• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Canım 12 den önce zaten bişey hissetmen mümkün değildir herhangi bir hissiyat olmamasını sıkıntı etme kendine bence bi sıkıntı yoktur
Teşekkür ederim ilk haftalarda kanamam olmuştu ve çok korkmuştum o nedenle kendimi çok dinlemeye başladım 15 den önce hissedilenler bağırsak hareketleridir yazıyor heryerde ama birden belirtilerim azalınca panik yaptım ben de

Teşekkür ederim ilk haftalarda kanamam olmuştu ve çok korkmuştum o nedenle kendimi çok dinlemeye başladım 15 den önce hissedilenler bağırsak hareketleridir yazıyor heryerde ama birden belirtilerim azalınca panik yaptım ben de
Benim de belirtilerimin azaldığı hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmedigim günler oldu, oluyor öyle arada sonra yine basliyor 😊

Benim de belirtilerimin azaldığı hatta kendimi hiç hamile gibi hissetmedigim günler oldu, oluyor öyle arada sonra yine basliyor 😊
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız düşünmek istemiyorum ama elimde olmuyor 10 gün sonra doktor randevum var inşallah hem cinsiyetini öğrneiriz hem de güzel haberler alırız

Tam böyle birşey yazacaktım . Bugün dün kendimi hamile değil gibi hissettim kendi kendime bir vesvese 13+1 im bulantı ilacı içmeme rağmen önceki günler çok yoğun bulantım olmasına rağmen dün rahat geçti . Bulanmayınca da stres oluyorum birşey mi oldu diye . Vallahi bu annelik delilik . Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bitse şu şüpheler .

Pendik bölge Hastanesi'nde yaptıracağım sadece Çarşamba günleri yapılıyor aynı haftada sayılırız 19 24 aradı bir haftaya randevu alabilirsiniz
Söylediğiniz için teşekkür ederim valla büyük bir yük kalkti üstümden. Eş yanına alınıyordur dimi bir bilginiz var mi ?
Haftamiz denk mis cinsiyet haberiniz içinde hayirlisi olsun sağlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun 🩵

Detaylı ultrason için dr 12. Haftada şimdiden randevuyu al bankodan dedi Bilkent sehir hastanesinde gittiğimde 22. Haftaya hemen verdiler sehır hastanelerinde erken danışırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım

Detaylı ultrason için dr 12. Haftada şimdiden randevuyu al bankodan dedi Bilkent sehir hastanesinde gittiğimde 22. Haftaya hemen verdiler sehır hastanelerinde erken danışırsanız rahat bulabilirsiniz sanırım
Çarşambaya randevu aldım. Deyatlıyı soracağım. Bakalım burda nasıl oluyormuş bu işler. 🙄

Tam böyle birşey yazacaktım . Bugün dün kendimi hamile değil gibi hissettim kendi kendime bir vesvese 13+1 im bulantı ilacı içmeme rağmen önceki günler çok yoğun bulantım olmasına rağmen dün rahat geçti . Bulanmayınca da stres oluyorum birşey mi oldu diye . Vallahi bu annelik delilik . Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bitse şu şüpheler .
Aynen hayırlısı ile bir doğursaydik 😂 ben de vesveseliyim ya çok iyi anlıyorum, annelik daha hamile kalınca, babalık çocuk doğunca başlıyor derlerdi çok hakliymişlar.. benim belirtilerim bı azaldı bı çoğaldı bı yok oldu tek düze gitmiyor... Bugun mesela benim de çok rahat geciyordu sonra kalça kemigime bir ağrı girdi....

Kızlaaar herkese selaaam.
1 kasımda transfer oldum. 12+6 hamileyim çok şükür. Bugün kontrolüm vardı. Fetal dna için kan verdim. Doktor cinsiyet için erkek gibi ama net bişey söylemiyorum dedi. Erkek gibi görünüp kıza dönen var mı? Çok merak ediyorum 🥹🥹🥹

Kızlaaar herkese selaaam.
1 kasımda transfer oldum. 12+6 hamileyim çok şükür. Bugün kontrolüm vardı. Fetal dna için kan verdim. Doktor cinsiyet için erkek gibi ama net bişey söylemiyorum dedi. Erkek gibi görünüp kıza dönen var mı? Çok merak ediyorum 🥹🥹🥹
Bana 12. Haftada erkeğe benziyor dedi. 16. Haftada erkek gibi dedi. Sonuç; 22. Hafta detaylı ultrasonda kız old anlaşıldı :confused:

Kızlar ben de bi şey sorayım. 3-4 yürürken sol ayağımın üstüne bastığım an, vajinanın sol alt kısmında ciddi bir batma oluyor. Hani yükümü sağa verdiğim an o ağrı acı gidiyor🤔

Bugün sil süpür yaptım. Kilim yolluk çırpmalı, dolap-makineleri çekip arkalarını silmeli. 😬 Baktım acı artıyor. Kızımı yardıma aldım. Söylendi falan ama yaptı saolsun. Sanırım fiziksel olara farkında olmadan zorlandığımdan acı arttı. Sanırım artık daha hassas davranmam lazım :bicak:
Şu an mesela yatakta oturuyorum. O batma olan noktada bi ağrı değil ama bi hassasiyet var.

Bunu yaşayan var mı ?

Back