- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.401
Bilek içine damlat, soğuk veya çok sıcak hissetmediğin zaman olmuş demektir. Birkaç damla yeni sağım anne sütü damaktarak referans sıcaklık belirlePeki ılımasi yeterli mi nasıl anlıyorsun uygun ısıyı?
Gaz sancısı gibi değilse normal olmayabilir, doktorunla paylaş canımSezeryan olalı 17gu oldu alt karnımda adet sancisi gibi bi sancı başladı bugün de var. Normal mi ki acaba..
Bana ozaman emzirme danismani gelmisti odama 15 dkaka bi tarafi 15 dakka diger tarafi emzirmeye calis dediydi uyursada 2 saatte bir uyandirip tekrar emzir dediydiMemede ne kadarda bir emzirmem gerekecek onu bilemiorum ya her agladgnda veririm ama uyuynca ne yapacagim bilemiorm
Biz ciktik 2/3 kere, sicacik sardim uyudu zaten hepArkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Çiğ köfte zararlı değil diyorlar geçen gün kırkımızın çıktığı gün bana çiğ köfte yedirdiler. Ona zararlı değil dediklerine ben de çok şaşırdımBen ne zamandir cig kofte canim istiyor ama esim izin vermediBebek biraz buyusunxe oyle ye dio
Bende bunlari kullaniyorum hem sutum icine akiyo bosuna gitmemis oluyorŞöyle bişey hediye geldi onu kullanacağım, göğüs pedlerini ben de sevmedim . Ama emzirme sütyeni takman lazım, atlette durmaz bunlar
Ben çok istiyorum ama çıkarmadım hiç prematüre olduğu için korkuyorum biraz. Ama güneş olduğunda zubınla camın önünde günrşlendiriyorum birde camı acıyorum bi 5 dk temiz hava dolaşsın evde diye.Arkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Of sorma 1 sıkım yesem rahatlıcam BendeBen ne zamandir cig kofte canim istiyor ama esim izin vermediBebek biraz buyusunxe oyle ye dio
Benim bitmiş pedi kestim iki tarafa yapıştırdım bakalım ne kadar verim alıcamKuzu göğüs pedi olmazsa olmuyor ya, ama bir çözüm olarak bebek temizleme pamuklar oluyor ya kare şeklinde onlar da iş görüyor. Ped kadar emici olmuyor ama
Sleepy natural kullandım vanım hiç sızdırmadı beğendim ben pişik de olmadıKızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
Hem normalini hem bio naturalini kullandım ama sevemedim
Sizler ne kullanıyorsunuz?
Böyle bi sey bende de var my cey mi ne ama yara oldu ondan kullanamadımŞöyle bişey hediye geldi onu kullanacağım, göğüs pedlerini ben de sevmedim . Ama emzirme sütyeni takman lazım, atlette durmaz bunlar
Canım taşma işi sanırım bezi yanlış bağlamaktan oluyorKızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
İlk bebeğimde aldığım orti bebenin yedek ucu hala duruyor heralde onunla büyütürüm bu yavruyuBenim kullandığımda sünger filtre var bir güzel yıkayıp peteğin üstüne koyuyorum. Zaten çocuğa temas eden bir şey yok orada, burnunun ucuna gelen kısmı da iyice yıkarsın bir şey olmaz. Her seferinde atmaya güç mü yeter
Ben pamuklu mendilleri 4 kat yapıp koyuyorum ıslandıkca elimle yıkayıp temizler inş koyuyorum. Uğraşamam dersen günlük ped deneyebilirsin.Kızlar gümüş kapağın altına atletlerime göğüs pedi yapıştırıyorum ama 10 günde baya bi göğüs pedi bitti hiç ekonomim olmuyor. Ekonomik çözümleriniz neler sürekli akıyor yamyaş geziyorum ped bi nebze engelliyordu
Zararlı değil ama içindeki baharat bebekte inanılmsz gaz yaparÇiğ köfte zararlı değil diyorlar geçen gün kırkımızın çıktığı gün bana çiğ köfte yedirdiler. Ona zararlı değil dediklerine ben de çok şaşırdım
Ben teklif ettim ama istemedi, zorlamadımKızlar büyük çocuğunuza da bebeğin sütünden vermeyi düşündünüz mü?bağışıklık açısından iyi olur diye düşündüm.sağdığım sütten 6 yaşındaki oğluma da versem mi acaba?
Molfix ve goon karışık gidiyorum ikisinden de çok memnunum. Sızdırms pişik vs hiç yasamadık, ayrıca bez her daim kuru, yaklaşık 5 saatte bir bez değiştiriyorum kaka yapmadıgı sürece. Birsürü çiş olmasına rağmen üst yüzeyi kuru kalıyor.Kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Bizim de hala devam ediyor 24 günlüğüz.ama doktor 9 a düşünce 1 ay sonra gelin dedi ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü sarıSarılığı atlatamayan bi biz mi kaldık ya yeter attık o kadar zorlanıyorum ki uyandırırken 2 saatte bi bucuk saatte bir emziriyorum kontrole gittik dr hala aynı rengi dedi hiç mi bu kadar emme iyi gelmiyor bu cocuğa ya. Kan aldırdık sonuç bekliyoruzartık yerlere yapışıcam uykusuzluktan hepiniz öylesiniz biliyorum.
Ah ahh uyanmıyor diye ağladığımı biliyorumBizim de hala devam ediyor 24 günlüğüz.ama doktor 9 a düşünce 1 ay sonra gelin dedi ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü sarı
Ne yazık ki o bizde de oldu ilk zamanlar çok zorluk çektikAh ahh uyanmıyor diye ağladığımı biliyorum26ya kadar yükseldi bizim sarıldığımız yeni yeni kendine geliyor daha çocuğum
Bende sleepy kullaniyorum her ikisinide ilk başta benimde cok sızma oldu ama sanirim yanlis baglamadan sonradan dikkat ettim bir daha hic taşma yaşamadik bionatural cok kalin geldi birde bana sanki bebegi rahatsiz ediyorKızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?