- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #35.561
3 saatte uyandır bence canım 5 çok gibiKızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saatte uyandır bence canım 5 çok gibiKızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Sarılık tehlikesi geçtiyse bir aydan sonra genelde kaldırmayın diyorlar canım başka bir sıkıntısı da yoksa. 5 saat uyuyunca kendiliğinden uyanıyor mu yoksa yine senin mi kaldırman gerekiyor. Ben olsam her ihtimale karşı 3 saatte bir kaldırırdım çok küçükler çünküKızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Ne güzelçok geçmiş olsun ilgisi var mıdır bilmem ama benim oğlumun da göbek bağı 12. Günü düştü doktor yıkama dediği için yıkamadım. Etrafımdaki herkes yıka dedi ama doktorunu dinledim. Göbek bağı tek seferde kendiliğinden düştü hiç parçası kalmadı ve göbek deliği öyle güzel duruyor ki özenle yapmışsın gibi
Çok güzel uyuyo kıyamıyorum3 saatte uyandır bence canım 5 çok gibi
Kendisi uyanıyor canım. Çok güzel uyuyo kıyamıyorumSarılık tehlikesi geçtiyse bir aydan sonra genelde kaldırmayın diyorlar canım başka bir sıkıntısı da yoksa. 5 saat uyuyunca kendiliğinden uyanıyor mu yoksa yine senin mi kaldırman gerekiyor. Ben olsam her ihtimale karşı 3 saatte bir kaldırırdım çok küçükler çünkü
Ben yiyorum canım. Her şeyden yiyorum ben ya kısıtlamıyorum. Ama bebeğim beni çok emmiyor mama ağırlıklı o yüzdenMerhaba kızlar emziren annelere soruyorum patlamış mısır yiyor musunuz ?? Bebeğe zararı oluyor mu ??
Ben yaptirdim canimm, 14 gunlukken yaptik biz. Bizimki 15 gune kadar istiyor cekimleri uyumalari filan daha kolay diye ama max 20 gunluk kabul ediyorum dediydii eger anne veya bebek rahatsizsaKızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım
Uykuya dalarken istemiyo çıkartmaya calisiyo. Sen yapıyor musun uykudan hemen önce mi yapiyosunUyurken de mi sinir oluyo. Uyanıkken zaten
Canım bir kereden bişey olmaz kafana takmaBu pazar 10 da yenidoğan çekimine gidicez ama çok endişeliyim. Daha önce emzik ve biberon vermemiştim. İlk kez vericem bi seferden alışır mı sizce? Çok endişelyim 23 günlük oluyo ağlayıp huzursuzluk yapar mı nasıl geçer diye. Yaptıranların öncesinde tavsiye ettiği bi şey var mı
Gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun canım Hatırladığım kadarıyla siz ankaradaydınız. Çocuk doktoru arayışındayım kime götürüyorsunuz önerdiğiniz bi dr var mı acabaselam kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Doğum iznine ayrıldıktan sonra evden pek giremedim buralara. Hep bir koşturmaca halindeyim. 12.12'de 3000 gr doğdu kızım. Bugün tam 3 haftalık oldu. Herşey yolunda şükür. Ama 2 çocuklu hayat çok zormuş :)
Canım nasıl geçti çekim zor oldu mu şöyle yap bunu yapma dediğin bi tavsiyen var mıBen yaptirdim canimm, 14 gunlukken yaptik biz. Bizimki 15 gune kadar istiyor cekimleri uyumalari filan daha kolay diye ama max 20 gunluk kabul ediyorum dediydii eger anne veya bebek rahatsizsa
Canım benim dikiş yok yapıştırma kaynaştırma gibi bi şey senin alınacak mıKızlar sezeryan olup dikişlerini aldıran var mı ağrıyor mu acaba
Canım benim dikiş yok yapıştırma kaynaştırma gibi bi şey senin alınacak mı
Benimkide bazen 4 saat uyuyo uyandirmiyorumm, sutumu sagip verdigim icin karninin tok oldugunu biliyorum beyefendi acliga gelemiyo cunku hemen uyanirKızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Oğlumda da var bugün ebe baktı normal dediMerhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım
Hmmm yani yediğinizde bebeğinizii rahatsız ettimi hiç dokundu mu ??Çok güzel uyuyo kıyamıyorum
Kendisi uyanıyor canım. Çok güzel uyuyo kıyamıyorum
Ben yiyorum canım. Her şeyden yiyorum ben ya kısıtlamıyorum. Ama bebeğim beni çok emmiyor mama ağırlıklı o yüzden
1 aylık olduk canımBenimkide bazen 4 saat uyuyo uyandirmiyorumm, sutumu sagip verdigim icin karninin tok oldugunu biliyorum beyefendi acliga gelemiyo cunku hemen uyanir
5 saat cok uzun ama sankii daha bir aylik olmadiysa bence uyandir max 4 saattee
Yok canım bi rahatsızlığı olmadıHmmm yani yediğinizde bebeğinizii rahatsız ettimi hiç dokundu mu ??
Canım benimde dişardan bi dikişim yok esnetik dikiş mi ne ondan yapıldıKızlar sezeryan olup dikişlerini aldıran var mı ağrıyor mu acaba