• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    44
Bikac haftaya değişir bende normalde severim salata da falan bol bol balıkla falan ama tiksinme gelince eve sokturmadim dokunmadan da kokuyordu şimdi açılmaya başladım yemeğe koymuyorum kokusu yağla falan yine hoş gelmiyor ama salata tüketiyorum iki gündür ondan önceki günde balıkla yedim lezzet gelmeye başladı yine 🤣15.haftadayim
Ay iyi bari canım hiç geçmeyecek gibi çünkü, soğanı düşünmeye bile tahamullum yok 😐

Ay iyi bari canım hiç geçmeyecek gibi çünkü, soğanı düşünmeye bile tahamullum yok 😐
Haahhaa bende öyleydim düşüncesi bile kulaklarımı uguldatiyordu içim kalkıyordu eve almadık haftalarca sokmadim da geçti sizinde geçer inşallah artık 😊

Bana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı :confused:

Kızlar ben de bi şey sorayım. 3-4 gündür yürürken sol ayağımın üstüne bastığım an, vajinanın sol alt kısmında ciddi bir batma oluyor. Hani yükümü sağa verdiğim an o ağrı acı gidiyor🤔

Bugün sil süpür yaptım. Kilim yolluk çırpmalı, dolap-makineleri çekip arkalarını silmeli. 😬 Baktım acı artıyor. Kızımı yardıma aldım. Söylendi falan ama yaptı saolsun. Sanırım fiziksel olara farkında olmadan zorlandığımdan acı arttı. Galiba artık daha hassas davranmam lazım :bicak:
Şu an mesela yatakta oturuyorum. O batma olan noktada bi ağrı değil ama bi hassasiyet var. Sol ayağımı kaldırayım, oturduğum yerde dizimi kırayım herhangi bi harekette o noktada hafif bir ağrı oluyor.

Bunu yaşayan var mı ?
Hemennn yettimmm.
Kuzum benim de vajinanın böyle dudağına doğru bi baskı vardı. Doktora sordum aynen böyle bi rahim fotosu gösterdi. Maviyle çizdiğim yer var ya oranın başından vajinanın dudaklarına kadar olan kaslar birmiş. Yani rahim büyüdükçe oralarda kasılır dedi :)) çok normalmiş🌺

Eklentiler

• IMG_5095.jpeg
    IMG_5095.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 9
Bana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı :confused:

Kızlar ben de bi şey sorayım. 3-4 gündür yürürken sol ayağımın üstüne bastığım an, vajinanın sol alt kısmında ciddi bir batma oluyor. Hani yükümü sağa verdiğim an o ağrı acı gidiyor🤔

Bugün sil süpür yaptım. Kilim yolluk çırpmalı, dolap-makineleri çekip arkalarını silmeli. 😬 Baktım acı artıyor. Kızımı yardıma aldım. Söylendi falan ama yaptı saolsun. Sanırım fiziksel olara farkında olmadan zorlandığımdan acı arttı. Galiba artık daha hassas davranmam lazım :bicak:
Şu an mesela yatakta oturuyorum. O batma olan noktada bi ağrı değil ama bi hassasiyet var. Sol ayağımı kaldırayım, oturduğum yerde dizimi kırayım herhangi bi harekette o noktada hafif bir ağrı oluyor.

Bunu yaşayan var mı ?
Kendini zorlamamalısın. Ben asla ağır kaldırmıyorum, sürüklemiyorum bile. Ama özellikle süpürge yaptığım zamanlarda hep karnımda ağrı oluşuyor ve belim ağrıyor. Hamilelik boyunca böyle mi olacak bilmiyorum ama en azından ilk aylar dikkat etsek iyi olacak sanırım canım. Ne güzel yardımcı olacak kızın da varmış maşallah Allah bağışlasın ❤️

K kafamdadelisorularrrrr
Eldorin Eldorin
A acemianne92
M melina7
Hemennn yettimmm.
Kuzum benim de vajinanın böyle dudağına doğru bi baskı vardı. Doktora sordum aynen böyle bi rahim fotosu gösterdi. Maviyle çizdiğim yer var ya oranın başından vajinanın dudaklarına kadar olan kaslar birmiş. Yani rahim büyüdükçe oralarda kasılır dedi :)) çok normalmiş🌺
Bacılarım saolun, iyi ki varsınız 💙:KK74:

Umutvari Umutvari işte yaşadığım tam bu bacım.
Daha önceki gebeliğimde böyle bi şey yaşamamıştım. Demek ekstra özen ve dinlenme gerekiyor. Benim o kodum bozuk ama artık dikkat edicem. :eek:

Hamilelikte tiksinilen şeylerle ilgili şunu söyleyeyim. Kızıma hamileyken bana balık feci kötü koktu anlatamam. Bir km öteden kokusunu alıp kusmaya başlıyordum. 🤢 Ve fekat ne yazık ki, benim eşim balık sevdalısı bi adam. Evimizde 3 akvaryum var 400-500 litrelik. Haftada birkaç gün gece sabah balığa gider balık tutmaya. Galata köprüsünde, kuleli askeri lisesi onumde köpek öldüren soğukta balık tutan o deliler var ya, biri benim eşim. Geliyor eve 3-4 kilo çinekop tutmuş. Ne balıgı ne kocayı eve alasım gelmiyordu. Burnumu tutarak kapıyı açıyor sonra yatak odasına doğru kaçıyordum. O kırklamış giysilerini hemen makineye atar, duş alır. Evi havalandırır haber verirdi çıkabilirsin diye. Çinekop ki hayatta en sevdiğim nimetlerdendir. Ne bakabildim ne yiyebilirim. Evde pişmedi. Kv ye gidip orda yediler.

Netice-i kelam, ben dedim ki balık benim için bitti mi ? o_O Bir daha yiyemeyeceğim galiba. Ama doğurdum sonra o tiksinme geçti. Allahın lütfu. Yoksa bu kocayla yaşanmaz. Haftada iki gün fix balık var bizim evde 😅

Son düzenleme:
Back