- 25 Kasım 2014
- 884
- 948
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.621
Kızlar normal doğumdan sonra makatımda hissizlik var. Gazımı tutamıyorum tuvalet için ıkınamıyorum yada tutamıyorum kendi çıkıyo istemsiz sizlerden başına böyle bir şey gelen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanguru var çok da severek aldım. Ama şuan algılarım o kadar kapalı ki kullanım videosunu 10 kere izledim yine de ayarını yapamıyorum yapsam hemen kullanıcamKızlar kanguru kullanmaya başlayan var mı acaba ben biraz çekiniyorum hem yemek yaparken rahat ederim diye düşünüyorum yada 2 aylık olmasını mı bekleyeyim kaynanamın eve gelmesini istemiyorum çocuğu kucağı alistirdilar 6.sinda doktora gideceğim ama daraldim iyice
Canım benim makatımda değil ama kalçalarımın ortası uyuşuk. Sanırım epiduralden kaldıKızlar normal doğumdan sonra makatımda hissizlik var. Gazımı tutamıyorum tuvalet için ıkınamıyorum yada tutamıyorum kendi çıkıyo istemsiz sizlerden başına böyle bir şey gelen var mı
Ben epidural de olmadım çözemedim vallaCanım benim makatımda değil ama kalçalarımın ortası uyuşuk. Sanırım epiduralden kaldı
İlk doğumumda olup 1 ay kadar devam etmişti canımKızlar normal doğumdan sonra makatımda hissizlik var. Gazımı tutamıyorum tuvalet için ıkınamıyorum yada tutamıyorum kendi çıkıyo istemsiz sizlerden başına böyle bir şey gelen var mı
Cevap için teşekkür ederim. Sonrasında tamamen geçti mi. Ben çok kaygılanıyorumİlk doğumumda olup 1 ay kadar devam etmişti canım
Ya çok teşekkür ederim çok iyi geldiHergün ama normalmiş bu hisler. Bende yetemediğimi düşündüğüm bir gün takip ettiğim birine yazdım (anneliğini beğendiğim) dedim yetemediğimi hissediyorum.
Dediki " kötü haberim var asla yetemeyeceksin ama iyi bir haberim de var Eğer bunun için endişeleniyorsan o mükemmel bir anneye sahip"
Yani şuan yetemediğin için üzülmen bile onun için ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterir
Benim de oldu canım bi süre sonra geçtiKızlar normal doğumdan sonra makatımda hissizlik var. Gazımı tutamıyorum tuvalet için ıkınamıyorum yada tutamıyorum kendi çıkıyo istemsiz sizlerden başına böyle bir şey gelen var mı
Allah analı babalı büyütsün inşallah, tebrik ederim kuzumOnca ay iletişim halinde olduğum gruba doğumunu yazamadım telaştan resmen:)
26 aralıkta 39+4te doğdu oğlum. Doğal doğum denen şeyi yaşadım sancı vs verilmedi zor bi doğumdu bebek büyük olduğu için. Oğlun çok sağlıklı şükür ben toparlamaya çalışıyorum hala.
Dogumdan sonra bendede oldu sanki kontrol edemiyo gibiydim zaten 3hafta kada kabizlik yasadim bu yuzden yeni yeni düzeliyor bende ilk defa dün idrarimi tutamadim cok uzun süre gitmemistim tuvalete sanirim ondan oldu sanki kasların kontrolu bizde degik gibiKızlar normal doğumdan sonra makatımda hissizlik var. Gazımı tutamıyorum tuvalet için ıkınamıyorum yada tutamıyorum kendi çıkıyo istemsiz sizlerden başına böyle bir şey gelen var mı
Bende öyle hissediyorum hatta bazen gözlerim doluyorYa kızlar çok vicdan azabı çekiyor musunuz ya. Eksik ya da yanlış yapıyorum, canını yakıyorum diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama sanki yetmiyormuş gibi hissediyorum.
Kanguru var çok da severek aldım. Ama şuan algılarım o kadar kapalı ki kullanım videosunu 10 kere izledim yine de ayarını yapamıyorum yapsam hemen kullanıcam
Ne kadar sürdü geçmesi acabaYa çok teşekkür ederim çok iyi geldi
Benim de oldu canım bi süre sonra geçti
Doğurmayan kalmadı sanırım rahatça yazabilirim. İri bebek olduğundan Ben normal doğurduğum için pişman oldum iyileşme desen 8 gün oldu hala epizyotomi dikişinin acısını yaşıyorum üstüne bu sıkıntılar. Sürekli kendimi dalıp doğum anına gitmiş buluyorum ya ağlıyorum ya ağlama eşiğindeyim. İleride ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an keşke sezeryan olsaydım diyorum. Ama şunun da farkındayım iri olmayan bi bebek olsa doğum rahat olurdu.Dogumdan sonra bendede oldu sanki kontrol edemiyo gibiydim zaten 3hafta kada kabizlik yasadim bu yuzden yeni yeni düzeliyor bende ilk defa dün idrarimi tutamadim cok uzun süre gitmemistim tuvalete sanirim ondan oldu sanki kasların kontrolu bizde degik gibi
Doğum tramvamı Ben de atlatamıyorum erken doğurduğum için burada anlatamadım arkadaşlar etkilenmesin diye ama ben de gün içinde birkaç kere Doğum anını yaşadıklarımı düşünüyorum hiç hayal ettiğim gibi değildi ve bu beni çok üzüyorDoğurmayan kalmadı sanırım rahatça yazabilirim. İri bebek olduğundan Ben normal doğurduğum için pişman oldum iyileşme desen 8 gün oldu hala epizyotomi dikişinin acısını yaşıyorum üstüne bu sıkıntılar. Sürekli kendimi dalıp doğum anına gitmiş buluyorum ya ağlıyorum ya ağlama eşiğindeyim. İleride ne düşünürüm bilmiyorum ama şu an keşke sezeryan olsaydım diyorum. Ama şunun da farkındayım iri olmayan bi bebek olsa doğum rahat olurdu.
Tamamen geçti canım endişelenme. Şuan kaslar çok serbestCevap için teşekkür ederim. Sonrasında tamamen geçti mi. Ben çok kaygılanıyorum
Benmde aynı durumdayım. Sezeryan oldum gerçi ama normal doğum beklediğim o 15 16 saat boyunca hissettiklerim aklıma geldikçe ruhum daralıyor. Sanırım bunun içinpsikologa gıdecem oğlum biraz daha büyüyünceDoğum tramvamı Ben de atlatamıyorum erken doğurduğum için burada anlatamadım arkadaşlar etkilenmesin diye ama ben de gün içinde birkaç kere Doğum anını yaşadıklarımı düşünüyorum hiç hayal ettiğim gibi değildi ve bu beni çok üzüyor
Aynısı bizde de var hatta boynuna göğüs bölgesine yayıldı. Cok emiyor bizimki ondan mı yoksa oda çok mu sıcak oluyor nedeni ne acaba . Daha Dr kontrolumuze de 10 gün varYa aynısı bizde de var küçük küçük sivilceler gibi içleri beyaz.Bunun nedeni ney acaba.