• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar deliricem artık , şimdide boğaz ağrısı basladı öksürük krizi hiç geçmiyor pazartesi sabah 10 da sezeryanım var ne içtiysem işe yaramıyor 1 aydır hastayım resmen . Kullandığınız işe yarayan bişey oldu mu hiç böyle olan varmı
Sirke ile gargara yap bol su iç bogazini terlet sar pekmeze limon sık bir tik kaynat boğazında beklet başka geçmiyor geçmiş olsun umarım hızla iyilesirsin

İşte o beyaz çıkıntı varya sizde bendede orası 18de bembeyazdı ama bir yık daha inikti çubuk gibi değilde top gibi
varsa atin bir resmini şöyle olabiliyor bazı kız bebislerin vulvalari etli klitorisleri yüksek olabiliyor ondan erkeğe benzetilebiliyor. 3 çizgi şeklinde görünüyor.

P pankekkk sanırım sizde henüz doğum yapmamıştınız :) beni de gece bebeğim uyandırdı geri uyuyamıyorum her zamankinden daha hareketli. acaba bugun dogar mı heyecanlandım ilk kez yokladı sanki. sizi de mi bebek uyutmadı normal doğum mu bekliyorsunuz🤭
Canım normal istiyordum ama bebiş hala aşağı inmedi şuan 39+2 bu vakitten sonra da çok zor gibi beni genel bir uykusuzluk tuttu😅 boş düşüncelere daldım
Merhaba kızlar bugün 37+0 ım ve nişan gelmesi durumu yasadım nst bağladılar max 37 yi gördüm 25,5,15,20 gibi dalgalandı arttı azaldı adet öncesi ağrısı var nisandan ne kadar süre sonra doğum yaptınız birde kaçıncı haftadaydınız ? Korkuyorum 😔
Canım hiç korkma benim nişan geleli 1 haftayı geçti bebiş yolunu daha bulamadığı için gelmedi hatta benim sancım ara ara 50 60 80 bile oldu gelmeyince gelmiyor 😁

varsa atin bir resmini şöyle olabiliyor bazı kız bebislerin vulvalari etli klitorisleri yüksek olabiliyor ondan erkeğe benzetilebiliyor. 3 çizgi şeklinde görünüyor.
Maalesef yok kafasını vücudunu çekip vermiş doktor. İşte bende klitoristi şiştir diye düşünüyorum ama bilemedim 🤷‍♀️ doktor da anlamazsa bunu forumdakiler daha bilgili gerçekten doktorlardan 😂

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda miniğimize şifa versin inşallah. İsmi neydi? Ben onun için de dua etmek isterim. Rabbim tüm miniklerimizi korusun inşallaj. Allahım imtihanınızı kolay eylesin size de sabır versin inşallah. Herşey düzelecek Allah’ın izni ile. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah. 🤲 Sizin bebeğinizin rahatsızlığının ismi neymiş?
Bebeğimin ismi Ata Deha canım hastalıgı da Aort Koarktasyon ve biküspit aort kapak ama bu ikinci hastalıkta ilerleme olmazsa bi sıkıntı yaratmaz doktor dedi zaten benm diğer oglumda da var doguştan bu rahatsızlık sadece düzenli olarak kontrole gidiyoruz

Maalesef yok kafasını vücudunu çekip vermiş doktor. İşte bende klitoristi şiştir diye düşünüyorum ama bilemedim 🤷‍♀️ doktor da anlamazsa bunu forumdakiler daha bilgili gerçekten doktorlardan 😂
Ya aslında biz daha cahil cesareti ile bu böyledir diye kesin konusabiliyoruz sanırım. 🤣🤣 ama doktorun 18. haftada emin olamaması da ne bileyim garip geldi

Ya aslında biz daha cahil cesareti ile bu böyledir diye kesin konusabiliyoruz sanırım. 🤣🤣 ama doktorun 18. haftada emin olamaması da ne bileyim garip geldi
Evet banada acaba erken alışveriş yapmıyim diye mi öyle dedi diyorum ama sanmıyorum doktor birler görmeden kız veya erkek demez birde 18de baya baktı erkek gibi geldi bana diyip durdu 1 ay sonra tekrar bakalım dedi gibi sözcüğü bile çok sinir bozucu :)

Bebeğimin ismi Ata Deha canım hastalıgı da Aort Koarktasyon ve biküspit aort kapak ama bu ikinci hastalıkta ilerleme olmazsa bi sıkıntı yaratmaz doktor dedi zaten benm diğer oglumda da var doguştan bu rahatsızlık sadece düzenli olarak kontrole gidiyoruz
Ata Dehaya acil şifa diliyorum. Benim de oğlum var. Karnımdaki bebeğim de oğlan. Rabbim oğullarımıza sağlık versin inşallah. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Atanıza…💗

Allah şifa versin yavrucak’a ♥️ Zaten kontrollü olacak siz de tecrübeliymişsiniz bir an önce gönlünüz ferahlar inşallah

Ata Dehaya acil şifa diliyorum. Benim de oğlum var. Karnımdaki bebeğim de oğlan. Rabbim oğullarımıza sağlık versin inşallah. Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Atanıza…💗
Benim 3. Oğlum inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavusurum bebeğime.
Canım ama doktor öyle bir ihtimal bile söylediyse mutlaka ama mutlaka dogar dogmaz ya eşin alsın kardiyoloji doktoruna götürsün yada imkanınız varsa hastaneye getirtsin cünkü anne karnında yüzde yüz tanı konamıyormus bende doktorum dediki öyle değilmiş gibş devam et hayatına bende öyle yaptım ama yine de doktor cagıralım dedik eşimle iyi ki de çağırmısız sizde ihmal etmwyin lütfen maalesef ihmal yüzünden kayıplar çok yaşanıyormuş

