Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün kontrolüm vardı.. 10-15 gündür yüksek tansiyonum var ve sürekli böbrek ve karaciğer değerlerini takipteydik. Tam doktorla salı gününü kararlaştırmıştık ki idrar sonucum geldi protein kaçağı varmış… yarın sabah aldık doğumu biz şok tabi.. eve geldik hazırlanıyorum.. gece yarısı gidip hastaneye yatış yapıp sabah 9da da sezeryanla oğluma kavuşacağım.. dua edin benim için de
Bnm de idrar test sonucuna idrarda protein var demis dr. Aradim, protein agirlikli beslenelim dedi et ve süt ürünleri agirlikli dedi. Bi de son 12 gunum, hergun tansiyon olcelim 13/8 ustune cikarsa ara beni dedi. Ama sezeryan tarihini falan degistirmedi?
Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun . Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu . O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş . Ama bebeğim iyi şükürler olsun
Bebişin iyi olmasına çok sevindim sende toparlarsin inşallah bundan sonrasi daha kolay sagsaglim çıktı ya kendine iyi bak dinlen acele etme hiç bı şey için
Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun . Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu . O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş . Ama bebeğim iyi şükürler olsun