Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler
Ayy canım aynen yaa, full düzenli kullandım ve cok emindim çatlamayacagıma kreme iyi guvenmistim ama 2 gunde perişan oldum , bi de acıyor , zaman gectikce iyice çatlayacak demek ki
Sudan zehirlenmeme az kaldı. Kovam baş ucumda dk başı içiyorum. Normalde çok su tüketen biri değilim ağzım boş durmuyor resmen anca 2 litre içebiliyorum. Karnım şişti anam valla gitmiyor boşuna suyla zayıflanmıyor . 2 kilo verdim.Sudan midede yer kalmıyor ki
Sudan zehirlenmeme az kaldı. Kovam baş ucumda dk başı içiyorum. Normalde çok su tüketen biri değilim ağzım boş durmuyor resmen anca 2 litre içebiliyorum. Karnım şişti anam valla gitmiyor boşuna suyla zayıflanmıyor . 2 kilo verdim.Sudan midede yer kalmıyor ki
Benim bebis tüp bebekle oldu tedavi zamanında çok su içmek gerekiyor günde 3 -4 litre su içiyordum mecburiyetten. Şimdi alıştım sürekli istemsiz su içesim geliyor sende zamanla alışırsın su iyidir bir zarari olmaz