- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.421
Aynı değerimiz canım ne zaman düşer bilmiyorum ama düşüş başlamış önemli olan oCanım ben de hep anne sütü veriyorum acaba mama vermiyorum diye mi düşmüyo diyip mamaya başlamayı bile düsünmedim değil. O cihazı hiç görmedim ben bizden hep kan aldılar ama minicik ya içim gidiyo kan alınırken. Bu arada allahıma şükürler olsun 9 a düşmüş canım9 dan normal değerlere kaç günde düşer acaba
Ben de 2 saatte bir alarm kuruyorum ancak o şekilde yoksa ben de anlamıyorum. Bazen emziriyorum bırakıyorum parmaklarını emmeye başlıyor gene emziriyorum ya da kucağıma aldığımda meme aranıyor ya da başını kaldırıp sert hareketler yapıp yumruk sıkıyor bunlar hep açlık belirtisiymiş
Canım hastane dışında hiç çıkarmadım çıkarmayı da düşünmüyorum. Soğuk bi yerde yaşamıyosan sen bilirsin biz ankaradayız dışarı cıkarsak bile cocuğu pusete koyup üstünü örtüyotuz soğukta yüzünü açamam gene hava almamış oluyor
Attığın fotoyu gördüm benim de bebeğim şu an 9 günlük ve göbeği aynı böyle bağı düştü sadece böyle kanlı sekilde kaldı zıbını kan da oluyor bu şekilde bugün 2 doktor gördü ikisi de normal dedi 2 gün daja bekle öyle yıka dediler. Benim de 7. Gün düştü ben de bekleyeceğim tertemiz hala bebeğim hiç acelesi yok kurusun garanti olsun
Sleepy natural kullanıyorum canım şu ana kadar 2 kere taşırma yaptı birinde ben gevşek bağlamışım diğeri de eşim bağladı onun dışında hiç sorun yaşamadımKızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
Hem normalini hem bio naturalini kullandım ama sevemedim
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Onu nasıl yapıyorsun canım ben korkuyorum yaKızlar şırınga ile burun temizliği yapın mutlaka, görünürde bir şey olmamasına rağmen çıkan sümüğe hayret edersiniz. Çocuk rahat emip uyuyor, huzur geliyor resmen. Artık hiç ağlamıyor yaparken, ilk sefer ağlamıştı
Ay hiç zor değil ve korkacak hiçbir şey yok yere yatır kafasını yan tut bas şırıngayıOnu nasıl yapıyorsun canım ben korkuyorum ya
Kızlar büyük çocuğunuza da bebeğin sütünden vermeyi düşündünüz mü?bağışıklık açısından iyi olur diye düşündüm.sağdığım sütten 6 yaşındaki oğluma da versem mi acaba?
Benim bitmiş pedi kestim iki tarafa yapıştırdım bakalım ne kadar verim alıcamyapışkanlık olarak philips aventten daha iyi emiciliği haber veririm
Sleepy natural kullandım vanım hiç sızdırmadı beğendim ben pişik de olmadı
Canım taşma işi sanırım bezi yanlış bağlamaktan oluyor
İlk bebeğimde aldığım orti bebenin yedek ucu hala duruyor heralde onunla büyütürüm bu yavruyu
Ben pamuklu mendilleri 4 kat yapıp koyuyorum ıslandıkca elimle yıkayıp temizler inş koyuyorum. Uğraşamam dersen günlük ped deneyebilirsin.
Zararlı değil ama içindeki baharat bebekte inanılmsz gaz yapar
Ben teklif ettim ama istemedi, zorlamadım
Molfix ve goon karışık gidiyorum ikisinden de çok memnunum. Sızdırms pişik vs hiç yasamadık, ayrıca bez her daim kuru, yaklaşık 5 saatte bir bez değiştiriyorum kaka yapmadıgı sürece. Birsürü çiş olmasına rağmen üst yüzeyi kuru kalıyor.
