Kızlar selam herkese.Dün suni sancı sürecim olumsuz sonuçlandı bebek strese girince sezaryene alındım.Kendimi normal doğuma çok odaklamıştım biraz üzüldüm.Spinal oldu uyuşturmayı hiç hissetmedim bile derin nefes aldım.Sonra sonda takıldı zaten oraları görmüyorsunuz.Yanımda benimle biri konuşarak beni oyaladı.Bir şeyler yapıyorlar hissediyorsunuz diş çektirmek gibi bir his.Bebeğinize kavuşacağımı düşündüm.Hemen ağlama sesi geldi ten tene temas yapıldı.Memeden hemen biraz tutturmaya çalıştılar ilk etapta hiç süt gelmedi.Bebeğimi götürdüler ben bir süre daha içeride kaldım.Odaya çıktığımda emzirme eğitimi verdiler sütüm bir göğüsten sıkınca damla damla çıktı.Yine de her emzirmede en az yarım saat denedim.Mama desteği verdik yeterli görmediğimiz zaman.İlk yürüyüş için sadece yataktan kalkarken zorlandım sonra yürüdükçe rahatlıyorsunuz.Ancak ben 30 saatten fazladır uyuyamadım.Gaz çıkardığım halde gaz sancısı çekiyorum bol yürümek lazımmış ama ben uykusuzluktan enerjimin sonundayım.Yataktan kalkarken eşimden destek alıyorum birkaç adım sonrasında tek yürüyorum.O kadar yoruldum ki uykusuzluktan uyku konusunda rahatladığım tek yer bebek memede emerken
Eşimin her şeyi öğrenmesini söylüyorum altını alma gaz çıkarma oyalama.Mamayı hazırlama.Bizim erkek bebek fazlaca çiş kazaları oldu
2 gün hastaneyiz bugün bebeğe banyo yaptırıldı bize de yapmamız gerekenleri anlattılar.Her şey rüya gibi
Çok şükür sağlıklı yanımızda bundan sonraki süreç de umarım sağlıkla geçer.İşitme testinde bir kulaktan kaldık tekrar kontrol edilecek su kaçmış %70 görülürmüş bu durum.Sezaryen tecrübesi olan arkadaşlar desteksiz ne zaman kalkabilirim kaç günde kendi işimi kendim görmeye başlarım
Umarım hepimiz için süreç çok güzel geçer