Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Eşinle içinize ne sinerse ona karar verin canım
Çevre ne diyor, saçma mı olur umursama hiç. Eylül ismi çok zarif ve tınısı güzel bence 💜 biz Luna Yaz koyacağız çok da eleştiri aldım ama umrumda mı, nooo :süslü:
Evet ortak noktada tam buluşursak koyacağız canım ☺️
Kesinlikle çevreyi dinlememem lazım sadece etkileniyorum işte 😅
Ve bence Luna Yaz çok güzelmiş çok beğendim 😍 adıyla gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻

Eşinle içinize ne sinerse ona karar verin canım
Çevre ne diyor, saçma mı olur umursama hiç. Eylül ismi çok zarif ve tınısı güzel bence 💜 biz Luna Yaz koyacağız çok da eleştiri aldım ama umrumda mı, nooo :süslü:
İsminiz çok şeker, sizde neyi eleştirdiler ki ❣️ biz Gökçe dedik KV.min aklında başka şeyler varmış götçe diye dalga geçerler bilmem ne başka düşünün dedi, eşim de senden başka da bunu diyen olmazdı dedi tersledi, biz sevdik başka dusunmeyecegiz sen de çok düşünme dedi bende kahvemi içtim bu tartışmalar esnasında :KK59:

Unigo Oyun Çiti - Gri Kapı - Fiyatı, Yorumları

Kızlar kardeşim şundan almıştı. Aldığı zaman da bundan bir sene önce falan, oyun matıyla beraber 5-6 bin falan verdi. Dedim ki ne gerek var? :eek:Hem pahalı hem yer kaplıyor.

Ama yeğenimi gördükçe o kadar iyi ve kullanışlı bi şeymiş ki… verilen para da helal diyorum 1.5 yaşında yeğenim. Resmen bunun içinde yaşıyor. 5-6 aylıktan beri kullanıyor. Eşyası, oyuncağı, kitapları, hatta mini bi uyku köşesi, hepsi içinde. Bebeğin kendi yuvası gibi bi şey. Onun içinde yaşıyor. Nadiren oyuncaklarını dışarı getiriyor. Hem ev derli toplu duruyor hem de emeklemeye başladığı ilk zamanlar sınırlar güvende durmasını sağlıyor. Evim büyük olsaydı kesinlikle alırdım. Çitler sağlam hiç devrildiği olmadı. Evi müsait olan alsın derim. İkinci el de bakılabilir. :super:

Ama oyun çiti almak için su an erken olabilir. Söyle doğup 5-6 aylık olsunlar. İns o zaman bakılabilir.

Son düzenleme:
İsminiz çok şeker, sizde neyi eleştirdiler ki ❣️ biz Gökçe dedik KV.min aklında başka şeyler varmış götçe diye dalga geçerler bilmem ne başka düşünün dedi, eşim de senden başka da bunu diyen olmazdı dedi tersledi, biz sevdik başka dusunmeyecegiz sen de çok düşünme dedi bende kahvemi içtim bu tartışmalar esnasında :KK59:
Gökçe ismini ben de çok seviyorum ve gördüğüm Gökçeler hep güzel ve kariyerli oluyor 🥰🧿

Benim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu. :21:

İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var. 🤔 Elbiselere henüz geçemedim hava istanbulda resmen soğuk.
Benim de genelde yazlık kıyafetlerim hep bol bol kimono tarzında. Henüz çıkartmadım ama bu hafta çıkartacağım. Ama alt olanların hiç biri olmaz sanıyorum. Aynı pantolonları yıkayıp yıkayıp giyeceğiz 🤣

Giyecek kıyafeti olmayanlardan biride benim. 2 tane elbisem var üstüme olan. Sırayla onları giyiyorum üniforma gibi 🙈 2 tane karın panelli hamile taytı 1 hamile eşofmanım var. Evdede onlar idare ediyo üstüne tişörtle. Sayılı gün çabuk geçer diyorum bunlar paralanana kadar kullanayım diyorum almıyorum bişey 🙈
Bende evde giymek için 3 tane tayt aldım onlar hayatımın en güzel şeyi şu an. Üstüme de eşimin tişörtlerini giyiyorum. Tesettürlü olduğum için eşime sürekli diyorum ki eve erkek misafir gelmesi yasak 🤣 eve erkek misafir geleceği zaman aşırı üzülüyorum artık 🤣🤣

Vallahi bnm de hiç kıyafetim yok, her gün işe giderken dolapla bakışıyoruz. Hamilelik öncesi ben eski bedenime veda etmiştim zaten heralde hamilelik sonrası da giyecek biseyim hiç olmayacak 😀 Bi de vallahi hamile halimle istesem de güzel bisey bulup alamıyorum ben
Ben de hiç bir şey bulamadım gerçekten ya. H&M de keten hamile pantolonu vardı o hoşuma gitti ondan sipariş ettim. Muhtemelen hamilelik sonuna kadar onu giyeceğim 🤣 işe de gitmek istemiyorum artık çok ağırlaştım 🤣

Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Ben de mcd nin bu modelini beğenmiştim ama çok mu hantal diye de düşünüyorum. Arkadaşlarım hep hafif çanta seç diye uyarıyor.
Yatak konusunda da biz çok yakın arkadaşımızdan aldık yatağı. Hiç araştırmadım o yüzden iyi mi kötü mü. Ama onlar çok memnundu. Fotoğrafını bırakıyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_7804.webp
    IMG_7804.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 56
Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Canım pekmez çok fena yapıyor tahin tek yersen iyi geliyor. ❤️
Evet ortak noktada tam buluşursak koyacağız canım ☺️
Kesinlikle çevreyi dinlememem lazım sadece etkileniyorum işte 😅
Ve bence Luna Yaz çok güzelmiş çok beğendim 😍 adıyla gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻
Ya çevreye bakmayın boşverin. Etkilenmeyin de. Eda koyacağız bilip duruyorlar. Neymiş güzel bir şey koyalımmış eski gibiymiş.. Eda koyacağız kesinlikle karar verdik dedim. Eski de değil alıştık biz dedim. Bitti gitti.

