Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ya evet ama gittiğimde de çok az miktarda idrar çıkışı oluyor bazen

İnsan da üşeniyor ya di mi hele geceleri🤣 Eşim diyor ki çok huysuz yatıyormuşum. Hakikaten öyle bir oraya bir buraya dönüyorum. Özellikle tuvalete gideceğim zaman önce kabullenmek istemiyorum sıkıntı basıyor🤣Dedim hamileyim olsun o kadar🥲
Ben de öyleyim gerçekten önce bir kalkmak zor geliyor sonrasında da döne döne kalkıyorum mecburen 😀😀

Ben bazen muz üstüne tahin döküp yerim canım tahin iyi geliyormuş bu şekilde tüketebilirsin. Onun dışında mide yanması bastırınca derin nefes almaktan başka bi şey gelmiyor aklıma, bir de dinlenmek için bazen yemek sonrası uzanıyorum onu yapmamam lazım senin de varsa alışkanlığın buna dikkat edebilirsin.
Her gün muz yiyorum dün yanınca tahin de yedim ama geçmedi bütün gece midem yandı durdu.Ben de öyleyim hemen yemek sonrası yatıyorum,çok zorluyor mide yanması beni🥲

Fiyatı hiç önemli değil aslında. Satın alabileceğimizi söylese alırdık. Direkt bu reçetesiz verilen bir ilaç değil, veremem deyince üstelemedik 😕
Anladım, ya ama yarın yazdırıp alırsınız inşallah problem olmaz. Unutunca ya da geç alınca bir şey olmuyor çünkü

Kızlar bende enfeksiyon kapmışım ya acilden geldim şimdi. İki gündür alt karnım kasılıp sertleşiyordu bugün sabah da olunca acile gittim bebiş iyi çok şükür haftasıyla falan uyumlu dedi ama bide alttan bakalım dedi. Vajinada enfeksiyon varmış idrar enfeksiyonundan da şüphelendi. Bitane şase yazdı içinde bir tane var akşam suya ıslatıp içcem. Magnezyum yazdı günde bir tane o da kasılma içinmiş. Bide Donaxyl diye bir fitil yazdı içinde 6 tane var bunu bilmiyorum hiç kullanan oldu mu? Acaba 6 tane bitene kadar mı kullanılacak ki ?
Şaseyi bana da verdi doktor idrar yanmam olunca tetkik bile yapmadan şase yazdı,sıkıntısız bir antibiyotik dedi.İçinde bir tane var dün içtim,o da isal yapan bir ilaçmış bugün onun ceremesini çektim siz de dikkatli olun ☹️

Her gün muz yiyorum dün yanınca tahin de yedim ama geçmedi bütün gece midem yandı durdu.Ben de öyleyim hemen yemek sonrası yatıyorum,çok zorluyor mide yanması beni🥲
Bize ödev onu yapmayalım canım en azından biraz dik yatalım😄 Tahin belki anında etki etmez de öncesinde tedbir amaçlı yarıyordur işe. Ben öyle sanıyordum en azından.

Canım geçmiş olsun başka belirtin var mıydı?
Teşekkür ederim canım. Yok sadece arada bir kaşıntı oluyordu progestan fitil akınca o kaşındırıyor sanmıştım. Birde eşimle bir kez ilişki oldu acılı olmuştu galiba enfeksiyondan o da. Doktor spekulum takıp baktı enfeksiyon var dedi hiç test falan bişey almadı.

Şaseyi bana da verdi doktor idrar yanmam olunca tetkik bile yapmadan şase yazdı,sıkıntısız bir antibiyotik dedi.İçinde bir tane var dün içtim,o da isal yapan bir ilaçmış bugün onun ceremesini çektim siz de dikkatli olun ☹️
Hm yarın ishal olursa normal o zaman bende bu akşam içcem yatmadan önce. Teşekkür ederim.

Yavrusum gunaydin, dun ilk kez senin gibiydim. Prilam ictigim icin bulantim bile olmadi ogurmedim bile. Kasiklarim sizlar normalde hic olmadi. Allah allah noluyor duye kendi kendime kurmak uzereydim artik tadim kacacakti neredeyse. Sonra aklima tam da bugunleri bekledigim geldi ya sen sapsik misin simos dedim 😬😬 bence artik bazi seyler azalarak kaybolacak boyle inanmak istiyorum cunku daha doktora gitmeme 10 gun var 🤣
Kuşum ben 2 gündür de prilamı bıraktım bakalım bulanacak mıyım diye🤣 bulanmayınca da panik oldum iyice, herhalde azalarak bitecek dediğin gibi 🙏🏻 dün bir de dışarıda yemek yerken hamburgercinin ev yapımı mayonez kullandığını öğrendim yedikten sonra 😂 ay bi kötü oldum normalde yasak ya çiğ yumurta…o da iyice tetikledi benim korkuları

