• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Bana da özeldeki doktorum abuk sabuk ultrason kâğıtları veriyor. Bebeğin saçma sapan yerleri hahahs geçen devlete gittim siyah beyaz da olsa bebeğimin en net fotosunu görebildiiim 😍
Bebiş gostermiyo bazen ya djbdjdjdbenim de birinde net yüzü birinde göstermeyince ayağını çekti verdi doktor sjdnsjjdkd ben bi kere daha gideyim diyodum da bilemedim 1k bile olsa bebişime başka şeyler alırım sağlıklı olduğunu bilmek de yeter diye düşünüyorum djjdjdjdkd bi yanım da görmek istiyo her hafta of ana olmak çok zor

Daha renkli olarak gormedinmi hic 😍
Hayıııırrr😩 renkli yokmuş hastanede bunu yeni öğrendim. Bi renkli için de doktoru değiştirmem gerekir mi bilemedim
Kızlar günaydın açlık şekerim 99 tokluk 114 çıktı
Açlık normal mi sizce
Benim de açlık98 çıktı geçen gün hastanedeki açlığım90 dı 95 altı isteniyor :( nasıl düşürebiliriz bilmiyorum

Hayıııırrr😩 renkli yokmuş hastanede bunu yeni öğrendim. Bi renkli için de doktoru değiştirmem gerekir mi bilemedim

Benim de açlık98 çıktı geçen gün hastanedeki açlığım90 dı 95 altı isteniyor :( nasıl düşürebiliriz bilmiyorum
Ben bilmiyordum 95 altı istendiğini. Bilemedim ki ya ne yapacağız yemeği ekmeği kıstık. Bu bebeler etmediğini bırakmadı bize

Peşpeşe hiç ölçtünüzmü ben bazen deniyorum 15,20 fark çıktığı oluyo peşpeşe ölçümlerde bu sefer hangisi doğru anlamıyorum mesela açlık bigün 107 çıktı bidaha ölçtüm 89 yani bi benim cihazmı saçmalıyo böyle yoksa herkeste oluyomu 🤔

Ben bilmiyordum 95 altı istendiğini. Bilemedim ki ya ne yapacağız yemeği ekmeği kıstık. Bu bebeler etmediğini bırakmadı bize
Neyse az kaldı 2 ay sonra rahatız inş
Peşpeşe hiç ölçtünüzmü ben bazen deniyorum 15,20 fark çıktığı oluyo peşpeşe ölçümlerde bu sefer hangisi doğru anlamıyorum mesela açlık bigün 107 çıktı bidaha ölçtüm 89 yani bi benim cihazmı saçmalıyo böyle yoksa herkeste oluyomu 🤔
Aaa hayır ya ölçmediiim 🙄 15-20 de yüksek yani bizim için

Aminnn ben araliktayken okuyodum hep ocak şubat aralığa düştü gibi olmuştu subatta da bi kaç kişi var doğurmuş insan daha bi heyecanlaniyor görünce 😅 biz ne zaman dökülmeye baslicaz acaba
Aynen şubatı da okuyorum git gide bize yaklaşıyor bizden de şubatta doğuran olur kesin😂😂😂 çok heyecanlı ya❤️❤️ Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Benim açlık 108 çıkmıştı normal dendi ama sınırda dendi sonra kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de çok yüksek değil ama sınırda diyebiliriz dedi. Sordum kaç olması istenir normalde dedim 103-104 dedi. Herkes bir şey diyor doktorlar arasında bile birlik yok anlamadım ki kime göre ne normal?

Aynen şubatı da okuyorum git gide bize yaklaşıyor bizden de şubatta doğuran olur kesin😂😂😂 çok heyecanlı ya❤️❤️ Allah zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ben öyle olabilirim işte bitanem 🥰
O yüzden hem buradayım hem Şubat grubundayım. Çünkü Şubat'ta gelebilir dedi doktor konuştukta 🥹

Benim açlık 108 çıkmıştı normal dendi ama sınırda dendi sonra kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de çok yüksek değil ama sınırda diyebiliriz dedi. Sordum kaç olması istenir normalde dedim 103-104 dedi. Herkes bir şey diyor doktorlar arasında bile birlik yok anlamadım ki kime göre ne normal?
Kuzu şu şeker olayını bir buçuk aydır çeken biri olarak endokronoloji takibindeyim açlık 95 altında olmasını istiyorlar. Bunun üstünü kabul etmiyor ve doktor insülin bile verdi bana ve çok şükür şimdi altında seyrediyor. Tokluklarim ve açlıklarım düzenlendi. Ama çok sıkı diyet ve insüline girdim bebek doğana kadar 🥰

Benim yüklemede 83 çıkmıştı şimdi hep 90civarında. 95 altı normal diye biliyorum

Back