• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kizlar suyum geldi. Hastaneye geciyorum dua edin. Kolay geçsin
Allah kolaylık versin canım sağlıkla gelsin bebeğin 🤗
Kızlar selam herkese.Dün suni sancı sürecim olumsuz sonuçlandı bebek strese girince sezaryene alındım.Kendimi normal doğuma çok odaklamıştım biraz üzüldüm.Spinal oldu uyuşturmayı hiç hissetmedim bile derin nefes aldım.Sonra sonda takıldı zaten oraları görmüyorsunuz.Yanımda benimle biri konuşarak beni oyaladı.Bir şeyler yapıyorlar hissediyorsunuz diş çektirmek gibi bir his.Bebeğinize kavuşacağımı düşündüm.Hemen ağlama sesi geldi ten tene temas yapıldı.Memeden hemen biraz tutturmaya çalıştılar ilk etapta hiç süt gelmedi.Bebeğimi götürdüler ben bir süre daha içeride kaldım.Odaya çıktığımda emzirme eğitimi verdiler sütüm bir göğüsten sıkınca damla damla çıktı.Yine de her emzirmede en az yarım saat denedim.Mama desteği verdik yeterli görmediğimiz zaman.İlk yürüyüş için sadece yataktan kalkarken zorlandım sonra yürüdükçe rahatlıyorsunuz.Ancak ben 30 saatten fazladır uyuyamadım.Gaz çıkardığım halde gaz sancısı çekiyorum bol yürümek lazımmış ama ben uykusuzluktan enerjimin sonundayım.Yataktan kalkarken eşimden destek alıyorum birkaç adım sonrasında tek yürüyorum.O kadar yoruldum ki uykusuzluktan uyku konusunda rahatladığım tek yer bebek memede emerken🥲Eşimin her şeyi öğrenmesini söylüyorum altını alma gaz çıkarma oyalama.Mamayı hazırlama.Bizim erkek bebek fazlaca çiş kazaları oldu😂2 gün hastaneyiz bugün bebeğe banyo yaptırıldı bize de yapmamız gerekenleri anlattılar.Her şey rüya gibi😍Çok şükür sağlıklı yanımızda bundan sonraki süreç de umarım sağlıkla geçer.İşitme testinde bir kulaktan kaldık tekrar kontrol edilecek su kaçmış %70 görülürmüş bu durum.Sezaryen tecrübesi olan arkadaşlar desteksiz ne zaman kalkabilirim kaç günde kendi işimi kendim görmeye başlarım🌺Umarım hepimiz için süreç çok güzel geçer 😍😍
Maşallah size 🥰 kaç kilo doğdu canım? Sütünde gelmiş süper valla. Bana belirtin var ben de tık yok diyordun hatırlatırım 🤣🤣 bir ben kaldım burda 40 haftalık.🤦🏼‍♀️

Kızlar bugün kontrolüm vardı.. 10-15 gündür yüksek tansiyonum var ve sürekli böbrek ve karaciğer değerlerini takipteydik. Tam doktorla salı gününü kararlaştırmıştık ki idrar sonucum geldi protein kaçağı varmış… yarın sabah aldık doğumu 🥹🥹 biz şok tabi.. eve geldik hazırlanıyorum.. gece yarısı gidip hastaneye yatış yapıp sabah 9da da sezeryanla oğluma kavuşacağım.. dua edin benim için de 😘😘

Kızlar selam herkese.Dün suni sancı sürecim olumsuz sonuçlandı bebek strese girince sezaryene alındım.Kendimi normal doğuma çok odaklamıştım biraz üzüldüm.Spinal oldu uyuşturmayı hiç hissetmedim bile derin nefes aldım.Sonra sonda takıldı zaten oraları görmüyorsunuz.Yanımda benimle biri konuşarak beni oyaladı.Bir şeyler yapıyorlar hissediyorsunuz diş çektirmek gibi bir his.Bebeğinize kavuşacağımı düşündüm.Hemen ağlama sesi geldi ten tene temas yapıldı.Memeden hemen biraz tutturmaya çalıştılar ilk etapta hiç süt gelmedi.Bebeğimi götürdüler ben bir süre daha içeride kaldım.Odaya çıktığımda emzirme eğitimi verdiler sütüm bir göğüsten sıkınca damla damla çıktı.Yine de her emzirmede en az yarım saat denedim.Mama desteği verdik yeterli görmediğimiz zaman.İlk yürüyüş için sadece yataktan kalkarken zorlandım sonra yürüdükçe rahatlıyorsunuz.Ancak ben 30 saatten fazladır uyuyamadım.Gaz çıkardığım halde gaz sancısı çekiyorum bol yürümek lazımmış ama ben uykusuzluktan enerjimin sonundayım.Yataktan kalkarken eşimden destek alıyorum birkaç adım sonrasında tek yürüyorum.O kadar yoruldum ki uykusuzluktan uyku konusunda rahatladığım tek yer bebek memede emerken🥲Eşimin her şeyi öğrenmesini söylüyorum altını alma gaz çıkarma oyalama.Mamayı hazırlama.Bizim erkek bebek fazlaca çiş kazaları oldu😂2 gün hastaneyiz bugün bebeğe banyo yaptırıldı bize de yapmamız gerekenleri anlattılar.Her şey rüya gibi😍Çok şükür sağlıklı yanımızda bundan sonraki süreç de umarım sağlıkla geçer.İşitme testinde bir kulaktan kaldık tekrar kontrol edilecek su kaçmış %70 görülürmüş bu durum.Sezaryen tecrübesi olan arkadaşlar desteksiz ne zaman kalkabilirim kaç günde kendi işimi kendim görmeye başlarım🌺Umarım hepimiz için süreç çok güzel geçer 😍😍
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏

Benimde pazartesi kontrolüm var şöyle bir sürprizle karşılarım diye çok heyecanlıyım 🤗😅 ayy hadi sağlıkla geçsin inşallah ♥️ sagsaglim kucağa almak nasip olsun 🩷
Kızlar bugün kontrolüm vardı.. 10-15 gündür yüksek tansiyonum var ve sürekli böbrek ve karaciğer değerlerini takipteydik. Tam doktorla salı gününü kararlaştırmıştık ki idrar sonucum geldi protein kaçağı varmış… yarın sabah aldık doğumu 🥹🥹 biz şok tabi.. eve geldik hazırlanıyorum.. gece yarısı gidip hastaneye yatış yapıp sabah 9da da sezeryanla oğluma kavuşacağım.. dua edin benim için de 😘😘

Benim 3. Oğlum inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavusurum bebeğime.
Canım ama doktor öyle bir ihtimal bile söylediyse mutlaka ama mutlaka dogar dogmaz ya eşin alsın kardiyoloji doktoruna götürsün yada imkanınız varsa hastaneye getirtsin cünkü anne karnında yüzde yüz tanı konamıyormus bende doktorum dediki öyle değilmiş gibş devam et hayatına bende öyle yaptım ama yine de doktor cagıralım dedik eşimle iyi ki de çağırmısız sizde ihmal etmwyin lütfen maalesef ihmal yüzünden kayıplar çok yaşanıyormuş
Amin inşallah kavuşursunuz en kısa zamanda. Dualarım sizinle…
Bana perinatoloji doktoru 3 hafta sonra tekrar bakalım şuan için çok erken dedi. Keşke kesin gördüğünde söyleseydi. 21. Haftada çağırdı tekrar. Bu görüntü değişebilir ilerleyen haftalarda dedi. İnşallah ta değişir ve birşey yoktur. Zaten yatmalı bir hamilelik geçiriyorum. Ve kafam rahat olsun istiyorum. İnşallah feraha çıkarız.

Ben Haziran annesiyim. Fakat ilk oğlumu 28 ocakta kucağıma almıştım. Rabbim sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin size inşallah. Bebekleriniz de çok sağlıklı olsun. ❤️

asu320 asu320 ne yaptın canım haberdar et bizide
Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun .
Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu .
O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş .
Ama bebeğim iyi şükürler olsun

Kızlar yazamadım buraya . Perşembe öğlen doğum yaptım . Biraz zor oldu ama bebeğim iyi şükürler olsun .
Atoni (rahim gevşekliği ) diye bir şey varmış bende . Neredeyse rahmimi alacaklardı. Ameliyat bir saat sürdü . Kan kaybı da çok oldu .
O yüzden iyileşme sürecim de uzun sürecekmiş .
Ama bebeğim iyi şükürler olsun
İnşallah bundan sonrası senin için çok güzel geçer canım ❤ Allah analı babalı büyütsün bebişini sende kolayca toparlan İnşallah 🙏😇

Kizlar bebis gelmeden surecimden bahsedeyim bekleyenlere bilgi olsun. Hem dua da edin. Benim suyum geldi. Hastaneye geldik. Sancim yoktu. Muayene ettiler aciklik da yok dediler. Su geldigi icin yatis yapildi. Doktor on iki saat dogal sancinin gelmesini beklicez gelmezse suni sanci vercez o da olmazsa sezeryan yapicz dedi. İlk dogumumda su geldi diye hemen suni sanci verilmisti. Ama bu kez doktor dogal sancimi bekliyor. Sancilarim da basladi zaten. Dualarinizi bekliyorum

Back