Benim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu. :21:

İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var. 🤔 Elbiselere henüz geçemedim hava istanbulda resmen soğuk.
Ben de bol giydiğim için sıkıntı olmuyor, şu artış giyimden tayt almıştım diz hizasında sürekli onu giyiyorum , elbiselerim de göğüs altından lastikli A kesim, hepsi oluyor şimdilik 😀

Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Siyah leke tutar bence gri daha kullanışlı geldi canım, benim park yatak yoyko.

İşe giderken giyecek hiçbir şeyim kalmadı 🥲🥲🥲 sabahları ağlıyorum, eşim alalım diyo ama dediğin gibi 2 ay için almak istemiyorum zaten 35te ayrılırız heralde en geç 37ye kadar ben dayanamam bu hafta da 30 desek idare ederim sanırım 🥲🥲🥲🥲

Küçük hesaplarım ve ben
Benim de gerçekten hiç bi şeyim yok işe giderken giyecek. Hiç bi scrubs olmuyor üstüme. Xl bi beyaz önlük buldum onu giyiyorum ama içine giyecek pantolonum da yok delircem 🤣🤣

Aynısı ben aynısııı 😀 sanki hiç bir sey yakısmıyor hiçbir sey olmuyor bana 🥲 yazlıkları cıkardım 2 elbise oldu sadece üstüme yarım dünya gibiyim
Offf hepimiz aynıymışız demek ki 🥲
Kızlarr isim konusunda karar verdiniz mi ☺️
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak 🥲🥲
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım 🙃
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar 😅
Bir de Duru düşünüyoruz 🙂
Biz de yıllardır Eylül koymak istiyoruz. Daha doğrusu ben 1 Eylül doğumluyum Eylül ismini nedense hep çok severdim, eşim de çok seviyormuş. Kızımız olursa Eylül koyarız demiştik 🥰 ama şimdi iş ciddiye binince bi acaba olduk. Bize de herkes eylülde mi doğuyor niye Eylül diye soruyor. Yanına anlamlı bir isim olsun istedik. Ben meva nın anlamını çok beğendim. Ama onu da eşim istemedi. Duru bence de çok güzel bir isim benim listemde de var. Hala çok kararsızız malesef 😔

İlk gün bı bakayım falan dedi de sonra istemedi hiç, kardeşimi doktor versin bize icine koyalım ben sallarim diyor 😊 tabii beşiği kurarken oğluma da gezegenli pike falan aldım yeni gezegenli nevresim aldım (gezegenlere bayilr) beşikten sonra onun yenileri de takınca besige ilgisi kalmadı, biraz taktiksel çalıştım 😂😂
Çok akıllıca valla helal olsun resmen gold premium anasın🤓🤓🤓🤓

Canım ben de evimize geçersek böyle bir şey alacağım şu an yerim dar ama kullanışlı buluyorum içine bir de oyun matı ve bol kırlent, girer uzanırım diye de düşündüm 😅 daha doğurmadan dinlenme hayali kurmak.
Aldım kabul ettim o zaman, ben döküntü olmaz diyodum ama uyumak da şimdi mantıklı geldi 🤓

H&M den şundan aldım bende beli ince lastikli m beden aldım hem şimdi hem de doğumdan sonra rahatça giyilebilecek bir ponntull😂 yazında çok rahat giyilir bol bol 🤓 fikir olabilir
Bunu dün denedim gerçekten çok güzel bir pantolon. Ama yine göbeğimin üstüne gelecekti lastikli kısmı rahat edemem diye almadım yaaaa

Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldu 🤣 reyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim 🤣 Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum 🤣 giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Ayyy ben ben 😂😂

Kızlar benim kv makinası var o yüzden hep ona diktirip giyiyorum kışın hamileliğin başında eşofman takımı diktirmistim içi polarli bide peluş takım la bı eşofman takımı daha aldım kışın sonuna kadar onları giydim hep şimdi de bı hamile pantolonu dikti üzerine oversize tişört giyiyorum kurtarıcı oluyo karnım biraz daha büyüyünce viscon efil efil elbise diktirecegim ohh mis bı iç çamaşırı giyip elbiseyle günlerimi geçiririm diyorum da İstanbul'da hala havalar soğuk karnım büyüdükçe kıyafetler bol olsa bile darlaniyorum atlet vs giyeyim usutmeyim diye yaz gelse de evde efil efil dolassam hatta bugün eşime dedim hava sıcak olsa boğuluyorum böyle kat kat giyinmeye zaten karnım gergin ve büyük bide kıyafet taşımak zor geliyor eminim bı çoğunuz benim gibi düşünüyordur

Back
X