Bende sleepy kullaniyorum her ikisinide ilk başta benimde cok sızma oldu ama sanirim yanlis baglamadan sonradan dikkat ettim bir daha hic taşma yaşamadik bionatural cok kalin geldi birde bana sanki bebegi rahatsiz ediyor
Kızlar sanırım ben yanlış bağlıyorum, bide biraz büyük geliyor bebişime belki de ondandırAynı değerimiz canım ne zaman düşer bilmiyorum ama düşüş başlamış önemli olan o
Sleepy natural kullanıyorum canım şu ana kadar 2 kere taşırma yaptı birinde ben gevşek bağlamışım diğeri de eşim bağladı onun dışında hiç sorun yaşamadım
Bilegime damlatiorum ne sicak ne sguk olmyacak canmPeki ılımasi yeterli mi nasıl anlıyorsun uygun ısıyı?
Biz ikinci günüsü yıkadık canım bir de bugün yıkadık göbek bağı da hala düşmedi. Okuduğum kitapta çocuk doktoru, sizlere yıkanmaz deseler de yıkayın diyordu.Hastane disinda cikmioruz canim usutecek die cok korkuyoruz.Daha banyosunuda yaptrmadik gobegi kanli biraz cesaret edemiorum yikamaya enfeksiyon falan olur mu acaba die
Bizde eve gelince 3. Gun yikandik, birer gun arayla yikiyorum ve cok seviyor rahatliyorBiz ikinci günüsü yıkadık canım bir de bugün yıkadık göbek bağı da hala düşmedi. Okuduğum kitapta çocuk doktoru, sizlere yıkanmaz deseler de yıkayın diyordu.
Etraftakiler cidden sinir bozucu olabiliyor , ben de zar zor uyutuyorum dedesi çat kapı gelip çocuğu sevicem diyip uyandırıyor sanki oyuncak bebek . Beyefendinin 5 dakikalık zevki için 2 3 saat işkence çekiyorum . Yüzlerine bakmıyorum anlasınlar diye ama boş ne lohusalıktan anlıyorlar ne Yenidoğandan. Eşimin ailesinden nefret ediyorum ciddi ciddiGerçekten çok yoruldum
Bebeğimden değil etrafımdaki insanlardan çok yoruldum
Sarılığı var uyuduğunda uyandırmak çok zor oluyor emzirdikten 1 saat sonra kaldırmaya çalıyorum o kaldırma süresi inanılmaz uzuyor bazen tam ağlıyo uyanıyo memede tekrar uyuyo bu sefer başlıyor akrabalar mama ver demeye
anlamıyor kimse mama ver bak 3 saat uyuyacak diyorlar
Emzirmek istiyorum arkadaşım ben
Yok mama ver
Kaynanamda 20 gündür bizde sağolsun çok yardımcı oluyor ama yoruldum ondanda yoruldum
Sorma ya lohusalık psikolojisi çok fena cidden bi tur bebek ağlıyo bi tur ben ağlıyorum zaten sürekli bi yetmiyorum düşüncesiEtraftakiler cidden sinir bozucu olabiliyor , ben de zar zor uyutuyorum dedesi çat kapı gelip çocuğu sevicem diyip uyandırıyor sanki oyuncak bebek . Beyefendinin 5 dakikalık zevki için 2 3 saat işkence çekiyorum . Yüzlerine bakmıyorum anlasınlar diye ama boş ne lohusalıktan anlıyorlar ne Yenidoğandan. Eşimin ailesinden nefret ediyorum ciddi ciddi
Bebeğimle ilk defa bugün başbaşa kaldık annem kalıyor çok da yardımcı oluyor ama böyle çok daha güzel gerçekten baskı yaşamadım ama en başta emzirmeyi beceremedim hastanede kayınvalidem de oradaydı sürekli öflüyor söyleniyor sinirlerim bozuldu hiç göresim yok gerçekten hatta eşim annem gidince annem gelsin dedi yok biraz başbaşa kalalım gerekirse çağırırız dedimGerçekten çok yoruldum
Sarılığı var uyuduğunda uyandırmak çok zor oluyor emzirdikten 1 saat sonra kaldırmaya çalıyorum o kaldırma süresi inanılmaz uzuyor bazen tam ağlıyo uyanıyo memede tekrar uyuyo bu sefer başlıyor akrabalar mama ver demeye
Yok mama ver
Kaynanamda 20 gündür bizde sağolsun çok yardımcı oluyor ama yoruldum ondanda yoruldum
