• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Ay sabahtandır bır dakka uyumadım. Boğaz! Kulak, kemik agrısından valla. Kızlar bogazımı nasıl yumusatırım. Her nefes aldıgımda sanki iğne batırıyorlar
İhlamur iyi geliyor boğaza günde 2 fincanı geçme ama. Bide tane sumak varsa 1 fincan da onu deneyebilirsin. Faranjit için iyi geliyormuş. Zencefil limon bal karıştır tüket. Allahım şifa versin

Eklentiler

• Screenshot_20250112-083456_Instagram.jpg
    Screenshot_20250112-083456_Instagram.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 3
Kesinlikle gece uykuları haram oldu bir yudum bile su içsem tuvalete kalkıyorum saate bakıyorum 2 saatte 1 kalkmış oluyorum fazla oyalansam uykum kaçıyor sırt agrilari desen ayrı dönememek hareket edememek zor yani Allah’ım güç kuvvet versin hepimize ikiz olunca normallere bakınca karnım daha büyük oluyor tabii ki
Benimki ikiz değil ama bende saat başı kalkıyorum eskiden 2saatte kalkıyordum şimdi saat başı kalkıyorum. Geceleride şu içesim geliyor dilim damağım kuruyor mecbur içiyorum boğazım bile kuruyor. Bu seferde bir yudum su çiş olarak sürekli kaldırıyor beni 🙁 kısır bir döngü gibi. Kaliteli uyku kalmadı.

Benimki ikiz değil ama bende saat başı kalkıyorum eskiden 2saatte kalkıyordum şimdi saat başı kalkıyorum. Geceleride şu içesim geliyor dilim damağım kuruyor mecbur içiyorum boğazım bile kuruyor. Bu seferde bir yudum su çiş olarak sürekli kaldırıyor beni 🙁 kısır bir döngü gibi. Kaliteli uyku kalmadı.
Ay kesinlikle özellikle gün içinde su içmeye çalışıyorum ki gece susamayaayım ama gece öyle bir şey oluyor ki iyice içim yanıyor temkinli temkinli içiyorum 😃 neyse Rabbimin gücüne gitmesin yine şikayet gibi olmasın erken doğmasın bebişlerim razıyım ne diyim😬😬😬

Ay kesinlikle özellikle gün içinde su içmeye çalışıyorum ki gece susamayaayım ama gece öyle bir şey oluyor ki iyice içim yanıyor temkinli temkinli içiyorum 😃 neyse Rabbimin gücüne gitmesin yine şikayet gibi olmasın erken doğmasın bebişlerim razıyım ne diyim😬😬😬
Keisnlikle öyle amin biz çekeriz yeter ki herşey yolunda olsun 🤗 zaten hazırlıyor Rabbim demek ki bizi uykusuz gecelere 🥹🥹

Güno kizlaar 🫠 bugün de ben uyuyodum kocama bir şeyler olmuş ateşi vardi dusuremedim yazdım kardeşine götürelim diye babasi da hastalanmiş dediler onu da alalim hastahaneye gidelim falan. Gittiler az önce ben yatış ama uyandigimdan beri midem ejderha yaptı beni 🥲🥲

Benim crp 34 cikti gece acilde antibiyotik verdiler. Ama daha başlamadım korkuyorum kadın doğum doktorum da başlayabilirsin dedi.
Hamileliğin en başından beri bir rutin vardı. Çok dikkat ediyordum kendime üç gündür düzenim bozuldu. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Çok da büyük bir korku var icimde.

Benim crp 34 cikti gece acilde antibiyotik verdiler. Ama daha başlamadım korkuyorum kadın doğum doktorum da başlayabilirsin dedi.
Hamileliğin en başından beri bir rutin vardı. Çok dikkat ediyordum kendime üç gündür düzenim bozuldu. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Çok da büyük bir korku var icimde.
Sıkma canını toparlarsin inşallah ❤️ korkmak işine yarayacak son şey bile değil iyo düşünmeye çalış 🌼 geçmiş olsun canim

Enfeksiyon varsa mutlaka dinle doktorunu kullan antibiyotik bence. Allah korusun. 🙏 geçmiş olsun.

Enfeksiyon varsa mutlaka dinle doktorunu kullan antibiyotik bence. Allah korusun. 🙏 geçmiş olsun.
Başladım ilaca. Uyuyorum uyanıyorum kabus görüyorum. Hastanede nstye yoğun bakım oradan çıkiliyordu. Yanımdan ölü biri geçti. Kabuslarimda onu görüyorum. Ateşim hala yüksek. Bugün iyi olurum inşallah

Canım hiç korkma kullan antibiyotiği lütfen🌸 Ben iki kez kullandım bebeğe enfeksiyon daha zararlı iç ilacını ki geçsin enfeksiyonun. Hangi ilacı verdi? Bol bol sıvı tüket vitaminli beslen multivitaminlerini aksatma geçer bir kaç güne

Ben de öyle düşündüm ama yatarken dönmüyor,sanki gözlerimde problem oluştu gibi gözlerimden nesneler dönüyordu resmen 🥺 gebelik gözlerede bişeyler yapar mı ki acaba 🥺
Yapar ama böyle bi baş dönmesi falan değil daha hassas olur kızarıklık olur kasıntı olur ama o kadar yani siz bi doktora görünün her ihtimale karsı

Hadi söyle en çok kimi sevdin aramızda 🫠🫠🫠🤣🤣
canım valla hepinizi sevmiştim ondan yazayım dedim ❤️❤️❤️
Kızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım 😂 Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Hayırlı olsun canımmm allah sağlıkla tamamına erdirsin. Dualarımız seninle
Başladım ilaca. Uyuyorum uyanıyorum kabus görüyorum. Hastanede nstye yoğun bakım oradan çıkiliyordu. Yanımdan ölü biri geçti. Kabuslarimda onu görüyorum. Ateşim hala yüksek. Bugün iyi olurum inşallah
Çok geçmiş olsun canım, ben de gün içerisinde ne düşünsem ne etsem rüyamda onla uğraşıyorum ondan olmuştur. İlaçlarını al bol sıvı tüket alnına, koltuk altına sirkeli su koy en hızlı şekilde düzelirsin inşallah

Kızlar ya ben 37+1 dün doktoruma gittim hala ısrarla beni nst sokmuyor mu normal mi? Lafını bile yapmadı😅 herkes 35'den önce başlayınca bir garipsedim bu durumu

Doğuma 1ay kalmış keyfini çıkart dediklerinde biz 🤣

Ben kahkaha ile izledim kızlar izlemenizi tavsiye ederim 😂😂😂

canım valla hepinizi sevmiştim ondan yazayım dedim ❤️❤️❤️

Hayırlı olsun canımmm allah sağlıkla tamamına erdirsin. Dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun canım, ben de gün içerisinde ne düşünsem ne etsem rüyamda onla uğraşıyorum ondan olmuştur. İlaçlarını al bol sıvı tüket alnına, koltuk altına sirkeli su koy en hızlı şekilde düzelirsin inşallah
şaka tabi ben de bir iki kişi dışında herkesi seviyorum. 🤪🤪🤪

Back