- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.381
Arkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne zamandir cig kofte canim istiyor ama esim izin vermedi Bebek biraz buyusunxe oyle ye dioKızlar aranızda doğum yaptıktan sonra iskender yiyen var mı bebeğe dokunur mu sizce ?
Şırınga ile nasıl oluyor ? Serum fizyolojik sıkıp mi çekiyorsunKızlar şırınga ile burun temizliği yapın mutlaka, görünürde bir şey olmamasına rağmen çıkan sümüğe hayret edersiniz. Çocuk rahat emip uyuyor, huzur geliyor resmen. Artık hiç ağlamıyor yaparken, ilk sefer ağlamıştı
Hastane disinda cikmioruz canim usutecek die cok korkuyoruz.Daha banyosunuda yaptrmadik gobegi kanli biraz cesaret edemiorum yikamaya enfeksiyon falan olur mu acaba dieArkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Kaç günluk bebek göbek bagi 7.günde düstu bizim ondan sonra hep yikadik sonradan kalan minik parcada düsuyor zaten bi sıkınti olmuyor banyodaHastane disinda cikmioruz canim usutecek die cok korkuyoruz.Daha banyosunuda yaptrmadik gobegi kanli biraz cesaret edemiorum yikamaya enfeksiyon falan olur mu acaba die
11 gunluk gobek bagi coktan dustu ama gobegndeki parca kaniyor boyle leke seklindeKaç günluk bebek göbek bagi 7.günde düstu bizim ondan sonra hep yikadik sonradan kalan minik parcada düsuyor zaten bi sıkınti olmuyor banyoda
Bizimkide bir iki kere zibinina kan lekesi gelmisti doktor normal cok fazka degilse demisti ama cok kaniyorsa bi doktora danisin isterseniz11 gunluk gobek bagi coktan dustu ama gobegndeki parca kaniyor boyle leke seklinde
Canım aspiratör başlığını her seferinde atmıyorsun inşallah ben yıkayıp kullanıyorum hala ilk başlığı. 20 günlükken başladım ama aşağıda attığım doktor videosunda yenidoğandan itibaren yapabilirsiniz sorun yok diyor.Kuzu kaç günlükken yapmaya başladın? Benim 9 günlük. Otribebe aspiratörle yaptık ama hiç hesaplı değil çabuk bitti. Serum fizyolojik ve enjektörle yapmak için belli bi günlük olmaya gerek var mı
Canım aşağıda doktor uygulamalı anlatmış biz buradan görüp yaptık. Ama ben bunun üstüne bir de aspiratörle çekiyorum bissürü sümük geliyorŞırınga ile nasıl oluyor ? Serum fizyolojik sıkıp mi çekiyorsun
Canım ben de hep anne sütü veriyorum acaba mama vermiyorum diye mi düşmüyo diyip mamaya başlamayı bile düsünmedim değil. O cihazı hiç görmedim ben bizden hep kan aldılar ama minicik ya içim gidiyo kan alınırken. Bu arada allahıma şükürler olsun 9 a düşmüş canım 9 dan normal değerlere kaç günde düşer acabaSadece anne sütü ile canım mama vermedim hiç ateş ölçer gibi bir cihaz vücudunda birkaç noktaya değdiriyor sonuç çıkıyor ne zaman çıkacak sonucunuz
Ben de 2 saatte bir alarm kuruyorum ancak o şekilde yoksa ben de anlamıyorum. Bazen emziriyorum bırakıyorum parmaklarını emmeye başlıyor gene emziriyorum ya da kucağıma aldığımda meme aranıyor ya da başını kaldırıp sert hareketler yapıp yumruk sıkıyor bunlar hep açlık belirtisiymişMemede ne kadarda bir emzirmem gerekecek onu bilemiorum ya her agladgnda veririm ama uyuynca ne yapacagim bilemiorm
Canım hastane dışında hiç çıkarmadım çıkarmayı da düşünmüyorum. Soğuk bi yerde yaşamıyosan sen bilirsin biz ankaradayız dışarı cıkarsak bile cocuğu pusete koyup üstünü örtüyotuz soğukta yüzünü açamam gene hava almamış oluyorArkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Attığın fotoyu gördüm benim de bebeğim şu an 9 günlük ve göbeği aynı böyle bağı düştü sadece böyle kanlı sekilde kaldı zıbını kan da oluyor bu şekilde bugün 2 doktor gördü ikisi de normal dedi 2 gün daja bekle öyle yıka dediler. Benim de 7. Gün düştü ben de bekleyeceğim tertemiz hala bebeğim hiç acelesi yok kurusun garanti olsunHastane disinda cikmioruz canim usutecek die cok korkuyoruz.Daha banyosunuda yaptrmadik gobegi kanli biraz cesaret edemiorum yikamaya enfeksiyon falan olur mu acaba die
11 gunluk gobek bagi coktan dustu ama gobegndeki parca kaniyor boyle leke seklinde
Canım aspiratör başlığını her seferinde atmıyorsun inşallah ben yıkayıp kullanıyorum hala ilk başlığı. 20 günlükken başladım ama aşağıda attığım doktor videosunda yenidoğandan itibaren yapabilirsiniz sorun yok diyor.
