- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.581
Druna sor canım her çocukta tepkiler de farklı oluyor. Benim diğerleri hiç böyle olmadı. Bana cuma Dr muhtemelen alerjik dedi. Yine de çocuk alerjiye gideceğim. Bir de iki arkadaşıma dru şampuandan olabilir değiştir demiş. Biri mustela kullanıyormuş avokado içerikli o dokundu diyor. Ben de bu çocuğumda ilk defa mustelanın almıştım. Bir başka alıp deneyeceğim onu da.Alerji olduğunu nasıl anlarım canısı losyon kullanayım mı yağ yerine
Alerji mi normal mi kuruluk mu anlamadım hiç
Kuzum hırıltısı var mı belki nefes alamıyordur biz solüsyon ile çözdük o sorunu doktora danıştık kullanın dedi gösterdi kontrolde
Kuzum benim bebişde böyle kuruluktan sandım ben yağ sürdüm bi kaç gün alerjiyse ne yapmam lazım yada alerjiden olduğunu nasıl anlarım
Aynen canım Dr söyler. Az olsa normal ama resimde tam anlaşılmıyor yüzü kaplanmış gibi.Sen daha önceki çocuklarından tecrübelisin ve daha kolay anlıyorsun muhtemelen ama böyle döküntülere normal demişlerdi. İlk başlarda yoktu ama son bir haftadadır benim kızımda da var. Ben olan şeyler diye hiç bir şey yapmıyorum bu hafta kontrolü var zaten orada farklı bir şey görürlerse söylerler sanırım.
Yaa dikkat ediyorum sıcaklamasın diye tek kat giydirmiyorum. Geçen ördüğüm yelek giydirdim ama yüzüne değmediBenim bebekte de böyle yanaklar sivilcelendi ama ben şunu fark ettim geçen gün üzerimde kazak gibi bir hırka varken emzirdim daha çok arttı emerken terliyor benim oğlan üzerimdeki kıyafet de bunaltıyor onu isilik gibi şeyler çıkarıyor. Bazen ten tene temasta bile sıcaklıyor kızarıyor yanakları.
Bu arada göğüs ucu yaralari hala geçmedi öyle sızlıyor ki göğüs uçlarım sırtımı bile ağrıtıyor memeyi dogru verdigime eminim ama ilk verirken meme ucu cıksın o kadar çok geri çekip tekrar veriyorum ki çocuk artık sinirle memeyi almaya başladı ve çıkarmayayım diye de damaklarinda kıstırarak emiyor böyle olunca da sanırım yaralar hiç geçmeyecek. Lansinoh, Garmastan, Hindistan cevizi yağı, tahin yağı, gümüş kapak hiçbiri bende işe yaramadi.