+0 oluyor 1 şubatta değerim 376 dıydı doktor buna göre pzt gel keseyi görmemiz gerekiyor dedi 2 kat artmasına göre pzt 3000 oluyor çünkü kese 1500 den sonra görülüyor geçen Sene Mart ayında bir kürtaj oldum bebeğin kalbi atmadı 1 oğlum var ama 2. De istedim İNŞALLAH hayırlısıyla gebeliğimiz ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız

2 gün sonra birdaha yaptırın

Kızlar selam bugün progestan iğneye başladım. Açıkçası kesemde herşey yolunda görünse de akintim bitmior ve artik paranoya yapiorm. Bu şekilde olan var mi?

X