Arkadaşlar ben bu fetal DNA konusunda şunu söylemek istiyorum, ben yaptırdım mesela ama ne kadar guveniyorsun sonuca derseniz hiç guvenmiyorum. Ben mesela plus olani yaptırdım, arkadaşım normal olanı yaptırdı ikimiz de aynı firmaya yaptırdık, arkadaşıma gelen raporda 7mb üzeri için geçerlidir diye yazıyor ama bende öyle bir ibare hiç bir yerde yok. İkincisi ikizin sonucunda da yüksek risk saptanmamıştır yazıyor, şimdi yüksek riskten kastı ne? Çok ucu açık bir cümle bence. Üçüncüsu de firmanın genetik doktorunu aradığımda konuşma tarzı yüksek ses, sürekli belirli cumleleri tekrarlayan bir tarz, tam bir iletişim kuramadım.... Yani yaptirdim ama güvenmiyorum ama burda arkadaşların söylediği gibi bir sorun çıkarsa ne yapılır bilmiyorum hiç. Yani aldırmak da çok büyük bir günah... Aldirmamak dünyaya getirmek de çocuk için de aile için de çok zor... Bunun cevabını ben de bilmiyorum ama artık geçti olan oldu yaptırdım bir kere... İnşallah hepimizin bebeği sağlıklı doğar diyorum....Kısaca fetal DNA yaptırdım da içim çok rahat değil bunu anlatmak istiyorum...