- 18 Eylül 2024
- 690
- 558
- 18
Canım o kadar panik olaylar oluyor ki benim kontrollerimdeSağlığı tabii ki daha önemli ama öğrensen belki de moral olurdu sana bilemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o kadar panik olaylar oluyor ki benim kontrollerimdeSağlığı tabii ki daha önemli ama öğrensen belki de moral olurdu sana bilemedim![]()
Geçmiş olsun canım ya bas ağrısı çekilmiyor gerçektenKızlar parol, migren taşı, sabaha kadar sıkıca tülbent bağlayıp yatma derken yok hiçbiri kâr etmiyor başım kopacak gibi. Başka öneriniz var mı bi parol daha içmek istemiyorum zaten hiçbir işe de yaramıyor![]()
Ben de hafiften olmaya başladı doktor hiç bişe yapma diyor hareketsiz kalınca da oluyor sabahları kuru kayısı yiyordum kavunu hiç denemedim ama onuda denerimKabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar kavun yiyin. Benimde vardı bu hafta. Dün manavda gördüm bir koktu burnuma eşim aldı sağolsun yedim sabaha kadar 3 defa WC ye geldim iyi geldi gaz maz birşey kalmadı valla.
Mağlesef öyle dediğin gibi berbat berbattanda öte . Birde biz alışmışız ya ağır ilaçlar kullanmaya .Migren bandım vardı buzdolabına koyayım da soğuk kompres yapayım canım iyi hatırlattınGeçmezse artık duş da alırım gerçekten berbat bişey bu baş ağrısı ya
Ya bu kabızlık bendede yoktu başladı cidden çok sinir bozucu birşey .Benim kabızlığım zaten dillere destankefir diyetimde var içiyorum aslında ama çok da etki etmiyor. Glutensiz beslenmek daha iyi oluyor,şimdi diyette onu da kestik bakalım umarım düzelir biraz da olsa
Geçti benim çok şükür ama aklımda olsun sağ ol canımKabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar kavun yiyin. Benimde vardı bu hafta. Dün manavda gördüm bir koktu burnuma eşim aldı sağolsun yedim sabaha kadar 3 defa WC ye geldim iyi geldi gaz maz birşey kalmadı valla.
Ben yarın markete koşup kayısı almam lazım ya kavun aldım ama taş gibi tadıda yok yenecek birşey değil .Geçti benim çok şükür ama aklımda olsun sağ ol canım
Aşkım kayısı bende nasıl işe yaradı sen demiştin herhalde maşallah çözüldü sorunum. Allah yardımcınız olsun valla kabızlık zormuş kızlarBen yarın markete koşup kayısı almam lazım ya kavun aldım ama taş gibi tadıda yok yenecek birşey değil .
Güle güle kullan canımKızlar ben biraz önce bebek arabasını aldım. Kafamda iki marka vardı biri taşıma açısından daha mantıklı geldi, hazır biraz indirim de varken alalım dedik. Marka model isterseniz fikir için paylaşırım sizlerle de.
Bende 25mayistan sonra Detayli usg için gidicem nasip olursa 21.haftaya denk geliyorBen daha yeni gittim canım 25’inde, bi dahakine 20 Mayıs sonrası giderim heraldeAma senin bi sonraki randevunda denk gelebiliriz belki?
Kavun bende acayip gaz yapar patlayacak gibi olurum. Herkeste söyler kavun gaz yapar diye yaKabızlık sorunu yaşayan arkadaşlar kavun yiyin. Benimde vardı bu hafta. Dün manavda gördüm bir koktu burnuma eşim aldı sağolsun yedim sabaha kadar 3 defa WC ye geldim iyi geldi gaz maz birşey kalmadı valla.
Ben ya chicco ya da stokke istiyordum. İkisi de bebeklerin omurga gelişimi açısından çok sağlıklı bebek arabaları. Stokkenin tek kötü yanı var o da çok hantal bir model. Araçlarda bagaj sorunu teşkil ediyor bu açıdan çok önermiyorlar. Ama süspansiyon ve omurga açısından çok güzel bir bebek arabası. Ayrıca puset alınmasına da gerek olmuyor. Her iki yönde de kullanım oluyor anneye daha yakın tutuyor bebeği o açıdan da güzel bir model.Güle güle kullan canımtabi ki isterim, bende bakıyorum artık
![]()
Güzel günlerde kullanırsın inşallah canımBen ya chicco ya da stokke istiyordum. İkisi de bebeklerin omurga gelişimi açısından çok sağlıklı bebek arabaları. Stokkenin tek kötü yanı var o da çok hantal bir model. Araçlarda bagaj sorunu teşkil ediyor bu açıdan çok önermiyorlar. Ama süspansiyon ve omurga açısından çok güzel bir bebek arabası. Ayrıca puset alınmasına da gerek olmuyor. Her iki yönde de kullanım oluyor anneye daha yakın tutuyor bebeği o açıdan da güzel bir model.
Chicconun da tek tuşla kapanma özelliği var. Bebek arabasının oturma bölümü hangi yöne doğru dönükse her iki türlü de kapanıyor. Daha hafif bir model. Tekerler kendi etrafında tam tur dönebiliyor. Süspansiyon güzel, tekerlerin büyük olmasından dolayı daha konforlu. Şimdi buna ek olarak hem oto koltuğu olarak kullanım sağlayabileceğimiz hem de puset olarak kullanılan bir aparatını aldık fotoğrafa ekliyorum. İkisi ayrı ayrı satılıyor araba (ebebek) 17 bin / puset(oto koltuk) babymallde 9 bine denk geldi. İçinde yağmurluğu da var.
Amin inşallah canımm çok teşekkür ederimGüzel günlerde kullanırsın inşallah canım![]()
Oğlum 4 yas ama herseyi duruyor o kadar çok alınmıştı ki 8 sene bekledik yolunu birde hediye olsun eşya araç gereç salıncak hersey duruyor sadece pembis kıyafetler alırım artıkAmin inşallah canımm çok teşekkür ederim![]()
Aşırı tüketmemek gerek dışkılama sırasında gazda çıkmış oluyor zatenKavun bende acayip gaz yapar patlayacak gibi olurum. Herkeste söyler kavun gaz yapar diye ya