Gelse de işe yarayacak sankiBebeğimle ilk defa bugün başbaşa kaldık annem kalıyor çok da yardımcı oluyor ama böyle çok daha güzel gerçekten baskı yaşamadım ama en başta emzirmeyi beceremedim hastanede kayınvalidem de oradaydı sürekli öflüyor söyleniyor sinirlerim bozuldu hiç göresim yok gerçekten hatta eşim annem gidince annem gelsin dedi yok biraz başbaşa kalalım gerekirse çağırırız dedim
İnsan evdeki yeni eşyaya bile alışamıyor hemen , tüm sorumluluğu sende olan bi canlı da tabiki insanı strese sokuyor ,herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ama zamanla geçiyor içini ferah tutSorma ya lohusalık psikolojisi çok fena cidden bi tur bebek ağlıyo bi tur ben ağlıyorum zaten sürekli bi yetmiyorum düşüncesi
Evde çocuk gibi ilgi istiyo temizlik bulaşık çamaşır yemek çok yorucu alışma süreci herkesin ger yaptığı batıyo insanın gözüne
Valla benim göğsim çok akmıyor ama sütyeni kaldirırken gögüs ucumu yukarı bakmasını saglıyorum aşagı bakarsa akıyor baya bilmiyorum sende işe yararmıKızlar gümüş kapağın altına atletlerime göğüs pedi yapıştırıyorum ama 10 günde baya bi göğüs pedi bitti hiç ekonomim olmuyor. Ekonomik çözümleriniz neler sürekli akıyor yamyaş geziyorum ped bi nebze engelliyordu
Babyturco kullaniyorum gayet güzel pişik falanda olmadı devam ediyorumKızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
Hem normalini hem bio naturalini kullandım ama sevemedim
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Canim beni yanlis anlama bende o yoldan gectim ilk bebegimde bende mama ya karsydim emzirecem diodum.Sarilik oldu hastaneye yattik dustu eve geldik yeniden yukseldi yeniden yattik.Doktor mama ver dedi ben bir agliorum gormen lazim sanki dunyanin sonu gelmis doktor dediki bu her annenin basina geliyor korkma sutun var ama suan icin tam yeterli gelmiyor sarilktan kurtulana kadar mama ver sonra kesersin dedi.Oyle yaptim ama tabi ben biberonla vermistim sonrada yavas yavas beni birakti ama belki benimde payim vardir birakmasinda.Gerçekten çok yoruldum
Yok mama ver
Dört gözle bekliyorum bende herkes elini ayağını çeksin bi yalnız kalayım diye belki çok zor belki ama bizde öğrenicez ne nasıl olucakBebeğimle ilk defa bugün başbaşa kaldık annem kalıyor çok da yardımcı oluyor ama böyle çok daha güzel gerçekten baskı yaşamadım ama en başta emzirmeyi beceremedim hastanede kayınvalidem de oradaydı sürekli öflüyor söyleniyor sinirlerim bozuldu hiç göresim yok gerçekten hatta eşim annem gidince annem gelsin dedi yok biraz başbaşa kalalım gerekirse çağırırız dedim
İnş kimseyide kırmak istemiyorum bi şey söylemiyorum kendime saklıyorum düşüncelerimiİnsan evdeki yeni eşyaya bile alışamıyor hemen , tüm sorumluluğu sende olan bi canlı da tabiki insanı strese sokuyor ,herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor ama zamanla geçiyor içini ferah tut
Sizde de aob uyuşmazlığı var mı canım bizde var o yüzden bebek sarılığ yatkınmış bizi de 21 gün takip edecekmiş doktor ama şu uyandıramama olayından yıldım. Bu arada en son yüz ve gözden çıkarmış zaten sarılık vücutta yoksa korkmaBizim de hala devam ediyor 24 günlüğüz.ama doktor 9 a düşünce 1 ay sonra gelin dedi ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü sarı
Kıyamam ben de çok çok zor uyandırıyorum insan çok çaresiz okuyor. Bi an önce bebişlerimiz atlatsın inş bu sarılığıAh ahh uyanmıyor diye ağladığımı biliyorum26ya kadar yükseldi bizim sarıldığımız yeni yeni kendine geliyor daha çocuğum
Evet uyandırmak 1 saat resmen her yolu deniyoruz bana mısın demiyor.Gerçekten çok yoruldum
Yok mama ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?