Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Sağlığı tabii ki daha önemli ama öğrensen belki de moral olurdu sana bilemedim 🥲
Canım o kadar panik olaylar oluyor ki benim kontrollerimde 😀😀 durun bir de cinsiyetine bakın diyemiyorum. Benim bebek bi hareketsiz falan kaldı herkesi bi hopattı 😀 ultrasona bugün girmiyorum onun için soramıcam, yarın girersem ve şartlar uygun olursa sorcam 😀

Kızlar parol, migren taşı, sabaha kadar sıkıca tülbent bağlayıp yatma derken yok hiçbiri kâr etmiyor başım kopacak gibi. Başka öneriniz var mı bi parol daha içmek istemiyorum zaten hiçbir işe de yaramıyor 😭
Geçmiş olsun canım ya bas ağrısı çekilmiyor gerçekten 😐

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar kavun yiyin. Benimde vardı bu hafta. Dün manavda gördüm bir koktu burnuma eşim aldı sağolsun yedim sabaha kadar 3 defa WC ye geldim iyi geldi gaz maz birşey kalmadı valla.
Ben de hafiften olmaya başladı doktor hiç bişe yapma diyor hareketsiz kalınca da oluyor sabahları kuru kayısı yiyordum kavunu hiç denemedim ama onuda denerim 😃

Migren bandım vardı buzdolabına koyayım da soğuk kompres yapayım canım iyi hatırlattın :( Geçmezse artık duş da alırım gerçekten berbat bişey bu baş ağrısı ya
Mağlesef öyle dediğin gibi berbat berbattanda öte . Birde biz alışmışız ya ağır ilaçlar kullanmaya .

Benim kabızlığım zaten dillere destan :D kefir diyetimde var içiyorum aslında ama çok da etki etmiyor. Glutensiz beslenmek daha iyi oluyor,şimdi diyette onu da kestik bakalım umarım düzelir biraz da olsa
Ya bu kabızlık bendede yoktu başladı cidden çok sinir bozucu birşey .

Ben yarın markete koşup kayısı almam lazım ya kavun aldım ama taş gibi tadıda yok yenecek birşey değil .
Aşkım kayısı bende nasıl işe yaradı sen demiştin herhalde maşallah çözüldü sorunum. Allah yardımcınız olsun valla kabızlık zormuş kızlar

Kızlar ben biraz önce bebek arabasını aldım. Kafamda iki marka vardı biri taşıma açısından daha mantıklı geldi, hazır biraz indirim de varken alalım dedik. Marka model isterseniz fikir için paylaşırım sizlerle de.

Kızlar ben biraz önce bebek arabasını aldım. Kafamda iki marka vardı biri taşıma açısından daha mantıklı geldi, hazır biraz indirim de varken alalım dedik. Marka model isterseniz fikir için paylaşırım sizlerle de.
Güle güle kullan canım 🥰 tabi ki isterim, bende bakıyorum artık 🤗🌸

Kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar kavun yiyin. Benimde vardı bu hafta. Dün manavda gördüm bir koktu burnuma eşim aldı sağolsun yedim sabaha kadar 3 defa WC ye geldim iyi geldi gaz maz birşey kalmadı valla.
Kavun bende acayip gaz yapar patlayacak gibi olurum. Herkeste söyler kavun gaz yapar diye ya

Güle güle kullan canım 🥰 tabi ki isterim, bende bakıyorum artık 🤗🌸
Ben ya chicco ya da stokke istiyordum. İkisi de bebeklerin omurga gelişimi açısından çok sağlıklı bebek arabaları. Stokkenin tek kötü yanı var o da çok hantal bir model. Araçlarda bagaj sorunu teşkil ediyor bu açıdan çok önermiyorlar. Ama süspansiyon ve omurga açısından çok güzel bir bebek arabası. Ayrıca puset alınmasına da gerek olmuyor. Her iki yönde de kullanım oluyor anneye daha yakın tutuyor bebeği o açıdan da güzel bir model.

Chicconun da tek tuşla kapanma özelliği var. Bebek arabasının oturma bölümü hangi yöne doğru dönükse her iki türlü de kapanıyor. Daha hafif bir model. Tekerler kendi etrafında tam tur dönebiliyor. Süspansiyon güzel, tekerlerin büyük olmasından dolayı daha konforlu. Şimdi buna ek olarak hem oto koltuğu olarak kullanım sağlayabileceğimiz hem de puset olarak kullanılan bir aparatını aldık fotoğrafa ekliyorum. İkisi ayrı ayrı satılıyor araba (ebebek) 17 bin / puset(oto koltuk) babymallde 9 bine denk geldi. İçinde yağmurluğu da var.

Eklentiler

• IMG_5119.webp
    IMG_5119.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_5117.webp
    IMG_5117.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 26
Ben ya chicco ya da stokke istiyordum. İkisi de bebeklerin omurga gelişimi açısından çok sağlıklı bebek arabaları. Stokkenin tek kötü yanı var o da çok hantal bir model. Araçlarda bagaj sorunu teşkil ediyor bu açıdan çok önermiyorlar. Ama süspansiyon ve omurga açısından çok güzel bir bebek arabası. Ayrıca puset alınmasına da gerek olmuyor. Her iki yönde de kullanım oluyor anneye daha yakın tutuyor bebeği o açıdan da güzel bir model.

Chicconun da tek tuşla kapanma özelliği var. Bebek arabasının oturma bölümü hangi yöne doğru dönükse her iki türlü de kapanıyor. Daha hafif bir model. Tekerler kendi etrafında tam tur dönebiliyor. Süspansiyon güzel, tekerlerin büyük olmasından dolayı daha konforlu. Şimdi buna ek olarak hem oto koltuğu olarak kullanım sağlayabileceğimiz hem de puset olarak kullanılan bir aparatını aldık fotoğrafa ekliyorum. İkisi ayrı ayrı satılıyor araba (ebebek) 17 bin / puset(oto koltuk) babymallde 9 bine denk geldi. İçinde yağmurluğu da var.
Güzel günlerde kullanırsın inşallah canım 😍

Kızlar dün birisi Tetanoz ile ilgili bir şey söylemişti. Doktorun evde doğum yapmayacaksın zaten o yüzden yapmana gerek yok demiş bu çok yanlış doktoru ileriye ön mü görüyor Allah korusun bir deprem anında doğum yapabiliriz yolda giderken doğumu yapabiliriz evde hiç kimse yokken sancımız tutup 5 dakika içinde de doğum yapabiliriz seçenek çok fazla bunu nasıl öngörmüş de sana söylemiş anlamış değilim. Tetanoz aşısı doğumdan sonra bizim için çok önemli bir çok virüs ve riskten bizi koruyor ayrıca hiçbir doktor nerede doğum yapacağını bilemez gelecek görme özelliğimiz yok

Amin inşallah canımm çok teşekkür ederim 😍😍😍😍❤️
Oğlum 4 yas ama herseyi duruyor o kadar çok alınmıştı ki 8 sene bekledik yolunu birde hediye olsun eşya araç gereç salıncak hersey duruyor sadece pembis kıyafetler alırım artık 😍 kız esyaları çok süslü

Back
X