• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Ben de geçen bi doktor gittim iri bi bebek, çok dikkatli beslen dedi. İri bebek istediğimiz bişey değil dedi. Kendi doktorum da her defasında gayet iyi sorun yok diyo anlamadım gitti. İkisi de kadın doğumcu 🤷🏻‍♀️
ileri olur sorun geri olur sorun doğsada bitmiyo anam bu sorunlar ayı geldi yürücekmi konuşcakmı yok kafasını tutacakmı yani psikolojik olarak daha çok zorlanıyorum biraz vesveseliyim sanırım

Teşekkürler kuşum ben normalde de akşam 6 dan sonra yemek yiyemem rahatsız eder sindiremem çok kötü olurum. Hamilelikte de yemeği çok geç yememeye çalışıyorum mide yanması falan kötü etkiliyor. Şöyle bir şey var normalde ben abur cubur paketli ürün asla tüketmem evime sokmam ama hamileyken canım istediğinde kısıtlamıyorum kendimi yiyorum ama doğumdan sonra yine yemem bıçak gibi keserim😅
Arada değişiklikler yapılabilir bence çünkü ben de aburcubur cips dursun dolapta on gün aklıma gelmez eşim sever o çıkarınca bi iki yerdim. Hamilelikten sonra çenem durmuyo bi meyve bi ceres bi kefir cips ne varsa sardim yine cipslere çok düşmemeye çalışıyorum tabi ama geç yeme işini bırakamıyorum 🥲🥲 hayırlısı diyorum artık

Merhaba,32 haftalık mısınız acaba?bende 30 haftalık iken 35 cm idi doktorum cücelikten şüphelendi kısa buldu kemik boyunu😔size böyle bir şey söylendi mi?
Bana 26.haftada 35cm demişti. Oyle bse soylenmedi bana. Birkac hafta sonra tekrar baktirin belki normal ölçuye ulaşmıştr skmayin caninizi. Bide onceki haftalarda bahsetmedimi hic bu durumdan ?

Canım benim tansiyonum hep 10/6 gibi düşüktür. Geçen akşam 12/8 oldu tabi bu da bana fazla geldi. Acillik oldum baş ağrısıyla. O gün de türlü yapmıştım, tuzunu fazla kaçırdım ona bağlıyorum.
Ben de heyecanlaninca yukseliyor canim doktor olcerse ozellikle

Canım benim tansiyonum hep 10/6 gibi düşüktür. Geçen akşam 12/8 oldu tabi bu da bana fazla geldi. Acillik oldum baş ağrısıyla. O gün de türlü yapmıştım, tuzunu fazla kaçırdım ona bağlıyorum.
Ben de heyecanlaninca yukseliyor canim doktor olcerse ozellikle

Arada değişiklikler yapılabilir bence çünkü ben de aburcubur cips dursun dolapta on gün aklıma gelmez eşim sever o çıkarınca bi iki yerdim. Hamilelikten sonra çenem durmuyo bi meyve bi ceres bi kefir cips ne varsa sardim yine cipslere çok düşmemeye çalışıyorum tabi ama geç yeme işini bırakamıyorum 🥲🥲 hayırlısı diyorum artık
Cips yemem mesela. Yersem Züber in cipsleri var ya temiz içerikli olanlardan onlardan yerim en son öbür cipslerden yiyeli 8-10 sene olmuştur 🙈

Kızlar bu aralar Ocak ayı annelerini okuyorum patır patır doğuruyorlar ayyyy çok heyecanlı 😅😅😅 Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Aminnn ben araliktayken okuyodum hep ocak şubat aralığa düştü gibi olmuştu subatta da bi kaç kişi var doğurmuş insan daha bi heyecanlaniyor görünce 😅 biz ne zaman dökülmeye baslicaz acaba

1 ay önce yazmış onu ama ultrasonda ölçümler her zaman tutmayabilir ayrıca bebiş doğunca da büyür içinizi ferah tutuunn. İlla uzatacak büyütecek bişeyler bulunur
Öyle mi diyorsunuz iki doktora göründüm perinatolog biri özel biri devlet cücelik teşhisi kondu,cnv li wes testi yapıldı sonuç bekliyorum çok stresli bi hamilelik geçiriyorum korkudan kalbim ağzımda,dua edin bana🥺

Back