2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Druna sor canım her çocukta tepkiler de farklı oluyor. Benim diğerleri hiç böyle olmadı. Bana cuma Dr muhtemelen alerjik dedi. Yine de çocuk alerjiye gideceğim. Bir de iki arkadaşıma dru şampuandan olabilir değiştir demiş. Biri mustela kullanıyormuş avokado içerikli o dokundu diyor. Ben de bu çocuğumda ilk defa mustelanın almıştım. Bir başka alıp deneyeceğim onu da.
Aynen canım Dr söyler. Az olsa normal ama resimde tam anlaşılmıyor yüzü kaplanmış gibi.
Yaa dikkat ediyorum sıcaklamasın diye tek kat giydirmiyorum. Geçen ördüğüm yelek giydirdim ama yüzüne değmedi

Kızlar sizlerin bebekleride mi memede uyuyor uyanık olduğu her an memede olmak istiyo vermeyince ağlıyo tokta olsa veriyorum bu bebek bakımında doğru diye bişey var mı hepnyanlış yapıyorum hissi var bende

Kızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Benim bebeğim dört saatte kendi uyaniyor kilo almasda güzel bende müdahale etmiyorum. Ama dün çok ağlamıştı beş saat uydu uyandirmadim uyumadan önce sıkıntıdan hep emdi baya karnı doymustur diye düşündüm. 22 günlüğüz biz de.

Benimki memede uyuyo şu an yerine yatırırken kollarını kundak yapıyorum öyle bırakıyorum bazen uyanıyo tabi ama kundakken daha uzun uyuyo sanki
Benim bebeğim kundak olayını hiç sevmedi ya elleri açık olsun istiyo hep ultrasonda onu görmeye gittiğimiz de bile elleri hep yuzundeydi alışkanlık olmuş sanırım. Ben de zorlamıyorum

Kızlar sizlerin bebekleride mi memede uyuyor uyanık olduğu her an memede olmak istiyo vermeyince ağlıyo tokta olsa veriyorum bu bebek bakımında doğru diye bişey var mı hepnyanlış yapıyorum hissi var bende
Benim de öyle bazen yapmiyo ama günde en az 1 ortalama 2 kez bu şekilde tutturuyor .uykuya geçemiyor ve bu esnada sürekli memede olmak istiyo çekince anlıyor çığlık kıyamet vermezsem . Bazen 1 saatugrasip emzirambi süre bekle ağzından çek biraz öyle bekle ki dalsın sonra yerine yatirirken uyaniyor ve seramoni baştan basliyo

Bizim ki de hep öyle bu gece ağlattı beni o derece. Sürekli emmek istiyor emiyor kusuyor tekrar istiyor vermesem ağlıyor sonra ben acaba doymuyor mu diyr tribe giriyorum

Canım nasıl geçti çekim zor oldu mu şöyle yap bunu yapma dediğin bi tavsiyen var mı
Bende biraz heycan yapmistimm acaba durcakmi diyee ama cok guzel ve kolay gecti bizimkisii, sutunu sagmistim bi sise, olabildigince ac getir demisti bana ordada karnini doyurduk ve uyuttu bebisimii, hem bebek cekimi hem aile cekimi yaptirdik biz. Iyikide yaptirmisiz cok guzel hatira kaldi

Zaten egitilmis oluyo cogu fotografcii onlar hallediyor cogunlugunuu sen rahat ol

Masallah bende 1 saat kesintisiz uysa diye dua ediyorum sinirlerm mahvoldu agliyorm.her gece

Arkadaslae yorumlari okuyorum hemen hemen hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz gaz,memede uyuma,yataga koyunca uyanma,sürkli emmek isteyip sonrasinda kusma sakinlestirelemeyen aglama krizleri sanirim ne yaparsak yapalim bebekler böyle büyukler boşuna bebek bu ağlaya ağlaya büyuycek dememis insallah hepimizin bebisleri biran önce düzene girer aglamaz mutlu bebisler olurlar

Canım bir bilsem denemediğim taktik kalmadı almayınca almıyor. En azından babası evdeyken o verebiliyor da biraz da olsa iş yapabiliyorum. Ondan da almasa halim harap olurdu

Masallah bende 1 saat kesintisiz uysa diye dua ediyorum sinirlerm mahvoldu agliyorm.her gece
çareyi kucakta tutmakta buldum,iki -üç saat kesintisiz uyuyor ,yerindeyken yalnız hissediyor olsa gerek kıpır kıpır oluyor,aranıp duruyor,zaten başında nöbet tutuyoruz, benim vardiyamdayken hep göğsümde,kucağımda veya memede.Bu şekilde ben de huzurluyum geçecek sonuçta bu günler de büyüyecek hemencecik

Canım bir bilsem denemediğim taktik kalmadı almayınca almıyor. En azından babası evdeyken o verebiliyor da biraz da olsa iş yapabiliyorum. Ondan da almasa halim harap olurdu
Büyük kızım emzik düşkünüydü zor bıraktık diye ikincisi için de bir sürü çeşit emzik aldım ama tutmuyor öğürüyor ve emzik aslında çok rahatlıkmış şimdi anlıyorum

Ay çok şaşırdım, benim doğumum spinal sezaryen oldu gayet de sıkıntısız aldılar eşimi. Hastane politikası şubeden şubeye fark etmemeli ya bu nedir çok haklısın
Merhaba kadıköy medicana da doğum yaptınız sanırım hastaneyi önerir misiniz?

Başladım bende bu akşam bakalım, aktardan kimyon aldırdım eşime kaynar suya koyup içtim. Umarım işe yarar bıktık şu gazdan artık
Philips aventin emziğini kullanıyoruz biz canım daha yeni alıştı 3 4 gündür emiyor hep reddediyordu
Merhaba kızlar emziren annelere soruyorum patlamış mısır yiyor musunuz ?? Bebeğe zararı oluyor mu ??
Kız o kadar takma yediklerini ya bı makarna bı mısır belki bazı yiyecekler biraz daha fazla gaz yapıyordur ama hamile olduğum kadar dikkat etmiyorum ben hatta bazı günler kahvaltı bile edemiyorum akşama kadar aç kaldığım oluyor bebek durmayinca. Geçecek inşallah bu günler evinize geçtiniz mi siz?
Merhaba kadıköy medicana da doğum yaptınız sanırım hastaneyi önerir misiniz?
Evet canım öneririm ben çok memnun kaldım hemşireler çok ilgili, doktorlar da çok iyi. Kendi doktorum doğum yaptıramadı bana yurt dışında kongresine denk geldi malesef ama doğumumu yaptıran doktorumuz da çok iyiydi.

Büyük kızım emzik düşkünüydü zor bıraktık diye ikincisi için de bir sürü çeşit emzik aldım ama tutmuyor öğürüyor ve emzik aslında çok rahatlıkmış şimdi anlıyorum
İlk kızım benimde emzik düşünkünüydü çift çift taktiği oluyordu ağzına, rahat biraktirdik aslında biz. O zamanda aventin emzigini kullanıyordum kime onerdiysem tuttu bebeler ama yok anam buna verince ogurmeye başlıyor. Nuk aldık bi de dediğim gibi babası verince tutuyor ben verince başlıyor ogurmeye. Gerçekten büyük rahatlık emzik hele diş dönemini düşünemiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…