K
kafamdadelisorularrrrr
Eldorin
A
acemianne92
melina7
Bacılarım saolun, iyi ki varsınız

Umutvari
işte yaşadığım tam bu bacım.
Daha önceki gebeliğimde böyle bi şey yaşamamıştım. Demek ekstra özen ve dinlenme gerekiyor. Benim o kodum bozuk ama artık dikkat edicem.
Hamilelikte tiksinilen şeylerle ilgili şunu söyleyeyim. Kızıma hamileyken bana balık feci kötü koktu anlatamam. Bir km öteden kokusunu alıp kusmaya başlıyordum.

Ve fekat ne yazık ki, benim eşim balık sevdalısı bi adam. Evimizde 3 akvaryum var 400-500 litrelik. Haftada birkaç gün gece sabah balığa gider balık tutmaya. Galata köprüsünde, kuleli askeri lisesi onumde köpek öldüren soğukta balık tutan o deliler var ya, biri benim eşim. Geliyor eve 3-4 kilo çinekop tutmuş. Ne balıgı ne kocayı eve alasım gelmiyordu. Burnumu tutarak kapıyı açıyor sonra yatak odasına doğru kaçıyordum. O kırklamış giysilerini hemen makineye atar, duş alır. Evi havalandırır haber verirdi çıkabilirsin diye. Çinekop ki hayatta en sevdiğim nimetlerdendir. Ne bakabildim ne yiyebilirim. Evde pişmedi. Kv ye gidip orda yediler.
Netice-i kelam, ben dedim ki balık benim için bitti mi ?

Bir daha yiyemeyeceğim galiba. Ama doğurdum sonra o tiksinme geçti. Allahın lütfu. Yoksa bu kocayla yaşanmaz. Haftada iki gün fix balık var bizim evde