• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Sarılık tehlikesi geçtiyse bir aydan sonra genelde kaldırmayın diyorlar canım başka bir sıkıntısı da yoksa. 5 saat uyuyunca kendiliğinden uyanıyor mu yoksa yine senin mi kaldırman gerekiyor. Ben olsam her ihtimale karşı 3 saatte bir kaldırırdım çok küçükler çünkü

Merhaba kızlar emziren annelere soruyorum patlamış mısır yiyor musunuz ?? Bebeğe zararı oluyor mu ??

çok geçmiş olsun 😢 ilgisi var mıdır bilmem ama benim oğlumun da göbek bağı 12. Günü düştü doktor yıkama dediği için yıkamadım. Etrafımdaki herkes yıka dedi ama doktorunu dinledim. Göbek bağı tek seferde kendiliğinden düştü hiç parçası kalmadı ve göbek deliği öyle güzel duruyor ki özenle yapmışsın gibi
Ne güzel

3 saatte uyandır bence canım 5 çok gibi
Çok güzel uyuyo kıyamıyorum
Sarılık tehlikesi geçtiyse bir aydan sonra genelde kaldırmayın diyorlar canım başka bir sıkıntısı da yoksa. 5 saat uyuyunca kendiliğinden uyanıyor mu yoksa yine senin mi kaldırman gerekiyor. Ben olsam her ihtimale karşı 3 saatte bir kaldırırdım çok küçükler çünkü
Kendisi uyanıyor canım. Çok güzel uyuyo kıyamıyorum
Merhaba kızlar emziren annelere soruyorum patlamış mısır yiyor musunuz ?? Bebeğe zararı oluyor mu ??
Ben yiyorum canım. Her şeyden yiyorum ben ya kısıtlamıyorum. Ama bebeğim beni çok emmiyor mama ağırlıklı o yüzden

Kızlar kimler yenidoğan çekimi yaptırdı? Kaç günlükken yaptırdınız? Geç mi kaldım acaba sarılıık oldu kıyamadım
Ben yaptirdim canimm, 14 gunlukken yaptik biz. Bizimki 15 gune kadar istiyor cekimleri uyumalari filan daha kolay diye ama max 20 gunluk kabul ediyorum dediydii eger anne veya bebek rahatsizsa

Bu pazar 10 da yenidoğan çekimine gidicez ama çok endişeliyim. Daha önce emzik ve biberon vermemiştim. İlk kez vericem bi seferden alışır mı sizce? Çok endişelyim 23 günlük oluyo ağlayıp huzursuzluk yapar mı nasıl geçer diye. Yaptıranların öncesinde tavsiye ettiği bi şey var mı

Bu pazar 10 da yenidoğan çekimine gidicez ama çok endişeliyim. Daha önce emzik ve biberon vermemiştim. İlk kez vericem bi seferden alışır mı sizce? Çok endişelyim 23 günlük oluyo ağlayıp huzursuzluk yapar mı nasıl geçer diye. Yaptıranların öncesinde tavsiye ettiği bi şey var mı
Canım bir kereden bişey olmaz kafana takma

selam kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Doğum iznine ayrıldıktan sonra evden pek giremedim buralara. Hep bir koşturmaca halindeyim. 12.12'de 3000 gr doğdu kızım. Bugün tam 3 haftalık oldu. Herşey yolunda şükür. Ama 2 çocuklu hayat çok zormuş :)
Gözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun canım❤️ Hatırladığım kadarıyla siz ankaradaydınız. Çocuk doktoru arayışındayım kime götürüyorsunuz önerdiğiniz bi dr var mı acaba
Ben yaptirdim canimm, 14 gunlukken yaptik biz. Bizimki 15 gune kadar istiyor cekimleri uyumalari filan daha kolay diye ama max 20 gunluk kabul ediyorum dediydii eger anne veya bebek rahatsizsa
Canım nasıl geçti çekim zor oldu mu şöyle yap bunu yapma dediğin bi tavsiyen var mı

Evet benimki alınacak biraz korkuyorum acır mı diye ilk defa doğum yaptım diye tecrübesizdim nasıl dikiş yapacaklarını bilmedim sonradan sizin dediğiniz gibi yapıldigini duydum artık iş işten geçmişti
Canım benim dikiş yok yapıştırma kaynaştırma gibi bi şey senin alınacak mı

Kızlar bebeğim gece 5 saat falan uyuyor uyandırmıyorum. Uyandırmam lazım mı beslenmesi için
Benimkide bazen 4 saat uyuyo uyandirmiyorumm, sutumu sagip verdigim icin karninin tok oldugunu biliyorum beyefendi acliga gelemiyo cunku hemen uyanir 😂

5 saat cok uzun ama sankii 😂 daha bir aylik olmadiysa bence uyandir max 4 saattee

Arkadaslar hepatit b asisindan sonra bebegi huzursuzlanan olmusmuydu bugun sabah aşi olduk aksam üstu bir başladi hic durmadan bu saate kadar agladi memede bile sakinlesmedi en son banyo yaptirdim sanirim uyudu sonunda

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım😬
Oğlumda da var bugün ebe baktı normal dedi

Çok güzel uyuyo kıyamıyorum

Kendisi uyanıyor canım. Çok güzel uyuyo kıyamıyorum

Ben yiyorum canım. Her şeyden yiyorum ben ya kısıtlamıyorum. Ama bebeğim beni çok emmiyor mama ağırlıklı o yüzden
Hmmm yani yediğinizde bebeğinizii rahatsız ettimi hiç dokundu mu ??

Benimkide bazen 4 saat uyuyo uyandirmiyorumm, sutumu sagip verdigim icin karninin tok oldugunu biliyorum beyefendi acliga gelemiyo cunku hemen uyanir 😂

5 saat cok uzun ama sankii 😂 daha bir aylik olmadiysa bence uyandir max 4 saattee
1 aylık olduk canım
Hmmm yani yediğinizde bebeğinizii rahatsız ettimi hiç dokundu mu ??
Yok canım bi rahatsızlığı olmadı

Back