• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun canım❤️ Hatırladığım kadarıyla siz ankaradaydınız. Çocuk doktoru arayışındayım kime götürüyorsunuz önerdiğiniz bi dr var mı acaba

Canım nasıl geçti çekim zor oldu mu şöyle yap bunu yapma dediğin bi tavsiyen var mı
Teşekkürler evet Ankara'dayım. Büyük kızımı takip eden doktordan çok memnunduk. Bebeği de şimdiye kadar 2 defa doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna kontrole götürdük. Doğum paketime dahildi. 1 ay kontrolüyle birlikte büyük kızımın doktoruna başlayacağız yine. Çukurambar Ambrosia iş merkezinde Dr Serdar FIRAT

Kızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım😬
Ya aynısı bizde de var küçük küçük sivilceler gibi içleri beyaz.Bunun nedeni ney acaba.🥺

Kızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?
Genelde değiştirdiğim gibi yeniden yaptığı için 2 saat kadar bekliyorum 🤭 çoğunlukla 2 saati bulmadan rahatsız olup basıyor yaygarayi

Ya aynısı bizde de var küçük küçük sivilceler gibi içleri beyaz.Bunun nedeni ney acaba.🥺
Bugun doktora gösterdim normal dedi sıcak turuyorsan artar dedi cidden kalın giyince ateslendı kızım inceltince ferahladı sivilceleride azaldı mersah22 mersah22 sanada haber vermiş olayım

Zor uyutuyorum valla bide uyandirip altini acsam basiyo cigliigi uyanana kadar bekliyorum napiyim uyumadimi huysuzlaniyo agliyo kiyamiyorim😔

Her günümüz böyle değil ama bazı günler saatlerce uyanık kalıyor ve gerçekten insan kendini bitmiş hissediyor ama geçecek inşallah 😇
Insallah🤗bazen oyle bunalıyorum sonra bakıyorum ufacik bana muhtac isteyerek yapmiyo.diyorum vicdan yapip ağlıyorum 😁

Insallah🤗bazen oyle bunalıyorum sonra bakıyorum ufacik bana muhtac isteyerek yapmiyo.diyorum vicdan yapip ağlıyorum 😁
Evet bizden başka sığınacak kimseleri yok 👼 her detayı zor anneliğin ya bizimde göbek bağımız kalınmış kendisi düşmedi doktor bağladı daha dün düştü yavrum 22 gün taşıdı onu bende günlerce ona üzüldüm elimden bişey gelmedi diye

Arkadaslar bebekleri uyanikken nasil oyaliyorsunuz 34 günluk benim oglum şarkli söyluyorum kucagimda gezdiriyorum ana kucaginda kart göstermeye filan calisiyorum ama tabiyki saniyede sıkılıp agliyor

Evet bizden başka sığınacak kimseleri yok 👼 her detayı zor anneliğin ya bizimde göbek bağımız kalınmış kendisi düşmedi doktor bağladı daha dün düştü yavrum 22 gün taşıdı onu bende günlerce ona üzüldüm elimden bişey gelmedi diye
Kiyamam hc biseyden haberleri yok alismaya calisiyolar bu dunyaya bizde istiyoruz hemen düzene girsin🤣😊gecicek insallah allah daha buyuk sorunlar ile sinamasin evlatlarimizi❤

Kızlar şu pilli tırnak törpüsünden alıp kullanan var mı varsa memnun musunuz ben geçen bebişin tırnağını keseyim derken etini kanattım şimdi öyle uzun tırnaklarla oturuyoruz 🙈
Aldım canım kesmek daha iyi geldi bana, eldivenini çıkarınca kestikten sonra törpüyle keskin yerlerini düzelteceğim.
Herkese merhaba. 27 Aralık sabahı ben de doğum yaptım 🥰 40+1 de geldi oğlum. İlk doğumumdu ve çok zorlandım. Şimdi bebeğim kucağımda çok şükür.🤲
Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Benim bebeğim kundak olayını hiç sevmedi ya elleri açık olsun istiyo hep ultrasonda onu görmeye gittiğimiz de bile elleri hep yuzundeydi alışkanlık olmuş sanırım. Ben de zorlamıyorum
Bizimkisi de öyle, ultrasonda bile eller yanaklarının yanındaydı. Babası gibi eller yanakta uyumak istiyor. Kundaklayınca ya da uyku tulumunda bir şekilde çıkarıyor ellerini, çıkaramaz ise ağlıyor kıyamıyorum açıyorum. Sonrada habire kendini uyandırıyor.

Arkadaslar bebekleri uyanikken nasil oyaliyorsunuz 34 günluk benim oglum şarkli söyluyorum kucagimda gezdiriyorum ana kucaginda kart göstermeye filan calisiyorum ama tabiyki saniyede sıkılıp agliyor
Müzik açıp kucağıma alıp dans ediyorum belki kalan 5 kg böyle gider bende 😅 ya da bol bol konuşuyorum gözünü dikip dinliyor beni😅

Ya kızlar çok vicdan azabı çekiyor musunuz ya. Eksik ya da yanlış yapıyorum, canını yakıyorum diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama sanki yetmiyormuş gibi hissediyorum. 😔

Kızlar kanguru kullanmaya başlayan var mı acaba ben biraz çekiniyorum hem yemek yaparken rahat ederim diye düşünüyorum yada 2 aylık olmasını mı bekleyeyim 😢 kaynanamın eve gelmesini istemiyorum çocuğu kucağı alistirdilar 😖😖 6.sinda doktora gideceğim ama daraldim iyice 😭😭😭

Ya kızlar çok vicdan azabı çekiyor musunuz ya. Eksik ya da yanlış yapıyorum, canını yakıyorum diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama sanki yetmiyormuş gibi hissediyorum. 😔
Hergün 😊 ama normalmiş bu hisler. Bende yetemediğimi düşündüğüm bir gün takip ettiğim birine yazdım (anneliğini beğendiğim) dedim yetemediğimi hissediyorum.

Dediki " kötü haberim var asla yetemeyeceksin ama iyi bir haberim de var Eğer bunun için endişeleniyorsan o mükemmel bir anneye sahip"

Yani şuan yetemediğin için üzülmen bile onun için ne kadar iyi bir anne olduğunu gösterir 🥰

Back