• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    87
Bugun inanilmaz bi nefes darligi yaşıyorum. Sabah + öğlen ogunlerini birlestirp biraz cok yedim ondan mi bilmiyorum ama nefes alamiyorum diye aglayasim var :(
Cok normal oldugunu düşünüyorum çünkü rahim yukari dogru büyüyor cigerler sıkışıyor nefes sorunu yaşanıyor. Bende bir kac haftadir bu vaziyetteyim. Iki adim atsam nefes nefese kaliyor. Eminim çoğumuz ayni durumdayiz

Bugun inanilmaz bi nefes darligi yaşıyorum. Sabah + öğlen ogunlerini birlestirp biraz cok yedim ondan mi bilmiyorum ama nefes alamiyorum diye aglayasim var :(
Dün ben de çok yedim ve eve geçene kadar nefesim daraldı 🥲 hafif tempo yürüyüş yapabilirsen cok iyi olur. Yoksa da uzanmayı deneyebilirsin

Cok normal oldugunu düşünüyorum çünkü rahim yukari dogru büyüyor cigerler sıkışıyor nefes sorunu yaşanıyor. Bende bir kac haftadir bu vaziyetteyim. Iki adim atsam nefes nefese kaliyor. Eminim çoğumuz ayni durumdayiz
Evim 3. Katta asansore binmeyeyim dedim zeminden başladım 2. Katta mola vermek zorunda kaldım 🥲

içerik konusunda... Mustela şampuandan memnun kaldım, fakat pişik kreminden değil. Bebeğimin poposunu daha fena yapmıştı, ama ciltten cilde değişebilir. Ben krem yerine zeytinyağı veya kantaron yağından memnun kalmıştım ama en iyisi her kakadan sonra poposunu yıkamak, hiç pişik olmadı ondan sonra.
Krem için doktorum sebamed önermişti, o da araştırılabilir.
Musteladan ben de memnun kalmadım bebeğimin poposunu sivilceli pişik yapmıştı. Biz de Bepanthene geri dönmüştük.

Evim 3. Katta asansore binmeyeyim dedim zeminden başladım 2. Katta mola vermek zorunda kaldım 🥲
Her gün 4. Kata çıkıyorum ben de 🥲 bir keresinde annemlere gittiğimde elektrikler kesilmişti 10. kata çıkmıştım hem de hamileliğimin son haftalarındaydım. Artık idmanlıyım 😄

Ben de is yerinde 3 kat inip cikiyorum lavabo asagida falan filan ama bu kadar kotu olmamistim sanirim az yemek lazim mideye yer yok zaten fazla 😅

Ben 25 haftanin son günündeyim. Yarin 25w0 olacak yani 26 haftanin ilk günü 🥹🥹 yarısından fazlasını aldım diyebilirim. Giyim- beşik- bebek arabası- puset- emzik- biberon - göğüs ucu kremi ve süt pompası aldim. Babynest almali miyim bilemiyorum.
Şampuan pişik kremi falan araştırıyorum mustela markaya yakın gibiyim.
Battaniye almaliyim güvenilir müslin satan yer arıyorum
Ana kucağı konusunda da arastirmalar devam ediyor. Bebisi beklerken bir nevi oyalanıyorum 😅🥹❤️🌸
Tavsiyelerinizi beklerim
Müslin battaniye olarak bunu alabilirsin bende sipariş verdim çok güzell ve organık

Eklentiler

• IMG_7097.png
    IMG_7097.png
    268,7 KB · Görüntüleme: 7
Hanımlar günaydın,

Bebeğine biberon, emzik ve manuel süt pompası kullanan olduysa tavsiye alabilir miyim?
Biberon ilk kızımda Philips avent bunda lansinoh 0+ ay aldım emzik ilk kızımda kullanamadım bunda düşünüyorum wee baby in aldım market emziklerini daha rahat tutuyorlar dediler tutup tutmadığın göre bakacağım ilk çocuğum soothie bile tutmamıştı o zaman bibs yoktu yada duymamıştım onu deneyebilirim wee baby Manuel göğüs pompası almıştım ama kiralık hastane tipi göğüs pompasından daha memnun kaldım o zaman çalışmıyordum 3 ay kiralık hastane tipi kullandım elektirkliye ihtiyaç duymadım
Bu arada ilk bebeğimde lansinoh elektrikli çift pompa almıştım ve bende hiç işe yaramamıştı, düzgün çekmemişti. O yüzden pompalar korkutuyor beni. Çok para verip köşeye atmak da istemiyorum, o yüzden manuel denesem diye düşündüm

Kızlar alışveriş durumunuz ne alemde 23+2yim. Ultrasonda 24+5
Sizce başlamalı mıyım artık 🥹❤️
Benim çekim için pijama takımları ve yatağın şiltesi kaldı birde ıslak mendil aldım ama indirimden çoğaltacağım zildirimleri açtım
Ben bir kac sey dışında bitirdim sayılır oğlak burcuyum ondan da olabilir 😂
Evet bende oğlak burcuyum kasım indirimi yıl sonu indiriminde bitirdim sayılır

Biberon ilk kızımda Philips avent bunda lansinoh 0+ ay aldım emzik ilk kızımda kullanamadım bunda düşünüyorum wee baby in aldım market emziklerini daha rahat tutuyorlar dediler tutup tutmadığın göre bakacağım ilk çocuğum soothie bile tutmamıştı o zaman bibs yoktu yada duymamıştım onu deneyebilirim wee baby Manuel göğüs pompası almıştım ama kiralık hastane tipi göğüs pompasından daha memnun kaldım o zaman çalışmıyordum 3 ay kiralık hastane tipi kullandım elektirkliye ihtiyaç duymadım

Benim çekim için pijama takımları ve yatağın şiltesi kaldı birde ıslak mendil aldım ama indirimden çoğaltacağım zildirimleri açtım

Evet bende oğlak burcuyum kasım indirimi yıl sonu indiriminde bitirdim sayılır

Hastane tipi pompayı nereden kiralıyoruz ve fiyat aralığı ne kadar öğrenebilir miyim?

Back