2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin :) Allah hayırlı bir hamilelik nasip etsin

Sağlık ocağında mı vereceksin? ORada değer oranlarını gösteriyor mu çıkan sonuç. BAzı yerlerde sacede negatif yada pozitif diyorlar. Olmadı ben de alayım p.tesi çin randevu
Bilmiyorum şuana kadar vermek nasip olmadı
Gösterir diye düşünüyorum.. Ama pozitif bile yazsa yeter bana.. Perşembe test günüm..

Kızlar merhaba ben hamileliğimi gebelik testleriyle Bat a 6 gün varken öğrendim. Sonrasında gebelik testleriyle takibini yaptım giderek koyulaştı. İlk hamileliğim olacağı için de pek bir bilgim yok. Bir türlü kan vermek nasip olmadı. Aile hekimim izne ayrılmış.Bizim buradaki hastane korona çıktığından beri sadece mhrs randevusuyla çalışıyor. Öğrendiğim gibi sıra aldım ama nerdeyse 20 gün sonraya sıra verdi. Hadi 4 haftalıkken özel hastanede bi muayene olayım dedim. Henüz 4 haftalıktık o yüzden kese göremedi doktor. Şimdi devletteki randevum pazartesi günü. Hiç kandan takibini yaptıramadım ya korkuyorum şimdi bir şey olurmu falan diye. Birde pazartesi günü kalp atışını falan duyarmıyız çünkü 5+6 günlük olacağız nasipse. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben de salı günü beta 6 ile çok çok erken öğrendim. Tutunma kanaması yaşadım 1 günlük bugün tekrar kan vermem lazımdı imkanım olmadı veremedim. İdrar testleriyle takip ettim koyulaşma gördüm betanın yükseldiğini düşünüyorum mide bulantılarım başladı o da sanki ben burdayım işareti gibi içimi rahatlatıyor Aynı endişeyi ben de yaşıyorum inşallah kalp atışı duyarsın ama duyamazsan korkma 6.haftada duyan çok

Merhaba ben 5+4 te 2 gün önce keseyi gördüm kalp atışı için haftaya çağırdı 6+4te gidicem yani. Belki bi ihtimal duyulabilir herkeste farklı oluyor çünkü

Amin cümlemizin sağlıklı sıhhatli şekilde bu dönemi keyfini çıkararak, Sağ sağlim şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Evet bende testlerde yükselmeyi görünce çok da panik yapmak istemedim. Birde iki günde bir kan vermek gerekiyormuş. Çalıştığım için de çok izin alma durumuda olmuyor. Bulantılar benim az da olsa bu sabah başladı. Seviniyordum oysaki bulantısız atlatacağıma inşallah bakalım pazartesi netleşir herşey. Teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız

Merhaba ben 5+4 te 2 gün önce keseyi gördüm kalp atışı için haftaya çağırdı 6+4te gidicem yani. Belki bi ihtimal duyulabilir herkeste farklı oluyor çünkü
sizinle aramızda 3 gün falan var Allah nasip ederse sürecimiz arkalı önlü devam edecek. Takip ediyorum yazdıklarınız sürekli :) Vallahi keseyi görsem kalp atışını sonraki muayeneye kadar sabredebilirim diye düşünüyorum. Belki sürpriz yapar da kalp atışını da duyurur :)

Ya ne güzel ama siz adete 6 gün kala öğrenmişsiniz benim 3 gün kala 12 çıkmıştı belki sizin daha önce yumurtlamaniz oluştuysa bebiste önde olacaktır o yüzden duyma ihtimalinizde var inşallah duyulurda ikisi bir aradan çıkmış olur

ayy inşallahh.. Ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyle Evet çok erken farkettim ben doktor da şaşırdı zaten :) Pazartesi muayene olayım haberdar ederim sizi de net günü hakkında..

Evet iki günde bir kan vermek insanı strese de sokuyor çok. Pazartesi kan verip yükselme yeterliyse akışına bırakmayı istiyorum ben de canım

Transferin 8.günü ilk beta 32 10.gün 108 14.gün asıl test günüm doktora o gün gideceğim o gün beta 500 600 lerde olur herhalde kese görmeye ne zaman çağırır doktor acaba
Ben 5+4 de kese gördüm ama baya uğraştı
olmadı vajinal ultrason yapacağım demişti gerek kalmadı canım inşallah görürsün hayırlısıyla

Pazartesş olmuş Cumartesi yarın kan ver gitsin nolacak ki.. Ben merkeze almamaya çalışıyorum.. Hayatıma bakıyorum… Bugün konsere gidicem.. Oturarak dinliycem
Yaaa bende merkeze almıyorum hayatıma bakıyorum ama beynimin içinde o Kimin konseri peki. Zaten işe git gel yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…