12 haftalık kızlar baş ağrısı oluyor mu sizde? Tansiyonumu ölçtüm o da normal ama hergün bu saatlerde başım basınçlı ağrıyor

Kuşum ben 2 gündür de prilamı bıraktım bakalım bulanacak mıyım diye🤣 bulanmayınca da panik oldum iyice, herhalde azalarak bitecek dediğin gibi 🙏🏻 dün bir de dışarıda yemek yerken hamburgercinin ev yapımı mayonez kullandığını öğrendim yedikten sonra 😂 ay bi kötü oldum normalde yasak ya çiğ yumurta…o da iyice tetikledi benim korkuları
Korkma korkma o kadar yemissin afiyet bal olsun artik de gec 😬 ben arada mayonez yiyorum vallahi 🤣 ev yapimi daha riskli tabi haklisin aslinda hic yemesek en guzeli. Prilami bu hafta ben de test edicem kendimde ins yamulmam🥲

Merhaba canım günlük ped sakın kullanma ben enfeksiyon kapmışım az önce acildeydim kasılma oluyor diye gitmiştim enfeksiyon varmış. Mutlaka bi muayene ol bana da sordu kaşıntın yanman var mı diye birde günlük ped kullanma dedi sende dikkat et. İş yerinde mecburen iç çamaşırı değişemiyorum diye bende günlük ped değiştiriyordum yani artık çamaşır taşıcaz yanımızda heralde 🙄
Ben günlük ped kullanıyordum hiçbir zararını görmedim ama normal markalar ne yazıkki hava aldırmadığından kaşıntı ve mantara sebep olabiliyor beije markası var hassas ciltler için ve bambu nefes alıyor ben ondan çok memnundum sık da değiştirince bir sorun yaşamadım açıkçası

Ben günlük ped kullanıyordum hiçbir zararını görmedim ama normal markalar ne yazıkki hava aldırmadığından kaşıntı ve mantara sebep olabiliyor beije markası var hassas ciltler için ve bambu nefes alıyor ben ondan çok memnundum sık da değiştirince bir sorun yaşamadım açıkçası
Bende beijenin pedlerini kullanıyordum memnundum da nedense günlük pedde önemsemedim marketten başka marka aldım. Dediğin gibi ne kadar sık değiştirsen de hava aldırmadığı için tehlikeli. Aman yine sende dikkatli ol. 🙏

Korkma korkma o kadar yemissin afiyet bal olsun artik de gec 😬 ben arada mayonez yiyorum vallahi 🤣 ev yapimi daha riskli tabi haklisin aslinda hic yemesek en guzeli. Prilami bu hafta ben de test edicem kendimde ins yamulmam🥲
Prilamı bıraktığım gün hafif şeyler yedim baktım bulanmıyor ertesi gün de içmedim 😁 valla artık tövbe ettim ev yemekçisinde yicem dışarıda yemek zorunda kalırsam da 😂 no more fast food…

Prilamı bıraktığım gün hafif şeyler yedim baktım bulanmıyor ertesi gün de içmedim 😁 valla artık tövbe ettim ev yemekçisinde yicem dışarıda yemek zorunda kalırsam da 😂 no more fast food…
Ben de deniycem bu hafta bir gun prilam birakma challenge ahdjdjd
Fast food yeme kusum biz de hep ev yemegi soyluyoruz ya da corba izgara yiyorum disarida en makul o geliyor gozume. Tabi arada ansizin doner makarna pizza batagi da olusabiliyor ajdjdjdj

12 haftalık kızlar baş ağrısı oluyor mu sizde? Tansiyonumu ölçtüm o da normal ama hergün bu saatlerde başım basınçlı ağrıyor
Asko benim 3-4 haftadir cok agriyor ya. Doktor gecmezse magnezyum baslayalim dedi hatta. Haftanin 2-3 gunu boyle tavana bakmali tutuyor basim. Migren tasi surup bekliyorjm gecsin diye. Artik cekmeyip parol icicem doktor kizdi icmeme inadima 🥹

Bende yarın 12 oluyorum benim arada bir oluyor baş ağrısı. Tansiyon takibi de yapıyorum normal çıkıyor. Senin hergün aynı saatlerde olması ilginç aç veya susuz kalmıyorsun demi.

Back
X