• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ewt canım çarşmba günü doğurdum bebişde bnde iyiyiz çok şükür. Bebekli hayat çok yoğun geçiyor giremedim burayada🥺 sen ne yaptın doğum ne zamn
Ayy çok sevindim, Rabbim analı babalı, sağlıkla büyütsün 🥰 kolaylıkla alışın birbirinize, maşaAllah 🥰
Benim daha gelmedi bebiş, normal doğumu bekliyoruz 39+4 olduk, pazartesi kontrolüm var bakalım 🤷🏻‍♀️

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. 10-15 gündür yüksek tansiyonum var ve sürekli böbrek ve karaciğer değerlerini takipteydik. Tam doktorla salı gününü kararlaştırmıştık ki idrar sonucum geldi protein kaçağı varmış… yarın sabah aldık doğumu 🥹🥹 biz şok tabi.. eve geldik hazırlanıyorum.. gece yarısı gidip hastaneye yatış yapıp sabah 9da da sezeryanla oğluma kavuşacağım.. dua edin benim için de 😘😘
Bnm de idrar test sonucuna idrarda protein var demis dr. Aradim, protein agirlikli beslenelim dedi et ve süt ürünleri agirlikli dedi. Bi de son 12 gunum, hergun tansiyon olcelim 13/8 ustune cikarsa ara beni dedi. Ama sezeryan tarihini falan degistirmedi?🤔

Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun .
Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu .
O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş .
Ama bebeğim iyi şükürler olsun
Bebişin iyi olmasına çok sevindim sende toparlarsin inşallah bundan sonrasi daha kolay sagsaglim çıktı ya kendine iyi bak dinlen acele etme hiç bı şey için ❤️

Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun .
Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu .
O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş .
Ama bebeğim iyi şükürler olsun
Cok geçmiş olsun. Umarim en kisa surede toparlarsiniz. Bebiş de saglikla büyüsün 🙏😍

Kızlar cuma günü sabahtan yatışımız var suni sancı denenecek akşama kadar gelmezse sezaryen olucaz bize dua edin sağ salim kavuşalım oğlumuza 🌼
merhaba inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır ♥️ doğumunuz nasıl gerçekleşti tecrübenizi paylaşmak ister misiniz oğlum gelmezse ben de suni sancı alacağım

Back