Canım aşağıda doktor uygulamalı anlatmış biz buradan görüp yaptık. Ama ben bunun üstüne bir de aspiratörle çekiyorum bissürü sümük geliyor
Ben haftada 2-3 gun cikariyorum. 12 gun hastanede kaldik orda cikarmadim ama sonrasinda cikardim.Arkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Benim kullandığımda sünger filtre var bir güzel yıkayıp peteğin üstüne koyuyorum. Zaten çocuğa temas eden bir şey yok orada, burnunun ucuna gelen kısmı da iyice yıkarsın bir şey olmaz. Her seferinde atmaya güç mü yeterValla ciddi misin tek kullanımlıktır diyo ondan attık keriz gibi. Minicik sümük için . İçine baktık kağıt filtre vardı e atalım bi şey olmasın dedik tüh ya.
Gözümü açtın valla uykusuzluk nasıl bi mala çevirdiyse beni çok haklısın ne beze ne böyşe şeylere para yetişmiyor zatenBenim kullandığımda sünger filtre var bir güzel yıkayıp peteğin üstüne koyuyorum. Zaten çocuğa temas eden bir şey yok orada, burnunun ucuna gelen kısmı da iyice yıkarsın bir şey olmaz. Her seferinde atmaya güç mü yeter
Kız 11 günlük olmuş yıka bebeği rahatlasın bir şey olmaz iyice kurut o kısmı yeterHastane disinda cikmioruz canim usutecek die cok korkuyoruz.Daha banyosunuda yaptrmadik gobegi kanli biraz cesaret edemiorum yikamaya enfeksiyon falan olur mu acaba die
Kuzu göğüs pedi olmazsa olmuyor ya, ama bir çözüm olarak bebek temizleme pamuklar oluyor ya kare şeklinde onlar da iş görüyor. Ped kadar emici olmuyor amaKızlar gümüş kapağın altına atletlerime göğüs pedi yapıştırıyorum ama 10 günde baya bi göğüs pedi bitti hiç ekonomim olmuyor. Ekonomik çözümleriniz neler sürekli akıyor yamyaş geziyorum ped bi nebze engelliyordu
Peki ılımasi yeterli mi nasıl anlıyorsun uygun ısıyı?Cezvede sicak suyun icine koyuyorm biberonla
Baslıgını yıka kurut süngerinş tekrar kullan ben o sekılde yapıyorum dayanmaz yoksaKuzu kaç günlükken yapmaya başladın? Benim 9 günlük. Otribebe aspiratörle yaptık ama hiç hesaplı değil çabuk bitti. Serum fizyolojik ve enjektörle yapmak için belli bi günlük olmaya gerek var mı
Şöyle bişey hediye geldi onu kullanacağım, göğüs pedlerini ben de sevmedim . Ama emzirme sütyeni takman lazım, atlette durmaz bunlarKızlar gümüş kapağın altına atletlerime göğüs pedi yapıştırıyorum ama 10 günde baya bi göğüs pedi bitti hiç ekonomim olmuyor. Ekonomik çözümleriniz neler sürekli akıyor yamyaş geziyorum ped bi nebze engelliyordu