- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.601
Teşekkürler evet Ankara'dayım. Büyük kızımı takip eden doktordan çok memnunduk. Bebeği de şimdiye kadar 2 defa doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna kontrole götürdük. Doğum paketime dahildi. 1 ay kontrolüyle birlikte büyük kızımın doktoruna başlayacağız yine. Çukurambar Ambrosia iş merkezinde Dr Serdar FIRATGözünüz aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun canımHatırladığım kadarıyla siz ankaradaydınız. Çocuk doktoru arayışındayım kime götürüyorsunuz önerdiğiniz bi dr var mı acaba
Canım nasıl geçti çekim zor oldu mu şöyle yap bunu yapma dediğin bi tavsiyen var mı
Bir önceki aldığım saate bakıyorum en az 2 en çok 4 saatte bir değiştiriyorumKızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?
Uyanmasını bekliyorumKızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?
Ya aynısı bizde de var küçük küçük sivilceler gibi içleri beyaz.Bunun nedeni ney acaba.Merhaba kızlar herkes iyidir umarım. Benim diğer çocuklarda süt ürünleri alerjisi vardı. Kakada tepki veriyordu. Bu oğlumda kakada bişey yok ama yüzü çok kötü oldu. Dra randevu açtırmak gerekiyor o da biraz sürecek gibi. Dayanamadım yüzünün bu haline başladım diyete. Dr kafana göre niye başladın demez umarım
Genelde değiştirdiğim gibi yeniden yaptığı için 2 saat kadar bekliyorumKızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?
Her günümüz böyle değil ama bazı günler saatlerce uyanık kalıyor ve gerçekten insan kendini bitmiş hissediyor ama geçecek inşallahMasallah bende 1 saat kesintisiz uysa diye dua ediyorum sinirlerm mahvoldu agliyorm.her gece
Bugun doktora gösterdim normal dedi sıcak turuyorsan artar dedi cidden kalın giyince ateslendı kızım inceltince ferahladı sivilceleride azaldıYa aynısı bizde de var küçük küçük sivilceler gibi içleri beyaz.Bunun nedeni ney acaba.
Zeytinyağı sür cnm bnmkide çok kötü pişik oldu sudocrem işe yaramadı zeytinyağı toparladiHametan da kullandım hiç bi işe yaramadı
Zor uyutuyorum valla bide uyandirip altini acsam basiyo cigliigi uyanana kadar bekliyorum napiyim uyumadimi huysuzlaniyo agliyo kiyamiyorimKızlar bir şey diycem ya bebiş uyuyor mesela uyurken kaka falan da yapıyor bazen fark ediyorum yanımdaysa uyandırıp değiştiriyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz?
InsallahHer günümüz böyle değil ama bazı günler saatlerce uyanık kalıyor ve gerçekten insan kendini bitmiş hissediyor ama geçecek inşallah
Evet bizden başka sığınacak kimseleri yokInsallahbazen oyle bunalıyorum sonra bakıyorum ufacik bana muhtac isteyerek yapmiyo.diyorum vicdan yapip ağlıyorum
Kiyamam hc biseyden haberleri yok alismaya calisiyolar bu dunyaya bizde istiyoruz hemen düzene girsinEvet bizden başka sığınacak kimseleri yokher detayı zor anneliğin ya bizimde göbek bağımız kalınmış kendisi düşmedi doktor bağladı daha dün düştü yavrum 22 gün taşıdı onu bende günlerce ona üzüldüm elimden bişey gelmedi diye
Bende zeytinyağ kullaniyorum iyi geldi. Pamuk kullanıyorum altını silmek için o pamuklari islattigim zaman üstüne zeytinyag da döktüm silmesi de çok kolay oluyo pişik de geçti hemenHametan da kullandım hiç bi işe yaramadı
Aldım canım kesmek daha iyi geldi bana, eldivenini çıkarınca kestikten sonra törpüyle keskin yerlerini düzelteceğim.Kızlar şu pilli tırnak törpüsünden alıp kullanan var mı varsa memnun musunuz ben geçen bebişin tırnağını keseyim derken etini kanattım şimdi öyle uzun tırnaklarla oturuyoruz
Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Herkese merhaba. 27 Aralık sabahı ben de doğum yaptım40+1 de geldi oğlum. İlk doğumumdu ve çok zorlandım. Şimdi bebeğim kucağımda çok şükür.
Bizimkisi de öyle, ultrasonda bile eller yanaklarının yanındaydı. Babası gibi eller yanakta uyumak istiyor. Kundaklayınca ya da uyku tulumunda bir şekilde çıkarıyor ellerini, çıkaramaz ise ağlıyor kıyamıyorum açıyorum. Sonrada habire kendini uyandırıyor.Benim bebeğim kundak olayını hiç sevmedi ya elleri açık olsun istiyo hep ultrasonda onu görmeye gittiğimiz de bile elleri hep yuzundeydi alışkanlık olmuş sanırım. Ben de zorlamıyorum
Müzik açıp kucağıma alıp dans ediyorum belki kalan 5 kg böyle gider bendeArkadaslar bebekleri uyanikken nasil oyaliyorsunuz 34 günluk benim oglum şarkli söyluyorum kucagimda gezdiriyorum ana kucaginda kart göstermeye filan calisiyorum ama tabiyki saniyede sıkılıp agliyor
HergünYa kızlar çok vicdan azabı çekiyor musunuz ya. Eksik ya da yanlış yapıyorum, canını yakıyorum diye düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum ama sanki yetmiyormuş gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?