• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
normalde özele gidiyorum en son gittiğimde kendi doktorum iki hafta gibi önde demişti tekrar kontrole gitmeden tahlillerimi yaptırmak için devlete gittim ordaki doktor 2,3 hafta önde gözüküyor perinatolojiye yönlendireyim dedi ultrasyon kağıdı vermedi şuan neresi nekdr önde bilemiyorum o yüzden.

iki hafta önce idrar tahlilinde protein çıkmıştı onun stresini yaşadım antibiyotik kullandım şimdi protein halen varmı diye tahlil yaptırmaya gittim şükür o temiz çıktı ama perinatoloji ne dicek diye stresim başladı hep bi stres.
Evet çok haklısınız insan stres yapıyor çok iyi anlıyorum sizi .kendi doktorunuz ne dedi

Kızlar bugün sabaha kadar mide yanmasından yatamadım. Günlerdir hatta bir aydır hastalıktan yatamıyorum zaten iki gündür ilaç rahatlattı biraz ama bu geceki mide yanması beni mahvetti asla uyuyamadım kalkıyorum oturuyorum olmuyor oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum olmuyor evde dolandım dolandım dolandım olmuyor. Gece yarısı sade maden suyu içtim olmuyor. Ya midemden boğazıma ateş topu çıkıyor sanki gözlerim ayrılıyor. Son trimester şanıyla devam ediyor. Sabah korkumdan sadece muz yiyebildim hala tam geçmiş değil. Yulaf yicem şimdi umarım geçer ya bir şey yemeye korkuyorum artık
Canım bu mesajını şimdi gördüm Yulaf ve muz benim midemi yakıyor. Üzerinden çok geçmiş ama eğer hala problemim devam ediyorsa limon yemeyi deneyebilirsin yarım kadar . Yada sodana katabilirsin

Nar da mı etki ediyomuş oha ben 2. Trimester zamanlari baya nar yiyodum bilmeden :( Allah'tan abartmamisim
Nar hamilelere tavsiye edilmez diye biliyorum kasılmaya sebeb olduğu için son ay tansiyon sorunundan yedim bebişde 36 da geliverdi hemencik belki narda etkilemiştir diye düşündüm

Yenidoğan döneminde pamuk ile temizleme yapacağım ama yanımızda mutlaka ıslak mendil bulunur diye düşünüyorum. Alanlar hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Bebişime kullanmasam da kendimiz de mi yenidoğan ıslak mendili kullanmalıyız?
Nar hamilelere tavsiye edilmez diye biliyorum kasılmaya sebeb olduğu için son ay tansiyon sorunundan yedim bebişde 36 da geliverdi hemencik belki narda etkilemiştir diye düşündüm
Ben bunu hiç bilmiyordum nar konusunda bazı doktor yiyin bazısı yemeyin diyor diye biliyorum ama ayrıntısını hiç bilmiyorum. Yememeye dikkat edeyim en iyisi, bu hafta pazardan alamadım diye dertleniyordum

Bak senin için paylaştım warcrew warcrew
Sağol canim, yani yumuşama etkisini biliyorum da tek sorum hurma değildi işte doğumu kolaylaştıran her şey dahil ananas, yerleri silme, merdiven çıkma, yürüme, iliski falan djdbsjnd ne zaman uygulasak riske düşmeyiz acaba diye 😂😂 bütün tuşlara basmayi düşünüyorum da jsnzjdj
Benim nar hakkında tek bilgim analarimizin hurafesi olan lekeli olur çocuk gibisinden söylemler olduğu için abartmadan yedikce sorun yok diyodu internette nxnxjdjdk neyse zaten yemiyorum bayadir bozuk çıkıyor diye 😆

Yenidoğan döneminde pamuk ile temizleme yapacağım ama yanımızda mutlaka ıslak mendil bulunur diye düşünüyorum. Alanlar hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Bebişime kullanmasam da kendimiz de mi yenidoğan ıslak mendili kullanmalıyız?

Ben bunu hiç bilmiyordum nar konusunda bazı doktor yiyin bazısı yemeyin diyor diye biliyorum ama ayrıntısını hiç bilmiyorum. Yememeye dikkat edeyim en iyisi, bu hafta pazardan alamadım diye dertleniyordum
Ben de pamukla silcem de gene de bulunsun diye sleepy bio natural aldım #reklamdeğil

normalde özele gidiyorum en son gittiğimde kendi doktorum iki hafta gibi önde demişti tekrar kontrole gitmeden tahlillerimi yaptırmak için devlete gittim ordaki doktor 2,3 hafta önde gözüküyor perinatolojiye yönlendireyim dedi ultrasyon kağıdı vermedi şuan neresi nekdr önde bilemiyorum o yüzden.

iki hafta önce idrar tahlilinde protein çıkmıştı onun stresini yaşadım antibiyotik kullandım şimdi protein halen varmı diye tahlil yaptırmaya gittim şükür o temiz çıktı ama perinatoloji ne dicek diye stresim başladı hep bi stres.
Bugün bende muayene oldum bebiş iri 2 hafta önde dedi diyet yapıyorum şekerden kaynaklı suyum biraz fazlaydı ama o normale döndüğü için sıkıntım suanlik yok doktorum da perinatalog bu arada

Canım bu mesajını şimdi gördüm Yulaf ve muz benim midemi yakıyor. Üzerinden çok geçmiş ama eğer hala problemim devam ediyorsa limon yemeyi deneyebilirsin yarım kadar . Yada sodana katabilirsin
Ay evet o gün de yanmıştı ben yanmaz rahatlatır diye düşünürken 🙈 şuan daha iyiyim 5 ten sonra yemek yememeye çalışıyorum akşam 7 gibi çay yanı bir şeyler yiyip kapatmaya çalışıyorum soda içiyorum ve kefir de rahatlatıyor, teşekkür ederim canım😇🥰

Back