Kızlar bugün tam 39 haftaya girdik. Hicbirsey yok bebeğin karinda sertlesmeleri disinda bu doğum ağrısı birden mi gelecek gün gün mü belirti verecek önceden erken dogmasindan korkuyordum şimdi de böyle hissediyorum

Kızlar bugün tam 39 haftaya girdik. Hicbirsey yok bebeğin karinda sertlesmeleri disinda bu doğum ağrısı birden mi gelecek gün gün mü belirti verecek önceden erken dogmasindan korkuyordum şimdi de böyle hissediyorum
Oğlumda 39 da hiç bı şey yokken gece suyum gelmişti ya bu tamamen bebeğe bağlı bı durum🥰 doktorun ne demişti en son ne zman gitmiştin

Kızlar selam herkese.Dün suni sancı sürecim olumsuz sonuçlandı bebek strese girince sezaryene alındım.Kendimi normal doğuma çok odaklamıştım biraz üzüldüm.Spinal oldu uyuşturmayı hiç hissetmedim bile derin nefes aldım.Sonra sonda takıldı zaten oraları görmüyorsunuz.Yanımda benimle biri konuşarak beni oyaladı.Bir şeyler yapıyorlar hissediyorsunuz diş çektirmek gibi bir his.Bebeğinize kavuşacağımı düşündüm.Hemen ağlama sesi geldi ten tene temas yapıldı.Memeden hemen biraz tutturmaya çalıştılar ilk etapta hiç süt gelmedi.Bebeğimi götürdüler ben bir süre daha içeride kaldım.Odaya çıktığımda emzirme eğitimi verdiler sütüm bir göğüsten sıkınca damla damla çıktı.Yine de her emzirmede en az yarım saat denedim.Mama desteği verdik yeterli görmediğimiz zaman.İlk yürüyüş için sadece yataktan kalkarken zorlandım sonra yürüdükçe rahatlıyorsunuz.Ancak ben 30 saatten fazladır uyuyamadım.Gaz çıkardığım halde gaz sancısı çekiyorum bol yürümek lazımmış ama ben uykusuzluktan enerjimin sonundayım.Yataktan kalkarken eşimden destek alıyorum birkaç adım sonrasında tek yürüyorum.O kadar yoruldum ki uykusuzluktan uyku konusunda rahatladığım tek yer bebek memede emerken🥲Eşimin her şeyi öğrenmesini söylüyorum altını alma gaz çıkarma oyalama.Mamayı hazırlama.Bizim erkek bebek fazlaca çiş kazaları oldu😂2 gün hastaneyiz bugün bebeğe banyo yaptırıldı bize de yapmamız gerekenleri anlattılar.Her şey rüya gibi😍Çok şükür sağlıklı yanımızda bundan sonraki süreç de umarım sağlıkla geçer.İşitme testinde bir kulaktan kaldık tekrar kontrol edilecek su kaçmış %70 görülürmüş bu durum.Sezaryen tecrübesi olan arkadaşlar desteksiz ne zaman kalkabilirim kaç günde kendi işimi kendim görmeye başlarım🌺Umarım hepimiz için süreç çok güzel geçer 😍😍

Kızlar selam herkese.Dün suni sancı sürecim olumsuz sonuçlandı bebek strese girince sezaryene alındım.Kendimi normal doğuma çok odaklamıştım biraz üzüldüm.Spinal oldu uyuşturmayı hiç hissetmedim bile derin nefes aldım.Sonra sonda takıldı zaten oraları görmüyorsunuz.Yanımda benimle biri konuşarak beni oyaladı.Bir şeyler yapıyorlar hissediyorsunuz diş çektirmek gibi bir his.Bebeğinize kavuşacağımı düşündüm.Hemen ağlama sesi geldi ten tene temas yapıldı.Memeden hemen biraz tutturmaya çalıştılar ilk etapta hiç süt gelmedi.Bebeğimi götürdüler ben bir süre daha içeride kaldım.Odaya çıktığımda emzirme eğitimi verdiler sütüm bir göğüsten sıkınca damla damla çıktı.Yine de her emzirmede en az yarım saat denedim.Mama desteği verdik yeterli görmediğimiz zaman.İlk yürüyüş için sadece yataktan kalkarken zorlandım sonra yürüdükçe rahatlıyorsunuz.Ancak ben 30 saatten fazladır uyuyamadım.Gaz çıkardığım halde gaz sancısı çekiyorum bol yürümek lazımmış ama ben uykusuzluktan enerjimin sonundayım.Yataktan kalkarken eşimden destek alıyorum birkaç adım sonrasında tek yürüyorum.O kadar yoruldum ki uykusuzluktan uyku konusunda rahatladığım tek yer bebek memede emerken🥲Eşimin her şeyi öğrenmesini söylüyorum altını alma gaz çıkarma oyalama.Mamayı hazırlama.Bizim erkek bebek fazlaca çiş kazaları oldu😂2 gün hastaneyiz bugün bebeğe banyo yaptırıldı bize de yapmamız gerekenleri anlattılar.Her şey rüya gibi😍Çok şükür sağlıklı yanımızda bundan sonraki süreç de umarım sağlıkla geçer.İşitme testinde bir kulaktan kaldık tekrar kontrol edilecek su kaçmış %70 görülürmüş bu durum.Sezaryen tecrübesi olan arkadaşlar desteksiz ne zaman kalkabilirim kaç günde kendi işimi kendim görmeye başlarım🌺Umarım hepimiz için süreç çok güzel geçer 😍😍
Çok şükür sağ salim kavuşmuşsunuz, bundan sonrası sağlık güzellik 🥰
Rabbim analı babalı büyütsün.

Back
X