2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ayy inşallahh.. Ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyle Evet çok erken farkettim ben doktor da şaşırdı zaten :) Pazartesi muayene olayım haberdar ederim sizi de net günü hakkında..
Haberlerinizi bekliyorum sizin yumurtlamaniz bi kaç gün erken olmuştur o yüzden de adete 6 gün kala çıkmıştır ben catlatma iğnesi attığım için gününü biliyorum adet döngümün 15. Günü yumurtam catlamisti bu ay mesela.
Hadi inşallah bebişin kalp atisi da gözüksünde beklediğinize değsinn

Transferin 8.günü ilk beta 32 10.gün 108 14.gün asıl test günüm doktora o gün gideceğim o gün beta 500 600 lerde olur herhalde kese görmeye ne zaman çağırır doktor acaba
Onu da aynı merkezde vermeye çalışın.. Merkezler arası baya fark oluyor.. Kese 1500-2000 olunca görünüyor zaten.. 20.gün gibi çağırır..

aslında bende ovülasyon takibi yapıyordum. 13. gün yumurta oluştu 15. günü çatladı. Yumurtlamadan 10 gün sonra da gebelik testinde gördüm. Aynı günde çatlamalar olmuş :) inşallahh çok heyecanlıyım :)

14.gün tüp bebek merkezinde test yapılacak asıl test günüm o gün doktor bilmiyor öncesinde test yaptırdığımı farklı sonuç çıkmasın diye 2.testi de ilk yaptırdığım yerde yaptırdım acıbadem 400 lira aldı bi beta testine

bu arada sizlerde de adet olacakmış gibi ağrılar oluyor mu kasıklarda belinizde ?
Evet başlarda kasıklarda belimde çok ağrı oluyordu. Özellikle göğüslerde çok ağrı oldu benim. Normal zamanda da adete yakın ağrırdı ama bu başka bişey. Sanki iğne gibi batıyor. Hala daha öyle. Ama en çok adet günü gelince ağrıdı belim. Uykumdan uyandırdığını biliyorum. Artık bel ağrısı falan hafifledi lakin şimdide mide bulantısı başladı bu sabah ilk defa

her ağrı girdiğinde korkuyorum ya evet bu göğüs hassasiyeti gerçekten adet öncesi olandan çok farklıymış benim de göğüslerim sızlıyor mu desem yanıyor mu desem çok değişikler bir de iştahsızlık başladı hemen dün hiçbi şey yiyemedim karnım aç ama canım istemiyordu kaç defa uykudan uyandım bugünde hiç iştahım yok

Görüldü mu canim kesen hadi gözün aydın benim de vajinal ile görüldü rahim de ters olduğu için benim karından gözükmüyor şuan
çok teşşekkür ederim canım kistim varmış sağ tarafta 3 cm olmuş ilk ay tedaviden kalan sende demiştin geçer inşallah
doktorum iki aydır guatr ilacımı düzenlememişti hiç kanda almadı tsh değerim yüksek çıktı bebeklerde zeka geriliğine sebep oluyormuş burda arkadaşlardan öğrendim bende 6,4 müş tsh ım endokrone gideceğim yarın işte biraz sıkıntılar var inşallah geçer .
Seninde hayırlı olsun görünce bi insan duygulanıyor

Beta hcg bile kişiden kişiye değişiyor canım benim catlamanin 11. Günü 12 çıkmıştı başkasının çıkmaz ertesi gün çıkar o bile değişiyor yani. Insallah göreceksin Allahin izniyle

İlaç yazar canım ilaç kullanan çok kişi var bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle. Sen kendine dikkat et inşallah senin ve herkesin gebeliği çok güzel geçer
Stres yapma o da bebeğini etkiler, kendine güzelce bak
Çok teşekkür ederim canım evet insan görünce cok duygulanıyor, bi mucize sonuçta inşallah kalp atışlarını da duymak nasip olur

Ayyy inşallah nasip olur gerçekten kalp atışlarını duyunca biraz rahatlarım
Bugün sakinim stresli değilim ağrılarım azaldı çok şükür mide bulantım yok benim
gelecekte olur herhalde sadece tiksiniyorum bazen bir şeylerden :))

Aynen öyle bende öyle diyorum bi duysak kalbini allahin izniyle
İyi bari inşallah hiç olmaz canım benim sabahları biraz var bi de çok fena mide yanmam var aman kimse yaşamasın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…